Мобби Слотс сцреенсхот
Сторе РСС

Цасино бонус кодови Мобби Слотс | Најбољи Цасино Цасино без депозита | Мобби Слотс Цасино Бесплатан чип | Мобби Слотс Цасино Бесплатни спинови, КСНУМКС #КСНУМКС

Мобби Слотс је онлине казино који ради под лиценцом UK. Покренут је у КСНУМКС-у и сада прелази на ТОП платформе око интернета. Лиценциране игре од Плаисон, Парлаи Гамес и други програмери су они са високим приносом од КСНУМКС%.

Бонус програми на Мобби Слотовима се стално развијају. Могуће је доћи до КСНУМКС% за први депозит. Такође постоје и турнири и битке за кориснике.

Главни део овде је избор слота. Скоро сви видеозаписи могу се репродуковати као демо верзије.

Постоји сет Мобби Слотс професионалаца:

 • чудесна оцјена према коментарима играча;
 • сертификат од стране ГамЦаре и ГамблингЈустице;
 • оптерећења метода плаћања депозита;
 • брзе трансакције и мала ограничења.

Можеш повући новац са Скрилл-ом или банкарским картицама које ограничавају домет, али не ствара проблеме за играче. Такође, обратите пажњу да је једина валута овде ГБП.

Мобби Слотс је млади конкурент великих казина са фер коцкањем и једноставним атрактивним дизајном веб сајта.


Добродошли на МоббиСлотс.цом Услове и Услови. Неке од њих су наведене испод, а неке се налазе на другим страницама на нашим Веб страницама. Ви ћете наћи линкове за њих испод. Ови услови важе од јула КСНУМКСтх, КСНУМКС.

Овај одељак садржи правне информације које морате прочитати и прихватити ако желите приступити или користити било који онлине и интерактивне производе за игре и услуге које нуди МоббиСлотс.цом. Овим производима и услугама назива се "Гаме Сервицес". Ми сваку појединачну игру (бинго, цасино, слотове итд.) Називамо "игрицом производа".

Када приступате и користите Гаме Сервицес, то учините под условима уговора са нама који се састоји од КСНУМКС главних скупова услова:

 • Општи услови: који се односе на све аспекте Гаме Сервицес. Наћи ћете ове наведене испод;
 • Услови специфичне за производ: које се организују по питању онога ко се од наших производа и услуга користи за игрице, користи корисник. Ову одредницу за производ ћете наћи са одговарајућим производима или услугама за играње;
 • Правила игре или кућна правила за поједине производе: Ову Правила ћете пронаћи и са одговарајућим производом за игрице.

Доље ћете пронаћи линкове у главним одељцима Општих услова и одредби. Такође, кликните на одговарајућу везу производа на врху ове странице да бисте приступили и читали различите ставке у одредбама и одредбама специфичним за производ и важећим Гаме правилима или кућним правилима.

Када се позивамо на "Услове и услове", ми значи значи наведене изразе који се примењују у околностима (нпр. Општи услови и одредбе ће се увијек примјењивати, али ако користите само Бинго, тада ће се одредити Бинго-Специфиц Термс анд Цондитионс и Бинго Систем Рулес применити, али не и оне које се односе на друге производе).

Постоје и неки други делови као што су наша Политика приватности, наша Политика одговорног коцкања и други аспекти који су релевантни и увек ће се применити и они се сматрају део Услова и одредби.

Ако постоји неусаглашеност између Општих услова и одредаба и било чега другог, онда опште одредбе и услови превладавају.

КО СМО МИ

"Ви", "Твоја", "Корисник" и "Играч" се односе на нашег клијента који се пријављује код нас да приступите и користите Гаме Гаме. "Ми" "Наши" "Нас" и "Умрежене игре" односе се на чланове Групе компанија које пружају услуге игре укључујући Парлаи Гамес Инц. и доступне провајдере игара од трећих лица.

Детаљи о овим компанијама су како слиједи:

МоббиСлотс.цом је лиценцирана и регулисана од стране Комисије за коцкање у Великој Британији. Број лиценце КСНУМКС.

Када се региструјете, отворите, приступите или управљате корисничким налогом код нас (укључујући израду и пријем плаћања), имате посла са Парлаи Гамес Инц.

Користимо разне веб сајтове за испоруку Гаме Сервицес ("Вебситес").

Главни је МоббиСлотс.цом. С времена на вријеме можемо додати или заменити секундарне или повезане сајтове.

ПРИМЕНА УСЛОВА И УСЛОВА

Требало би да прочитате опште и за одређене производе условима и кућа или Правила игре ПАЖЉИВО ПРЕ РЕГИСТРАЦИЈЕ са нама, онда ШТАМПА и чувати их заједно са свим потврду е-маилове, податке о трансакцијама, ПРОИЗВОДА Условима и начин плаћања релевантне за Вашу УПОТРЕБУ ГАМЕ СЕРВИСИ. НЕМОЋЕ НАПРАТИТИ НАШИ УГОВОР СА ВАМА И ТАКО КОЛИКО ЖЕЛИТЕ ПРИНТИТИ ЗА ВАШЕ РЕЦИКСЕ.

Конкретно, ови Општи услови су дуготрајни. Требали бисте их читати све како ће вас све везати. Међутим, ради лакшег приступа, испод ћете наћи линкове на одељке који се посебно фокусирају на одређене дијелове термина. Кликните на те линкове да бисте директно приступили тим одељцима:

 1. Ви и ваше одговорности
 2. Отварање рачуна
 3. Информације о корисничким информацијама и корисничком рачуну
 4. Потврда о старости и идентитету
 5. Прање новца и друге сигурносне провере
 6. Електронски фондови
 7. Повлачења и депозити
 8. Неактивне и неактивне корисничке налоге
 9. Суспендовање и затварање налога
 10. Ограничења играча и самоизкључивање
 11. Постављање опклада или бетања
 12. Важеће опкладе и ставе
 13. Цомпутер Трансмиссионс & Случајни број генератора софтвера
 14. Приваци & Сецурити
 15. Заштита података и лични подаци
 16. Превара, договарања, неправилног понашања и незаконите активности
 17. Бонуси и промотивне понуде
 18. Уговор о лиценци и интелектуална својина
 19. Одговорност
 20. Жалбе и спорови
 21. Остало
 22. Управно право и надлежност
 23. Схаред Гамес, Табле и Датабасе Платформ
 24. Отказивање и повлачење стављања штета

Ове услове и услове требали би бити прочитани са другим политикама локације, нарочито нашом политиком приватности, политиком одговорне коцкање и мојим налогом. Такође ћете наћи и одредбе о специфичним производима и кућне одредбе са сваким производом игре. Кликните на одговарајући производ игре да бисте приступили овим ставкама.

То је услов да приступите или користите Гаме Гаме да прихватате Услове и Услове и сматраћете се да сте их прихватили кликом на "Активирај Рачун". Усаглашавањем са Условима и / или сталним коришћењем наших Веб локација, везујете се уговором који сте направили.

Задржавамо право да променимо Услове и Услове. Међутим, уложићемо разумне напоре да осигурамо да ће вам било какве значајне измене Услова и обавеза бити обавијештене одговарајућом методом у зависности од степена таквих промјена (на примјер, путем е-поште или путем видљивог обавјештења на Веб страницама).

Најновија верзија Правила и услова наћи ће се на одговарајућем месту на релевантној Веб локацији и бити доступна преко линкова.

Остаје ваша обавеза да периодично проверавате Услове и одредбе како бисте се осигурало да наставите да се слажете са њима и саветујемо вам да провјерите Услове и Услове сваки пут када приступате или користите Гаме Гаме.

Ако када направите измену Услова и одредби које не желите да прихватите, можда ћете престати да користите релевантни део Гаме Сервицес или затварате свој рачун. Међутим, ваш сталан приступ или коришћење било ког од Веб локација ће се сматрати вашим прихватањем Услова и Услова и било каквих промјена на њих као у тренутку приступа или коришћења, осим што су све примања или вијести добијене (али не поравнане) или друге трансакције пре времена било какве промене у Условима и условима ће бити предмет претходно постојећих услова и одредби.

Уколико у било које време не прихватите промене у Условима и одредбама, требало би да се уздржите од коришћења Гаме Сервицес.

Ови услови и одредбе важе од марта КСНУМКСтх, КСНУМКС и надмашују све претходне Услове и одредбе.

ВАС И ВАШЕ ОДГОВОРНОСТИ

 1. Ви потврдити да сте старији од КСНУМКС, или испуњавају законске старосне границе за коцкање у вашој земљи боравка и ви прихватате да то може бити кривично дело за вас да учествујете у коцкање, ако сте под КСНУМКС или мање година у својој земљи .
 2. Потврдите нам да имате менталну способност да преузмете одговорност за своје поступке и да склопите правно обавезујући уговор са нама.
 3. Схватате да запослени у Парлаи Гамес Лтд., његовим лиценцама, дистрибутерима, трговцима на велико, подружницама и подружницама нису у могућности да учествују у Гаме Гаме осим у сврхе тестирања, верификације итд.
 4. Прихватате да је ваша одговорност да обезбедите поштовање ваших важећих локалних или националних закона пре него што се региструјете код нас и / или пре него што се позабавите са нама и признате да у вашој земљи, месту пребивалишта или месту од за које нам се нудимо ваше опкладе или ставке, које забрањују коцкање.
 5. Ви нам потврђујете да нећете приступити или користити Услуге игара из надлежности која забрањује такав приступ или употребу или ако сте држављанин државе која забрањује својим грађанима да учествују у коцкању (укључујући, без ограничења, Сједињене Америчке Државе of Америка и њене територије и зависности).
 6. Прихватате да не преузимате никакву одговорност за кршење важећих локалних или националних закона.
 7. Прихватате да сви предлози или материјали које нам постављамо не представљају понуду, позив или позив за кориштење или претплату на клађење, играње или друге услуге у било којој јурисдикцији у којој су такве активности забрањене законом.
 8. Прихватате да задржавамо право, из било којег разлога и у било које вријеме, да одбијете исплату добитака, затворите свој рачун или обуставите приступ услугама игре ако се утврди да крши овај захтјев.
 9. Прихватате да и ми задржавамо право блокирања пружања Гаме Сервицес у цијелости или дјелимично на било коју територију из било ког разлога, без претходне најаве.
 10. Потврдите да је ваше интересовање за Гаме Гаме лично и не професионално и да учествујете искључиво за своју забаву.
 11. Схватате да помоћу Гаме Сервицес можете изгубити новац и прихватате пуну одговорност за такве губитке.
 12. Ви сагласни са пружањем услуга игре од стране различитих компанија идентификованих у овим Условима и условима.

ОТВАРАЊЕ РАЧУНА

 1. Морате отворити рачун код нас ("Кориснички рачун" или "Рачун"). Кориснички рачун ће вам омогућити да учествујете у различитим производима који се пружају на Гаме Сервицес. Приступ и коришћење ових производа подлежу одговарајућим условима и правилима о производима и правилима игре или кућним правилима које сте већ прихватили отварањем свог корисничког рачуна.
 2. Свака кредитна картица, картица наплате или други начин плаћања који нам доставите у вези са отварањем корисничког налога или касније за кориштење на рачуну мора бити ваш и на ваше име. Имамо право да претпоставимо да то радите. Ако покушате да користите картицу на другој особи, ваш рачун може бити суспендован све док ИД и ауторизација за коришћење картице не добију од власника картице.
 3. Средства која се држе на вашем рачуну купца не подлежу специфичним аранжманима поверења, али прихватате да то неће вам дати право на камату коју имамо право задржати. За додатне информације погледајте "Електронски фондови".
 4. Само један рачун купца је дозвољен по купцу, а регистрацију корисничког рачуна морате лично извршити ви. Придржавамо право да затворимо било који дупликат корисничких рачуна и да поништимо све опкладе или окладе пласиране преко дуплираних корисничких рачуна. Можете затражити нови кориснички рачун тако што ћете нас контактирати на [Е-маил заштићена] и навођење разлога за тражење новог рачуна. Ако се отвори нови кориснички рачун (који је по нашем апсолутном нахођењу), стари рачун купца ће бити затворен.
 5. Ако се фондови погрешно приписују Вашем корисничком рачуну, ми ћемо имати право да извршимо одговарајуће прилагођавање. Ако користите средства која су погрешно упућена на ставове или ставове, ми можемо поништити све такве опкладе и преокренути сваки добитак по нашем нахођењу.
 6. Уколико повучете новац који сте погрешно приписали Вашем корисничком рачуну, морате нас надокнадити на захтев и ми имамо право на одложити све накнадне износе које нам депонирате код нас како бисте испунили ову одговорност.
 7. Ако вам је потребна помоћ у отварању корисничког налога, молимо контактирајте наш тим за подршку клијентима.

ПОДАЦИ О ПОДАЦИМА О КОРИСНИЧКОЈ ДЕТАЉИ И КОРИШЋЕЊЕ КОРИСНИЧКОГ РАЧУНА

 1. Приликом отварања корисничког налога, морате изабрати корисничко име и лозинку која ће се користити за приступ вашем корисничком рачуну. Можете да промените лозинку у било ком тренутку преко МОЈА РАЧУНА >> МОЈИ ДЕТАЉИ
 2. Ваше корисничко име и лозинка морају бити сигурни. За то сте одговорни. Опкладе и ставови које трећа лица сазнају о овим детаљима сматраће се важећим.
 3. Ваша је искључива одговорност да обезбедите да све информације које сте нам доставили од вас лично се односе на вас, да ли су тачне и ажурне и да то остаје и, у случају информација о трансакцији као што су депозити или повлачења, да то одражава ваше намере.
 4. Не смијете дозволити било којој другој особи (укључујући, без ограничења, било која особа која је потребна за вријеме коцкања) да користи ваш кориснички рачун, прихвати било коју награду или учествује у Гаме Сервицес под било којим околностима.
 5. Ако верујете да је трећа страна стекла ваше корисничко име и / или лозинку, требало би одмах да се обратите нашем тиму за корисничку подршку; [Е-маил заштићена]
 6. Ви сте упућени на нашу Политику приватности која важи за ваше податке

ВЕРИФИКАЦИЈА СТАРОСТИ И ИДЕНТИТЕТА

 1. Приликом одлучивања да ли да прихватите вашу пријаву за кориснички рачун, ми можемо доставити информације које сте нам дали овлашћеним трећим лицима како бисте потврдили свој идентитет и / или податке о картици. Они ће провјерити све детаље које откријемо њима против било које базе података (јавних или приватних) којима имају приступ и води евиденцију о том чекању.
 2. Слажете се да ћемо процесирати, користити, снимати и објављивати личне информације које пружате у вези са вашом апликацијом и да такви лични подаци могу бити забележени од стране нас или трећих лица којима смо објавили.
 3. Конкретно, можда ћемо желети да потврдимо све информације које нам дате када се пријавите за кориснички рачун или покушате да повучете како бисте били сигурни да сте КСНУМКС или више или да испуните законско доба за коцкање у вашој земљи. Ово се нарочито може примијенити тамо гдје идентификујемо употребу методе плаћања која може бити доступна појединцима у законском добу коцкања и сваки покушај давања депозита или повлачења може бити блокиран све док успјешно не завршимо поступак верификације.
 4. Покушаћемо електронски извршити процесе верификације, али уколико не можемо то учинити, можда ћемо затражити од вас да нам доставите додатни документарни доказ и од вас ће се тражити да нам доставите такав доказ у року од КСНУМКС часова нашег захтјева најкасније. Ово може укључивати да нам пошаљете ствари попут копије у боји фото-стране вашег пасоша, лиценце за фотографију, другог одобреног фотографског ИД-а, као и копије новог корисничког рачуна, изјаве банке или картице, маскиране копије картице који се користе за плаћање или било који други документ који можемо разумно тражити у ове сврхе.
 5. Нећете моћи да отворите или у неким случајевима користите свој рачун или повучете било који добитак док наш процес верификације не буде на задовољавајући начин како у вези са идентитетом, детаљима о картама и старосном добом. У сваком случају, ако се то не може учинити, ми имамо право да суспендујемо вашу Рачунску картицу и спречимо коцкање или повлачење добитака све док се ове провере не задовоље на задовољавајући начин.
 6. Конкретно, ако провера старосне контроле на крају показује да сте малолетни, ми ћемо вам вратити све улоге, али немамо никакву обавезу да платите било који добитак.
 7. Поред тога, у сваком тренутку можемо извршити случајне безбедносне провјере и прихватате да имамо право захтијевати додатну документацију како бисмо вас потврдили у овом контексту.
 8. За безбедносне сврхе, као и за вашу заштиту, телефонски позиви, е-поште, СМС и живе подршке за подршку нашим корисничким тимовима могу се снимити и пратити.

ПРОТИВ ПРАЊА НОВЦА И ДРУГИХ КОНТРОЛА БЕЗБЕДНОСТИ

 1. Према важећим законима који се односе на прање новца и друга питања, можда ћемо желети да извршимо одређене провере и задржавамо право да одбијемо да прихватимо депозите и / или исплатимо добитке док се ове провере не заврше.
 2. Ако желите да повучете средства изнад наших дневних ограничења (детаљи о којима се могу наћи у нашем одељку помоћи), од вас ће се тражити контактирати наш тим за плаћање. Задржавамо право да тражите додатну документацију од вас у овим околностима.
 3. Средства која се депонују на кориснички рачун морају потекнути из извора који није повезан са кривичним или незаконитим активностима. Можда ћемо морати да обавестимо надлежне органе ако ћемо постати свјесни било каквих депозита из таквих извора.

ЕЛЕКТРОНСКИ ФОНД

 1. Ми држимо ваша средства на вашем рачуну за купце. Количина очишћених средстава која имате на располагању биће приказана када се пријавите на свој рачун. Ви слажете да нам омогућавате пружање таквих информација на Веб локацији (сајтовима).
 2. Прихватате да се сва плаћања и повлачења врше путем овог корисничког рачуна. Финансијско ажурирање вашег корисничког рачуна ће се десити путем усаглашавања података о различитим производима и стварних средстава која се држе од нас, а која су приписана Вашем корисничком рачуну.
 3. Наша лиценца нам је потребна да обавестимо купце о томе шта се дешава са средствима за која вас држимо на рачуну, као ио мјери у којој се средства штите у случају несолвентности.

Средства за купце држимо одвојена од фондова компаније на посебном банковном рачуну из пословних фондова. То значи да су предузети кораци како би се заштитили средства потрошача, али да не постоји апсолутна гаранција да ће сва средства бити отплаћена.

Ово задовољава захтеве Комисије за коцкање за издвајање средстава корисника на нивоу: Основна заштита; хттп://ввв.гамблингцоммиссион.гов.ук/Цонсумерс/Протецтион-оф-цустомер-фундс.аспк

ПОВРЕДЕ И ДЕПОЗИТИ

 1. Свака упућивања на плаћања или повлачења са корисничког рачуна су упућивања на плаћање према нама и плаћање од стране нас, с времена на време путем наших платних система и процеса.
 2. Нудимо неколико различитих метода за прављење депозита или повлачење са корисничког налога. Даље информације о понуђеним опцијама плаћања и повезаним трошковима можете пронаћи у одељку помоћи. Овде можете наћи и информације о границама депозита и повлачењу, времену обраде, квалификацијама и трошковима обраде.
 3. Осим када се ограничења повлачења примјењују у било ком тренутку (нпр. У вези са средствима која произилазе из бонус схема), можете извлачити средства са ваших корисничких рачуна не више од једног пута недељно, уколико су сва плаћања потврдјена и испунили сте наше процедуре за верификацију. Ако желите да често захтевате откуп, може се применити накнада за трансакцију која смањује износ вашег откупа.
 4. Кад год је могуће, повучена средства ће увек бити уписана у порекло депозита, осим ако нам није забрањено или не може то учинити, у ком случају ће ваше повлачење бити обрађено коришћењем алтернативног начина. У таквим случајевима задржавамо право да извршимо даље провере у сврху сигурности и наплаћујемо накнаду гдје је то могуће.
 5. Не дозвољавамо никакав трансфер средстава између купаца.
 6. Треба вам саветовати да неке компаније за кредитне картице категоришу коцкарске трансакције као "готовину" и могу уплатити фиксну и / или камату од датума плаћања.
 7. Где вршите поновљене депозите и повлачења без сразмерне репродукције игара за игрице (треба утврдити по разумној дискрецији), задржавамо право преноса придружених банковних трошкова на вас дебитовањем Вашег корисничког рачуна.
 8. Банкарски трансфери на и са банковних рачуна (депозити и повлачења) привлаче банкарску накнаду, која се може разликовати у зависности од износа пренетог новца и мора бити испуњен од стране Клијента.
 9. Задржавамо право да наплаћујемо разумну провизију у било којој валутној размени гдје се, по нашем разумном мишљењу, није догодио одговарајући ниво игре на Игре производа, тако да се сматра да се купац злоупотребљава нихањем курса. Курсна листа се обрачунава у складу са дневном стопом коју обезбеђује ввв.ке.цом.
 10. Ми не послујемо кредитним рачунима.

Депозити направљени помоћу вашег рачуна за мобилне телефоне подлежу следећим правилима:

 1. Можете уплатити максимум од £ КСНУМКС дневно путем мобилног фактурисања или другог лимита који је поставила ваша мобилна мрежа или регулаторно тело.
 2. Ако вам оператер мобилне мреже не обраћа плату, злоупотреби или ако ваш оператер задржи плаћање или сумњамо у било коју од горе поменутих акција, ми ћемо моћи да прекинемо или прекинемо ваш рачун, а сваки добитак ће бити одузети.
 3. По завршетку успешног депозита послат ћете СМС са потврђивањем вашег депозита. Молимо задржите копију овог обавештења о трансакцији.

ДОРМАН И ИНАКТИВНИ РАЧУНОВОДИ КУПЦА

 1. Ако нисте пријављени на ваш кориснички рачун или на други начин нисте приступили или користили у непрекидном року од три календарска месеца, ваш кориснички рачун ће се сматрати неактиван или неактиван. Слично томе, ако смо суспендовали Ваш кориснички рачун из разлога датих у одјељку под насловом Суспендовање и затварање рачуна за тај период, сматраће се неактивним или неактивним.
 2. Сваки кориснички рачун за који се сматра да је неактиван или неактиван ће се управљати у складу са важећим законима или прописима.

СУСПЕНДИНГ И ЗАТВАРАЊЕ РАЧУНА

 1. У одређеним околностима, можда ћемо морати да суспендујемо свој рачун или приступамо новцем на вашем рачуну за купце, што значи да ваша средства могу бити привремено недоступна за коришћење или повлачење.
 2. Рачун или приступ новцу у њему може бити суспендован из више разлога, укључујући и где имамо разлога да верујемо да је безбедност вашег налога прекршена или да се ваш рачун користи за било коју незакониту активност или лажну сврху (укључујући новац пари), или ако је било повратна на свом рачуну, или ако имамо разлога да верујемо да се бавите у дослуху или преваре било које врсте или су под КСНУМКС или у надлежности (или држављанин неке надлежности) које чини пружање Игре игара за вас или вашу употребу од њих су незаконите.
 3. Покушаћемо да завршимо било коју истрагу и размотримо узрок било какве суспензије чим је то могуће у контексту било каквих законских или регулаторних обавеза које можда имамо, али док то не буде завршено, можемо наставити суспензију или одлучити да затворимо рачун на нашем искључиво дискреционо право. Такође можемо ставити суспензију или затворити ваш кориснички рачун у било ком тренутку (што можемо одредити по нашем нахођењу).
 4. Ако суспендујемо кориснички рачун или приступи средствима у њему, ми ћемо уклонити ограничења ако поднесете притужбу и пружите нам разумне доказе у вези са нашим забринутостима. Морате нам дати такав доказ најкасније у року од три (КСНУМКС) мјесеца од дана суспензије. Поступак за подношење притужбе је наведен у одељку под насловом Жалбе и спорови у наставку.
 5. Задржавамо право да затворимо кориснички рачун у било које време у нашем нахођењу. Ми ћемо вам дати разумно обавештење пре него што то учините, осим ако околности не диктирају да ми законски или практично то не можемо учинити.
 6. Имате право да затворите кориснички рачун у било које време, под условом да ваш рачун не показује стање на рачуну. Морате нам указати на намеру да затворимо кориснички рачун тако што ћемо контактирати наш тим за подршку клијентима. У овом случају ће вам бити послат износ који стоји на кредит вашег корисничког рачуна помоћу начина плаћања који нам је одредио.
 7. Слажете се да ће се наплаћивање депонованих средстава сматрати повредом ових услова и услова и омогућити нам да суспендујемо или затворимо ваш кориснички рачун и прекинемо наш однос са вама. У таквим случајевима задржавамо право задржавања било каквог стања на рачуну (укључујући у погледу добитака) како би компензовали било какву обавезу отплате.
 8. Ако из било ког разлога изгубите право на средства на вашем рачуну купца (нпр. Због криминалне активности), средства ће се решавати у складу са важећим законима или прописима.
 9. Требали сте бити свјесни да ове одредбе допуњују било коју другу одредбу која се односи на било који одређени производ игре (нпр. У одредбама за одређени производ или правила игре или куће) и да ако постоје конфликти, примјењују се нај рестриктивнија правила.

ЛИМИТИ ДЕПОЗИТА И САМО-ИСКЉУЧИВАЊЕ

 1. Када први пут депонујете код нас иу било које време након тога, имате право да поставите депозит или другу границу (нпр. Бет / вагер / табле / лосс). Ови објекти су вам доступни у складу са нашом политиком одговорног коцкања и требате следити процедуре описане у њему. Корисници посебно требају имати у виду да након постављања било каквих ограничења би требало да се одјављују и да се пријаве назад како би били сигурни да су ограничења активирана.
 2. Ми ћемо предузети све разумне мјере предострожности како бисмо осигурали постојање ограничења које сте поставили, али ми вам нисмо одговорни ако заобиђете наше поступке (нпр. Допуните свој рачун преко средстава која прелазе границу).
 3. Иако већина купаца може уживати у коцкању, за врло мали број купаца коцкање престаје да буде забавно. За оне клијенте који желе да ограниче своје коцкање, нудимо објекат за самокључивање. Такође вас упутимо на нашу Политику одговорног коцкања, која наглашава колико смо озбиљно схватили ово питање и помоћ коју пружамо.
 4. Самокључивање је формалан процес којим престанемо да дозвољавамо да имате или управљате корисничким рачуном са нама у одређеном временском периоду од КСНУМКС месеци до трајног трајања, на ваш захтев. Такође можете желети да направите паузу од коцкања за кратко време, у ком случају можете изабрати кратко изузеће (привремено самоизкључивање или "Тиме оут") период између КСНУМКС недеље и КСНУМКС месеци. Током било ког изузећа не можемо прихватити никакве депозите или опкладе / ставке, нити вам дозволити да приступите нашим Гамес Продуцтс.
 5. После истека времена привременог искључења можете нас контактирати како би тражили да поново отворимо Ваш кориснички рачун, што можемо учинити по нашем нахођењу. Након оваквог захтева, ако поново отворимо ваш рачун, ми ћемо вам дати КСНУМКС-дани период хлађења пре него што још једном имате приступ Гаме Сервицес, током којег можете изабрати да задржите искључење. Након периода хлађења, морате контактирати корисничку подршку и поново затражити изузеће или поново отворити рачун, што можемо учинити по нашем нахођењу.
 6. Ако се одлучите да се трајно искључите, ми ћемо затворити ваш кориснички рачун и вратити вам било који баланс и уклонити вас са наших маилинг листића. Када трајно искључите себе, не можемо да обрнемо овај процес најмање КСНУМКС месеци од датума искључивања и не можете се пријавити да отворите нови кориснички рачун.
 7. Ако одлучите да привремено искључите себе као средство за "Тиме оут" за период од КСНУМКС месеци или више, ми ћемо затворити ваш кориснички рачун и вратити вам било који баланс и уклонити вас са наших маилинг листи. Када се сами искључите, не можемо да преусмеримо овај процес најмање КСНУМКС месеци од датума искључивања и не можете се пријавити да отворите нови кориснички рачун.
 8. Да бисте користили ограничење играча или само-искључујући објекат, морате бити пријављени на ваш кориснички рачун. Ми ћемо извршити ваш захтев на пријему и потврдити вам путем е-поште, на вањском е-поштном рачуну, када смо искључили. Користићемо све разумне напоре како бисмо осигурали поштовање захтева за само-искључивање.
 9. Софтвер је доступан од различитих организација како би вам помогао у самокључању. Такође можете пронаћи више савјета и информација о одговорном коцкању и заштити малољетника и угрожених особа на: ввв.гамблеаваре.цо.ук и ввв.гамцаре.цом
 10. Пошто сте применили разумне провере и заштитне мере како бисте били сигурни да док сте сами искључени не можете приступити нашим Вебсајтовима и не добијате маркетиншки материјал о коцкању од нас, не можемо бити одговорни према вама или било којој трећој страни ако сте у могућности да наставите коцкање на Веб страницама, или ако вам било који маркетинг материјал нежељено пошаље. Такође треба имати у виду да само-искључивање из Гаме Сервицес не искључује вас од других сличних услуга и такође треба предузети кораке да се сами искључите из њих. Ми нисмо одговорни ако наставите да се коцкате на другим местима (било на страницама било које друге странке или у просторијама).
 11. Можемо бити законски обавезни да обавијестимо Комисију за коцкање о свим трајним захтјевима за искључивање. Ови захтеви могу захтевати од нас да откријемо ваше име, е-пошту и релевантне контакт информације.
 12. Ми ћемо размотрити било коју радњу од вас у вези са промјеном свих података о регистрацији или отварањем новог корисничког налога са значајно истим информацијама, али унетим у образац за регистрацију на различите начине, у покушају да заобиђете искључење као што нам омогућава да затворимо ваш приступ на Гаме Сервицес трајно.
 13. У свако доба током активности коцкања, без обзира да ли или не током било ког периода самоизвршења (од нас или других оператера) саветујемо вам да тражите хитну стручну помоћ ако сте на било који начин непријатни са вашим коцкањем.

ПОСТАВЉАЈТЕ ВАША ОПРЕМА ИЛИ ВАГЕРС

 1. Можете се кладити или стићи до износа депоноване на Вашем корисничком рачуну помоћу једног или више производа за игре. Ми не послујемо кредитним рачунима.
 2. Обавезни сте да проверите да ли су упутства за опкладе или ставове које сте поднели тачна пре него што потврдите улог или опкладу. Ваша је одговорност да обезбедите да свака опклада коју сте изнели одражава ваше намере и не прихватамо одговорност за било какве грешке које можете направити.
 3. Када сте понудили стаж и прихватили на Продуцт Продуцт, одговарајући износ се наплаћује на ваш кориснички рачун.
 4. У свим временима, када постоји неусаглашеност у вези са било којом опкладом или ставом наплаћеном на Игре производа или исходом било ког улога или улога, наша електронска евиденција (која је део наших регулисаних и ревидираних техничких средстава) преовлађује.
 5. Неки провајдери игара треће стране не могу пружити потпуне информације о детаљима за клађење за сваку трансакцију и само су доступне сумарне информације. Ако имате питања о трансакцијама за клађење и тражите додатне информације за игру треће стране, обратите се подршци играча.
 6. Ако се клијент одлучи да запошљава механички уређај или софтвер за играње у њихово име, менаџмент задржава право да затвори рачун без претходне најаве.

ВРЕМЕНА БЕТС И ВАГЕРС

 1. Било какав предлог или друге информације које смо ми поставили на било који део Гаме Сервицес није понуда, али је позив купцима да износе трансакцију за улог или опкладу за прихватање од стране нас. Клад или улог се сматра ваљаним само након електронске потврде прихватања. Тек тада се налази на нашим серверима. Ово прихватање се показује стварањем идентификационог броја руке или игре или друге референце трансакције или репродукције.
 2. Слажете се да ће евиденција наших Гаме Сервицес бити коначни ауторитет у одређивању важности и услова било којих опклада или ставова које ставите и околности у којима су направљене.
 3. Задржавамо право да одбије све или део опкладе или опклади понудио да нам, на поништавање прихватио опкладу или улог и задржати решење за било ког разлога оправдава такво одбијање мокрења или задржавање, као што су (али не само) ако имамо разлога да верујемо :
  1. Ви сте у законском року за коцкање у вашој држави боравка;
  2. Укључени сте у сваку активност која је по нашем нахођењу незаконита или неприхватљива, укључујући превару, прање новца, тајну злоупотребу, злоупотребу злоупотребе, мажење или варање било које врсте;
  3. Ви сте у надлежности (или грађанина надлежности) због чега је пружање било ког производа за игре или њена употреба нелегална.
 4. Само смо обавезни да исплатимо добитке који су искоришћени у складу са овим одредбама и условима. Сви добици ће бити уписани на Ваш кориснички рачун.
 5. У случају прекида игре због мрежне повезаности, неисправности игре или друге аномалије која прекида проток играња, почетна става играча ће бити рефундирана. Квар игара празни све плате и игра.

КОМПЈУТЕРСКЕ ТРАНСМИСИЈЕ И СОФТВЕР ГЕНЕРАТОРА РАНДОМ БРОЈОМ

 1. У потпуности прихватате да су Гаме Сервицес и ваша интеракција с њим зависни од задовољавајућег рада рачунарских система и мрежа, укључујући комуникацијске медије, и да таква операција није гарантована да буде доступна, тачна или задовољавајућа у свако доба.
 2. Такође прихватате да се сва упутства и одговори шаљу између вас и нас и / или трећих страна преко Интернета или других повезаних медија преко којих ни ви ни ми немамо контролу и да не прихватамо ризик од квара или неадекватности на било који начин повезаних медија.
 3. Користићемо све разумне напоре да се позабавимо неуспјелошћу или неисправним функционисањем наших сопствених система и да правично поступамо са потрошачима у том погледу, а неке од последица оваквих догађаја (посебно у вези са прекинутом игром) обрађене су у одредбама и одредбама специфичних за производ или важећим кућним правилима или правилима игре.
 4. Наша евиденција ће бити поуздан доказ о свим трансакцијама са нама како у погледу њихове природе и вредности.
 5. Потпуно прихватате и слажете се да ће софтвер за генерисање случајних бројева одредити исход опклада или ставова на Гамес Продуцтс (осим игара са пеер-пеер) и да ће записи о таквом софтверу бити коначни и коначни у свим погледима.
 6. Сви клијентски софтвер који сте добили или преузели да бисте омогућили или олакшали везу са производом за игру сматрају се вашим улазним софтвером за Гаме Гаме, а информације које вам достављају ће бити обавезујуће за вас.

БЕЗБЕДНОСТ И ПРИВАТНОСТ

 1. Слажете се да је сигурност важна за обоје. Поред сигурносних провјера, ми ћемо користити све разумне напоре како бисмо заштитили сигурност наших операција и комуникација између вас и нас, укључујући кориштење сигурне технологије за заштиту информација које нас клијенти подносе.
 2. Користићемо све разумне напоре да одржимо заштиту од анти-дениал-оф-сервице (ДОС) и анти-дистрибуирано одбијање услуге (ДДОС), антивирусне и друге технолошке методе и процесе за заштиту приступа наше системе и информације садржане у њему против злонамерног напада.
 3. Ми ћемо се бавити информацијама у складу са нашом Политиком приватности која описује како се бавимо и заштитимо ваше личне информације, а такође иу складу са релевантним законима и прописима о заштити података који утичу на наше пословање.
 4. Прихватате да имамо право да поделимо или се може захтевати да ваши лични подаци делимо са регулаторима и овлашћеним органима у складу са прописима који утјечу на наше пословање, као и са органима за спровођење закона ради истраживања преваре или прања новца или било којег другог незаконитог дела .

ЗАШТИТА ПОДАТАКА И ЛИЧНИ ПОДАЦИ

Да бисмо осигурали да се ваша кредитна, дебитна или дебетна картица не користе без ваше сагласности, ми ћемо валидирати име, адресу и друге личне информације које сте добили током процеса поруџбине са одговарајућим базама података трећих лица. Прихватањем ових услова одобравате такве провере. Приликом обављања ових провјера личне информације које сте добили од вас могу се открити регистровани кредитној референтној агенцији која може водити евиденцију о тим информацијама. Можете се уверити да је то учињено само да потврдите свој идентитет, да се провјера кредита не изврши и да ће ваш кредитни рејтинг бити непромењен. Све информације које сте ви дали ће се третирати сигурно и стриктно у складу са Законом о заштити података КСНУМКС.

ГОЛОВИ, ЗБИРКА, НЕПОСРЕДНО ПОНАШАЊЕ И НЕЗАКОНА АКТИВНОСТ

 1. Можда имамо разлога за сумњу да сте били укључени у лажне, неправилне, тајне, погрешне, фиксне, манипулативне, варање или друге неприхватљиве активности (без обзира да ли су незаконите) у вези са вашим приступом или коришћењем Гаме Гаме-а. Таква активност може укључивати (али није ограничена на);
  1. да сте користили или покушали да користите било какве методе или технике или хардвера помоћу софтвера за учешће у било ком програму игре или манипулацију било ким од наших игара или других система;
  2. да сте увели или покушали да уведете било који вирус или другу штетну или злонамерну апликацију или материјал нашим системима;
  3. да сте увели или покушали да уведете било који клеветнички, опсцен, увредљив или незаконит материјал нашим системима;
  4. да сте сакривали или покушали да се дружите са другим корисником или корисницима производа за игре;
  5. да сте учествовали у сваком поступку намерног губитка новца другом играчу (као што је депоновање чипова);
  6. да сте злоупотријебили или злоупотребили било коју бонус понуду или унапређену понуду;
  7. да сте дали нетачне информације;
 2. Ако имамо било какве сумње, ми ћемо имати право да предузмемо такву радњу која сматрам одговарајућом, укључујући без ограничења;
  1. одмах блокира вас од приступа било ком игрицном производу;
  2. затварање корисничког рачуна;
  3. суспендујући свој кориснички рачун;
  4. узимање свих средстава на Ваш кориснички рачун; и
  5. поништавање било каквих опклада или ставова које сте нам поставили, што нам се чини да смо направили такву активност.
 3. Задржавамо право да потражимо најкорисније грађанске и кривичне санкције против било ког купца који учествује у преварама и када је то потребно, обавестити релевантне регулаторне органе или органе за спровођење закона. Задржавамо право да задржимо плаћање било ком Купцу у случају наводне или сумњиве преваре.
 4. Ви ослобађате и казниће се да нас плати, на захтев, сви трошкови, трошкови и губици одржати или обавезе настале код нас (укључујући било какве директне, индиректне или последичне губитке, губитак профита и губитка угледа) које произилазе директно или индиректно из вашу лажну, непрописну, тајну, погрешну, фиксну, манипулативну, варање или другу неприхватљиву активност (било противправно или не).

БОНУСИ И ПРОМОТИВНЕ ПОНУДЕ

 1. Схватате да када се пријавите за Гаме Гаме од вас се тражи да наведете на регистрационој форми да ли се слажете да добијате маркетиншку литературу или информације од нас, наших партнера или одабраних трећих лица.
 2. Ми ћемо с времена на време понудити или вам додјељивати бесплатне или бонусне износе који ће бити уплаћени на Ваш кориснички рачун. Бонуси се могу користити само у комбинацији са одређеним програмским програмима када је бонус понуђен или додељен. Коришћење било којег бонуса мора бити у складу са додатним условима и одредбама одговарајуће бонне понуде или важећих промотивних услова и ограничења ослобађања бонуса садржаних у релевантној понуди или додели.
 3. У зависности од услова наше Политике приватности и важећих закона о заштити података задржавамо право да вам пошаљемо одређене промоције. Промотивне понуде могу имати посебне термине које су везане за њих и доступне су само у складу са важећим условима такве промоције.
 4. Понуде за бонусе и промотивне понуде (осим ако су изричито доступне) су намијењене само за адресираног примаоца или категорије особа и не могу се пренијети. Уколико нисте намјеравани примаоц или нисте део предвидјене категорије, онда вам понуда не може бити прихваћена.
 5. Гдје нудимо да се поклапа са иницијалним депозитом клијента на рачун, овај одговарајући новац ће се зарадити након готовог паса на одговарајућем играчком производу и биће приписан корисничком рачуну у складу са условима и промоцијама. Биће само један почетни покривени депозит по кориснику.
 6. Прихватате да је ваша одговорност да осигурате да је понуда за било коју бонус или промоцију за коју сте заинтересовани и даље доступна (ако је доступна само за одређени период), да сте квалификовани за то и да ли разумете све услове који се односе на то.
 7. Задржавамо право да ограничимо колико пута можете учествовати у бонус или промотивној понуди. Осим ако је другачије изричито наведено у самој понуди, бонусе и промотивне понуде ограничене су на један рачун по особи, породици, адреси домаћинства, е-маил адреси, броју кредитне картице и другим заједничким окружењима (братство, универзитет, библиотеке итд.). Када је дозвољено више учествовања, задржавамо право ограничења броја учествовања, по нашем искључивом избору.
 8. Идентитет учесника у било којој бонусној или промотивној понуди биће одређен на основу таквих критеријума као што можемо одабрати по нашем нахођењу, као што су сва или било која комбинација следећег: име, адреса, адреса е-поште, број кредита / задужења / дебитне , ИП адреса и други облици идентификације.
 9. Осим ако није изричито наведено другачије у важећим условима, бонусе и промотивне понуде се не могу користити у комбинацији са било којим другим програмом бонуса или промоције.
 10. Ако су наметнути, захтеви за издавање или ограничења за готовину морају бити испуњени пре него што се било који бонус или промотивни износ може играти или исплатити. Коришћење или повлачење било ког бонуса или промотивних износа бит ће једино могуће у складу са важећим условима, укључујући, без ограничења, у погледу квалификатора или ограничења.
 11. Сви готовински исходи могу бити предмет ревизије пре обраде и задржавамо право на повраћај бонуса или било каквих добитака ако готовина не изврши било какве ревизије.
 12. Бесплатне Бонус фондове се проширују на играче као средство допуњавања њиховог времена играња и нису намијењене за замјену новчаних депозита и зарађивања. Манипулација нашом бонитетном структуром за спречавање новчаних депозита и омогућавање континуираног откупа сматра се злоупотребом намјере. Играчи који показују ово понашање могу имати привилегије за бонус који су суспендовани по пресуди менаџмента.

СПОРАЗУМ О ЛИЦЕНЦИ И ИНТЕЛЕКТУАЛНА СВОЈИНА

 1. Гаме Сервицес и Гамес Продуцтс укључују било који Клијентски Софтвер који је у власништву или лиценциран за нас који вам могу бити испоручени или преузети са извора који су нам доступни за коришћење са било којим дијелом Гаме Сервицес и Гамес Продуцтс и укључите и све заштитне знакове, имена, имена домена, логотипи, слике, дизајн, графика, фотографије, анимације, видео записи, музика, аудио, текст и други садржај (сви се заједно називају "Парлаи Гамес ИПР")
 2. Прихватате да сва власничка права и сва права на заштиту ауторских права и других права интелектуалне својине у ИПР-у за Парлаи Гамес су у власништву нас или наших лиценцера и да немате правог наслова или другог интересовања за такве ставке, осим што је изричито наведено у Условима и одредбама.
 3. Лиценцирана, неискључива, непреносива и непреносива лиценца вам је додељена за коришћење Парлаи Гамес ИПР-а искључиво у сврху приступа и коришћења Гаме Сервицес и Гамес Продуцтс-а и за ништа друго.
 4. Не можете подлиценцирати, доделити или пренети лиценцу која вам је додељена, или изнајмљујете, изнајмите или делите са цијелим или било којим дијелом такве лиценце или Парлаи Гамес ИПР укљученим у такву лиценцу.
 5. На рачунару можете користити било који клијентски софтвер на коме сте у тренутку такве употребе ви примарни корисник.
 6. Не можете пренијети, копирати, репродуковати, дистрибуирати, експлоатирати или вршити било какву другу употребу материјала на Веб страницама на било који други начин осим у сврху приказивања на екрану вашег рачунара и његовог штампања како бисте прегледали његов садржај.
 7. Не можете повезати Веб локације са било којим другим вебсајтом без наше дозволе.
 8. У вези са било којим ИПР-ом Парлаи Гамес-а не можете:
  1. реверсе енгинеер, децомпиле, дисассембле, модифи, транслате, покушава да открије изворни код, или креира изведене радове засноване на њему;
  2. повредите ауторско право или друго право интелектуалне својине или право власништва у било ком од тога било неовлашћеним копирањем или дистрибуцијом или на други начин што је све строго забрањено и прихватате да уколико то учините, ми имамо право да узмете грађански или кривични поступак против вас као што сматрам одговарајућим.
 9. Можете приступити информацијама и преузима и одштампати извјештаје са Веб локација само за вашу личну употребу. Ниједно право, назив или интерес за било који преузет материјал или Клијентски софтвер се не преносе на вас, а ви сте изричито забрањени да користите такве материјале у било ком комерцијалне сврхе, осим ако то није унапред договорено са нама.

ОДГОВОРНОСТ

 1. Ништа у овим Условима и одредбама, а посебно у овом одељку, функционише тако да искључује или ограничи нашу одговорност за смрт или личне повреде узроковане нашом немарношћу.
 2. Прихватате да су услуге игре, производи за игре, све веб странице и било који софтвер клијента доступни или вам се пружају "као што је" са било којим грешкама или неуспесима и било којим заступањем, гаранцијом, условом или гаранцијом било ког, експресног или имплицираног (укључујући , без ограничења, било која имплицитна гаранција о тачности, потпуности, непрекидном обезбеђивању, квалитету, комерцијалности, погодности за одређену сврху или не-кршења) искључена је у највећој мјери дозвољеној законом.
 3. Ни под којим околностима (укључујући, без ограничења, у уговору, немару или другом кривичном гажу) ми или било који од наших провајдера софтвера или даваоца лиценце одговорни за било какву повреду, губитак, потраживање, губитак података, губитак прихода, губитак профита или губитак могућност, губитак или оштећење имовине, општу штету или било какву директну, индиректну, посебну, случајну, последичну, узбудљиву или казнену штету било које врсте која настане из или у вези са вашим приступом или коришћењем или немогућношћу приступа или услуге, Игре за игре, Игре за игре, било коју веб локацију и било који од клијената софтвера или било који њихов елемент чак и ако смо били упућени или упознати са могућношћу такве штете или губитка или да је такав губитак предвидљив. Слажете се да нас и наши провајдери софтвера и давалац лиценце обештете од било ког захтева у вези са било којим питањем.
 4. Ако је ваша игра прекинута из неког разлога, последице оваквог догађаја ће се решавати у складу са одредбама о одређеним производима, кућним правилима или правилима игре која се примјењују на одговарајући игрицни производ у којем учествујете.
 5. Ви конкретно признате, слажете се и прихватите да нисмо одговорни за вас:
  1. клеветничко, увредљиво или незаконито понашање било ког другог купца или било чега што се показало погрешним, нетачним, клеветничким, претећим, опсценим или на неки други начин незаконитим, било да потичу од другог купца или на други начин;
  2. било какав губитак који произилази из употребе, злоупотребе или злоупотребе вашег корисничког рачуна или неког од наших производа и услуга и одговарајућих Веб локација;
  3. било какав губитак настао при преносу информација од или на нас или са или на наше Веб локације путем Интернета или преко других медија за повезивање;
  4. било какве техничке грешке, кварови система, кварови, кашњења, прекиди, манипулисани или неадекватни пренос података, губитак или оштећење података или комуникација 'неуспјех линија (укључујући било какве неуспјехе које утичу на способност интерактивне телевизијске могућности повратка телевизије), дистрибуирану одбијање услуге напади, вирусе или било које друге штетне технолошке појаве које настају у вези са вашим приступом или коришћењем наших производа и услуга;
  5. тачност, потпуност или валута било које пружене информативне услуге или било које статистике приказане на Веб страницама;
  6. било какав неуспех на нашем делу да посматрамо било какву политику само-искључивања коју можемо имати с времена на време; или
  7. било какав неуспех на нашој страни да комуницирамо са вама, где можемо имати забринутости у вези са вашим активностима.
 6. Прихватате да не подржавамо садржај и нисмо одговорни за садржај или информације у рекламирању, маркетингу, повезивању или другом присуству трећих лица на Веб страницама. Конкретно, нисмо одговорни.
 7. Слажете се да смо без икаквих захтева или захтева, укључујући разумне правне накнаде које је направила било која трећа страна у вези са вашим коришћењем Веб локација, укључујући кршење било које одредбе и услова, било који важећи закони или права другог лица или ентитета .
 8. Слажете се да је наша максимална обавеза према овом уговору, у свим околностима, осим за плаћање добитака или других новчаних средстава која вам стоје на рачуну, износи УС $ КСНУМКС (или еквивалент алтернативне валуте).
 9. Прихватате да нисмо одговорни за усклађеност са чињеницом да сте законски обавезни да региструјете и извршите плаћања релевантним пореским органима у вези са вашим кориштењем или приступом Гаме Сервицес или Продуцт Гамес-у, укључујући нарочито у вези са било који од ваших добитака и да ово остаје ваша одговорност.
 10. Прихватате да нећете имати никакав разлог за радњу или друга права или потраживања против програмера софтвера за игре, за било коју ствар, узрок или ствар која укључује ваше учешће у Гамес Продуцтс.

ЖАЛБЕ И СПОРОВИ

 1. Под "жалбом" подразумевамо жалбу коју имате о сваком аспекту нашег понашања у вези са вашим односима са нама и "спором" подразумијевамо жалбу која се не решава кроз Жалбени поступак или неслагање које се односи на исход трансакција на коцкање на производу за игре.
 2. Уколико имате жалбу, у првом степену морате контактирати Тим за подршку клијентима. Жалбе треба учинити што је прије могуће након околности које проузрокују да имате жалбу. Жалбе ће се разматрати у оквиру Жалбене процедуре.
 3. Користићемо наше разумне напоре да одмах решимо жалбу. Ако из неког разлога нисте задовољни нашим решењем ваше жалбе, имате право да прешерите питање како је наведено у нашој Политици за решавање спорова
 4. Сви спорови су ријешени у нашој Политици за рјешавање спорова.
 5. Задржавамо право да забележимо сва комуникација са вама и било којом другом особом која се тиче жалби или спорова. Уколико постоји спор око садржаја било које такве комуникације, упућује се на такву евиденцију и нашу базу података о трансакцијама која ће, у одсуству било каквих супротних доказа, бити одлучујућа.
 6. Подсјећате вас да према другим одредбама Услова и услова и ми имамо право да затворимо или обуставимо рад Вашег рачуна и да то може да се догоди док се жалба или спор не очекује.
 7. Прихватате да су приговоре и спорови и остају поверљиви како док се тражи рјешење, нити након тога. Слажете се да нећете открити постојање, природу или било који детаљ било каквих притужби или спорова било којој трећој страни, осим у складу са Политиком за рјешавање спорова (који укључује расправу о било којој таквој приговорима и спорова у било којој соби за цхат или форуму сами или било која трећа страна, са изузетком одређеног ентитета за решавање спорова за алтернативно решавање спорова, "АДР", који је одредио Парлаи или Комисија).
 8. Прихватате да је неуспех у испуњавању ове обавезе поверљивости кршење Услова и одредби и да задржавамо право да не наставите тражити рјешење ваше жалбе или спора.

Процедура за жалбе

 1. Као прва фаза, ако поднесете жалбу, ми ћемо истражити ствар на фер и објективан начин и савјетовати вас о исходу и / или нашој одлуци чим будемо разумно могли. Можда ћемо морати да вас питамо за више информација или одговарајућих доказа од вас ради бављења вашом жалбом.
 2. Ако ваша притужба није решена на ваше задовољство у првој фази, можете затражити да се питање поново експлицира и поново размотри. У таквим случајевима, као друга фаза, ваша жалба се интерно односи на вишег менаџера који ће водити независни преглед. Саветујемо вам исход и / или нашу одлуку чим будемо разумно могли и можда ћемо морати поново да вас питамо за више информација или одговарајуће доказе

Политика за решавање спорова

 1. Ако имате спор који не произилази из нерешене жалбе, у првој фази треба да користите наш Жалбени поступак како бисте тражили рјешење тог спора. Нисте обавезни да то учините и можете се одмах позвати на независног судију, како је наведено доле.
 2. Можете поднети спор (укључујући и нерешену жалбу) на еЦогра.орг који је тело одређено да делује као АДР за Парлаи у вези са овим одредбама и условима. Ако се спор односи на игрицу производа, одговарајући судија се одређује позивом на тај производ игре.
 3. Сви спорови који се не односе искључиво на одређени производ игре морају се упућивати на регулатор игре производа на који сте највише играли.
 4. Када се спор предаје регулатору, то ће се разматрати у складу са законима и процесима решавања спорова које одреди такав регулатор, а резултујућа одлука је коначна и обавезујућа и стога неће бити додатног прибављања суда. Када предате спор неком другом независном трећој страни, увек ћете се обратити суду ако сматрате да је то прикладно.

ОСТАЛО

 1. Ако не разумете било који од одредби и услова, молимо контактирајте наш тим за подршку клијентима.
 2. Услови и одредбе (и сви документи наведени у овом документу) чине целокупни споразум између нас и не постоје други услови који се примјењују.
 3. Ниједан део услова не сматра се одрицањем од стране било које стране, осим уколико од стране те стране писмено не поднесе одрицање.
 4. Ми нећемо бити одговорни за било какву кршење овог споразума од нас, уколико су то директно или индиректно узроковане околностима које су изван наше разумне контроле и које нас спречавају да извршавамо наше обавезе према вама.
 5. Ови услови су написани на енглеском језику. Уколико се у било ком тренутку предају Купцима на другом језику и постоји сукоб или недоследност између текста на енглеском језику и било ког текста на другом језику, текст енглеског језика ће превладати.
 6. Не смијете доделити, пренијети, наплаћивати, стварати повјерење или се на било који други начин бавити свим или свим вашим правима и / или обавезама према Условима и условима (или намјеравајте то учинити) без наше претходне писмене сагласности. Ми имамо право да додељујемо, пренијетујемо, наплаћујемо, стварамо повјерење или се на било који други начин бавимо нашим правима према условима и одредбама које сматрамо потребним.
 7. Ако се било који од одредби и услова сматра незаконитим, поништеним или из било којим разлогом неизвршивим, онда се тај дио сматра се раздвојеним од остатка Правилника и одредби и неће утицати на ваљаност и примјењивост преосталих одредби Услова и Услови.
 8. Свака примарна такса и накнаде у вези са било којим награђеним добитком или наградом су искључиво одговорност Клијента. Победе или награде не могу се пренети, заменити или искористити за било коју другу победу или награду.
 9. Ништа што је рекао или написао ниједан запосленик или агент компаније МоббиСлотс.цом представљају варијацију Услова и одредби или овлашћеног представљања о природи или квалитету било којег аспекта производа или услуга које нудимо. Осим у случају преваре или лажног лажног представљања, ми нећемо имати никакву одговорност према вама за такво неовлаштено заступање.
 10. Осим компаније МоббиСлотс.цом и било ког другог провајдера софтвера или даватеља лиценце компаније МоббиСлотс.цом, лице које није учесник ових услова и одредаба нема право на основу енглеског статута познатог као Закон о уговорима (права трећих лица) КСНУМКС или било која друга одредба статутарног закона или правичности у било којој надлежности да их изврши.

Закон и надлежност

Услове и услове и све њихове саставне делове регулишу и регулишу Комисија за коцкање у Великој Британији. Број лиценце КСНУМКС.

СХАРЕД ИГРЕ, ТАБЕЛА И БАЗА ПОДАТАКА

 1. Без ограничења на ограничење за више налога у Општим условима и одредбама, можемо вам затражити да имате само један налог код нас на платформи за заједничку игру.
 2. Слажете се да можете бити удружени у заједничку Гаме Платформу, по нашем искључивом избору, а то у мери у којој прекршите одредбе и услове једне локације или бренда који функционишу на заједничкој гимнастичкој платформи, можда смо вас блокирали, у део или пуно, из читавог система тако да не можете играти преко било ког веб сајта или бренда користећи или на заједничкој гимнастичкој платформи.

ОТКАЗИВАЊЕ И ПОВЛАЧЕЊЕ

 1. Када ставите опкладу, анте или слепа за столом током готовинске игре, тај новац се сматра у игри и не може се отказати или вратити вама.
 2. Када сте претходно одабрали дугме за опкладе које би аутоматски вршило инструкцију да се направи опклада, ако не желите да се кладите, морате да одаберете дугме за опкладе пре него што се појави ред вожње, иначе ће се улог аутоматски извршити.
 3. У случају турнира, могу се применити и додатни услови и они могу укључивати да када се направи куповина турнира, имате могућност да се одјавите са турнира пре него што се сматра да је започела и да се рефундира пуна куповина, у износу. Неки изузеци могу се примењивати у зависности од врсте турнира и да ли сте директно купили турнир или напредовали са сателита.

Последњи пут ажурирано: КСНУМКСтх август КСНУМКС

Плаи Мобби Слотс

Цасино бонус кодови Мобби Слотс

Укупни купони: КСНУМКС
ЕКСКЛУЗИВНЕ МОБИЈОНЕ ПРОМОТИОНС. Добијте $ КСНУМКС Добродошли Бонус! ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Бонус. До £ КСНУМКС на Цасино Мобби Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Мак уновчени специјални бонус: ЕУР КСНУМКС турнир на Бангкок Нигхтс Нектген Гаминг Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз Цасино ЕУРО КСНУМКС Максимално повлачење Специјални бонус: КСНУМКС% Бонус за полог за депозит на Октоберфест Амаиа Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играј кроз казино $ КСНУМКС Максимално повлачење ексклузивног бонуса за Цасино: Еур КСНУМКС Бонус код депозита на Царнавал Мицрогаминг Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСКС опкладе € КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни бонус за Цасино: $ КСНУМКС турнири у касину фрееролл на Роббие Јонес-у ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз казино € КСНУМКС Мак Повлачење Додатни Цасино Бонус: КСНУМКС бесплатни цасино врти се на Дреам Вхеел Сауцифи Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз казино € КСНУМКС Максимални повлачење Специјални бонус: КСНУМКС Лојални бесплатни спинови! на Децк Тхе Халлс Мицрогаминг Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз казино € КСНУМКС Максимални Извлачење Ексклузивни Бонус: $ КСНУМКС Без Депозита Бонуса на Луцки КСНУМКС Лине Нетент Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк оклада ЕУРО КСНУМКС Мак повлачење додатни бонус: $ КСНУМКС Бесплатни касино на чип Роиал Роиал Маскуераде ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк оклада $ КСНУМКС Мак ЦасхОут специјални бонус: КСНУМКС% Цасино Бонус Цасино на Викинг Стрикинг Прагматиц ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Вагер £ КСНУМКС Мак ЦасхОут Специјални бонус: Еур КСНУМКС Фрее Цхип Цасино на Дан Деад Деад Игт Слот игре ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС кладионица ЕУР КСНУМКС Мак ЦасхОут Ектра Цасино Бонус: € КСНУМКС бесплатан чип касино на Сеа Раидер ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСк опкладе ЕУР КСНУМКС Мак ЦасхОут ексклузивни бонус: $ КСНУМКС Цасино Тоурнамент на Дивине Фортуне Нетент Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз казино € КСНУМКС Мак ЦасхОут ексклузивни бонус: КСНУМКС Фрее Спинс нема депозита на Роцк Стар ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз ЕУР КСНУМКС Максимални повлачење ексклузивни бонус: КСНУМКС% Матцх Бонус Цасино на Синдерелла ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС оклада € КСНУМКС Максимално повлачење додатног бонуса: $ КСНУМКС БЕСПЛАТНИ ЦХИП на Тотем благо ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСКС опкладе € КСНУМКС Мак повлачење специјални бонус: КСНУМКС бесплатни спинови на острву Алоха ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Вагер Еур КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус: £ КСНУМКС БЕЗ ДЕПОЗИТА ЦАСИНО БОНУС на Роиал Фортуне ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк кладионица $ КСНУМКС Максимални износ готовине Ексклузивни бонус за казино: КСНУМКС Бесплатно казино окреће се на траци од медењака ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСКС опкладе € КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни бонус: КСНУМКС бесплатне окрете на Форест Треасуре ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз $ КСНУМКС Максимално повлачење ексклузивног бонуса: КСНУМКС% Цасино бонус на Јокер картицама ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играј кроз казино ЕУР КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни Цасино Бонус: Еур КСНУМКС Без депозита на Батману и Ри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимално повлачење додатног бонуса за Цасино: КСНУМКС Бесплатно окретање на Цалл Оф Тхе Цолоссеум Нектген Гаминг Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз казино £ КСНУМКС Максимални повлачење додатни бонус: $ КСНУМКС турнир у клубу милионера ИИИ ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играј кроз ЕУРО КСНУМКС Максимални Извлачење Ексклузивни Бонус: $ КСНУМКС БЕЗ ДЕПОЗИТА на Талли Хо Мицрогаминг Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз казино ЕУРО КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: € КСНУМКС Цасино фрееролл турнири на Екплорерсима ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз £ КСНУМКС Мак уновчите додатни бонус: КСНУМКС Фрее Цасино Спинс на Јокер Јестер Нектген Гаминг Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играј кроз казино £ КСНУМКС Мак Извлачење ексклузивни бонус: КСНУМКС% Цасино бонус за добродошлицу на Мистери Стар ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз казино ЕУР КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни бонус: КСНУМКС% Утакмица у казину на Бонус Беарс Плаитецх Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимално искористите додатни бонус: $ КСНУМКС турнир на Цхина МегаВилд ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз казино £ КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни Цасино Бонус: КСНУМКС% Бонус за Цасино утакмицу на Сиренама ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС оклада £ КСНУМКС Максимално повлачење додатног цасино бонуса: КСНУМКС% Побољшајте бонус цасино на Цолумбус Новоматиц Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСк опкладе £ КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус: КСНУМКС бесплатно врти казино без депозита на Мистиц Сецретс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк опклада $ КСНУМКС Макс. Ексклузивни бонус: КСНУМКС лојалност Бесплатне окретаје! на Мисс Мидас ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк опклада € КСНУМКС Максимално повлачење ексклузивног бонуса: $ КСНУМКС бесплатан чип касино на Китти Глиттер ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз € КСНУМКС Максимални износ готовине Ектра Цасино Бонус: КСНУМКС Фрее Спинс без депозита Цасино на Мускетеер Слот Исофтбет слот играма ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСк опкладе $ КСНУМКС Максимални бонус за повлачење: КСНУМКС Бесплатно окретање за девојке са оружјем и # КСНУМКС ... ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк кладионица € КСНУМКС Мак додатни бонус: Еур КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на зимским чудима ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Вагер $ КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус: КСНУМКС Бесплатно спиновање без депозита на Цловер Талес Плаисон Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз Еур више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС оклада € КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус: КСНУМКС бесплатно врти без депозита на Дреам Вхеел Јацкпот ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС оклада € КСНУМКС Мак повлачење додатни бонус: КСНУМКС БЕСПЛАТНИ СПИНС на Цхест Оф Фортунес Спиноменал Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимални повлачење Додатни бонус: € КСНУМКС Бесплатни чип на главној историји ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз казино Еур КСНУМКС Мак Извлачење додатног бонуса: $ КСНУМКС Код за бонус без депозита на Самба Бразил Плаитецх Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз Еур КСНУМКС Максимални Повлачење Посебни Бонус: € КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент Паранормал Ацтивити ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играј кроз казино Еур КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус: КСНУМКС Бесплатно казино врти се на Стеам Пунк Хероес ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играј кроз казино € КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: КСНУМКС БЕСПЛАТНО врти на простору КСНУМКС Амаиа Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз £ КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни бонус: КСНУМКС% Бонус добродошлице на Твинтимер ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играј кроз Цасино ЕУРО КСНУМКС Мак ЦасхОут Специјални бонус: Еур КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на Хофф Слот Опенбет Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСКС опкладе € КСНУМКС Мак ЦасхОут ексклузивни бонус: $ КСНУМКС Цасино Тоурнамент он Цомбат Романце ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз казино ЕУР КСНУМКС Мак ЦасхОут ексклузивни бонус: £ КСНУМКС Бесплатно Цхип Цасино на кабловским играма Инспецтор Магнет Гаминг ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСКС опкладе Еур КСНУМКС Максимални износ готовине Ексклузивни бонус за казино: £ КСНУМКС Бесплатни касино чип на Фулл Блоом ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Играјте кроз $ КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни бонус: ЕУРО КСНУМКС Цасино Бонус без депозита на Прагматично благо Схиа Сафавидс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Вагер Еур КСНУМКС Мак Повлачење додатни бонус: € КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на Рандом Руннер КСНУМКС ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Вагер ЕУРО КСНУМКС Мак Извлачење Додатни бонус: € КСНУМКС Бесплатан касино на чип на Цасхвхеел Симбат ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк опклада $ КСНУМКС Максимално повлачење ексклузивног бонуса: КСНУМКС Фрее Спинс нема депозита на Барснсевенс Симбат ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС Оклада $ КСНУМКС Максимални повлачење специјални бонус: КСНУМКС% Цасино бонус за добродошлицу на Васабисан Мицрогаминг Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

Захтеви за КСНУМКСКС опкладе $ КСНУМКС Максимални износ готовине Ексклузивни бонус: € КСНУМКС Дневни фрееролл турнир слот на Виннинг Визардс-у ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСк Играјте кроз Цасино Еур КСНУМКС Мак повлачење ексклузивни бонус: £ КСНУМКС Мобиле фрееролл турнир у слот турнир на Сецрет Форест Новоматиц Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКСКС кладионица $ КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни бонус: ЕУРО КСНУМКС Мобиле фрееролл турнир слот турнира на Супер Хот Фруитс Инспирираним Цасино Слотс играма ... више>

цреатед:

бонус

Страница КСНУМКС од КСНУМКС1 2 3 ... КСНУМКС

Непоуздани бонуси

Укупно: 0

Жао ми је, није пронађен бонус за казино