Бонуси за поврат новца

0 Коментари

Бонус за поврат новца је одређени проценат новца изгубљен у казину који се враћа на рачун игре. Обично се разликује од КСНУМКС до КСНУМКС%. Понекад се бонус враћа правим новцем, али у већини случајева као кредит. Да бисте бонус претворили у прави новац, морате га кладити. за разлику од фрее спинова or депозитни бонуси, морате уложити бонус за поврат новца не више од КСНУМКС пута, али сваки цасино има своје услове. Такође обратите пажњу на максимални износ бонуса.

Размотримо неке примјере. Претпоставимо да цасино даје тједни бонус за поврат новца у износу од КСНУМКС% (не више од € КСНУМКС).

Коцкар А - прошле недеље изгубио € КСНУМКС. То значи да ће бити враћен као готовински бонус КСНУМКС × КСНУМКС = € КСНУМКС

Коцкар Б - изгубио КСНУМКС € и мора бити отплаћен € КСНУМКС (КСНУМКС × КСНУМКС), али пошто бонус има ограничења, коцкар ће вратити свој € КСНУМКС на свој рачун.

Остале врсте готовинских бонуса

ТОП УП бонус је тип бонуса који се даје када победите и не изгубите. То значи да ћете уз добитке добити и бонусе. По правилу, сума бонуса варира од КСНУМКС до КСНУМКС% од износа добитка.

Чак и рјеђе бонуси се дају за окладе. У овом случају они се прикупљају без обзира на то да ли сте побиједили или изгубили. Ако вам неки казино нуди овај бонус, можете га користити поуздано.

Иста ствар се односи и на друге бонусе за поврат новца. Ако имате шансу да узмете бонус за поврат новца, урадите то. Лако је претворити у прави новац, а то је велика предност при одабиру казина.

Бонуси за поврат новца Ажурирано: Јануар КСНУМКС, КСНУМКС Аутор: Дејмон
Ширити љубав