Покердом сцреенсхот
Сторе РСС

Покердом Цасино бонус кодови | Најбољи Покердом Цасино Бонус без депозита | Покердом Цасино Фрее цхип | Покердом Цасино Бесплатни спинови, КСНУМКС #КСНУМКС

Текас Холд'ем

Прво, постоје КСНУМКС главне 'рунде' у игри Текас Холд'ем:
• Пре-Флоп
• Флоп
• Турн
• Река
• Тхе Сховдовн

Постоје и одлуке КСНУМКС-а које можете направити током формирања руке у Текас Холд'ем:
• Бет - Поставити почетну количину чипова на столу или новац у пот.
• Позовите - да бисте подесили опкладу претходног играча.
• Подићи - да бисте уложили повећану количину чипова у односу на претходни играч.
• Муцк (или Фолд) - Да бисте напустили руку и дали своје карте лицем до продавца.
• Провери - Да одлучите да не одлучите у овом тренутку. Ви сте можда обавезни да донесете одлуку касније у току рунде.

Дугме за дилере и зглобове

Игра почиње са једном картом која се обраћа сваком играчу. Играч са највећом приказаном картом је постављен као дугме дилера. Свака наредна рука почиње са играчем који прима тастер дилера који се прати у смеру казаљке на сату за столом након сваке игре. Картице се обављају у смеру казаљке на часовници почевши од особе која прати дилера с леве стране. У онлајн окружењу, табеле су константно активне, тако да ће се положај Деалер Буттона обично већ успоставити када се придружите таблици. Дугме дилера представља теоријску позицију дилера. У живом окружењу, ова особа може стварно да се бави картицама, али у највећем броју цасина, и свакако на интернету, Кућа (место) бави се картицама.


Пре Флопа направљена су два Блинд Опклада како би се створио почетни пот. Слепе опкладе креирају два играча који седе на лијевом дилеру. Играч који седи поред дугмета, ставља (износи) количину ситног слепила. Ово је постављено као половина границе ниже таблице. У нашем примеру КСНУМКС / КСНУМКС, то би био КСНУМКС УСД. Играч на његову леву постави Биг Блинд. Ово је постављено у износу једнаком доњем лимиту (КСНУМКС УСД у нашем примеру). Ове принудне опкладе осигуравају да постоји пот за људе којима се такмиче. Они се зову Смалл анд Биг, из очигледних разлога - Због њихове релативне величине. Они се зову Блиндови јер играчи раде ове опкладе пре него што примају било какве карте и стога су слепи за своју руку. Ово може изгледати мало непоштено према овим играчима, али сећајте се да ће се тастер Деалер ићи следећи пут и два нова играча ће бити Мала и Велика Блиндс. Ово осигурава да сви постану Тхе Деалер, Смалл Блинд и Биг Блинд.

Блинд Пеналтиес

У случају, из било ког разлога, недостаје вам да се обратите при објављивању или малих или великих слепих - без напуштања стола - (таква акција под називом "Сједење"), казна се мора извршити када се вратите на сто:
За недостаје Смалл Блинд - Морате платити казну једнаку вриједности Биг Блинд. Ово је додатни износ за особу која је природно велика слепица у овом тренутку.
За недостаје Биг Блинд - или, Смалл анд тхе Биг Блинд - Морате платити казну једнаку вриједности Биг Блинд, а још једна је једнака Смалл Блинд. Ова мања количина иде директно у Тхе Пот (чипови / новац који се коцкају) и не рачунају се према ставовима играча за игру. Ово се зове Мртва опклада.

Пре-Флоп

Сваки играч прима две карте са лицем према доље (такође назване Холе картице, џепне картице). Особа која седи лево од положаја Биг Блинд је прва која се понаша. У овом кругу има три опције. Може да позове, подигне или мачи. Ако он пуца, као што је већ поменуто, баца руку, а акција прелази на следећег играча на левој страни. Ако он зове, он одговара вриједности извезене улоге Биг Блиндс (КСНУМКС УСД у нашем примеру КСНУМКС / КСНУМКС). Ако се одлучи за игру Фикед Лимит, може подићи само још КСНУМКС УСД, на КСНУМКС УСД.

У игри Фикед Лимит постоји максимална почетна улога КСНУМКС-а и три пораста у једном кругу. Све три врсте подизања имају специфична имена:
• Подићи
• Ре-раисе
• Капа

У нашем КСНУМКС / КСНУМКС примјеру током Флопа почетна опклада била би КСНУМКС УСД, повишица би била додатни КСНУМКС УСД - што значи да је играч ставио КСНУМКС УСД, поновно покупити КСНУМКС УСД а поклопац би био још један КСНУМКС УСД који износи КСНУМКС УСД. Након што је поклопац направљен, више није дозвољено повећање током овог круга. Запамтите, опкладе и подизања на Турну и реци биће направљени на вишој граници (то ћемо видети касније). На крају, последица допуштених повишица изгледа следеће: опклада, раисе, поновно повећање, капа.

Сада се вратимо на игру. Акција се наставља у смјеру казаљке на сату, што захтева од сваког играча да донесе одлуку да ли да позовете, подигнете или муцкате како сматрају потребним, док не дође до играча на позицији мале слијепе. Претпоставимо да су сви позвали. У нашем примеру КСНУМКС / КСНУМКС, то би значило да су сви уложили КСНУМКС УСД у пот. Дакле, сада је мали реакција да се понаша. Запамтите, на почетку рунде та особа је већ ставила количину једнаку половини доње границе (КСНУМКС УСД у нашем примеру). Због овога, ако се овај играч одлучи позвати, мораће додати КСНУМКС УСД у пот (унети КСНУМКС УСД у његову укупну вриједност). Наравно, он може подићи и КСНУМКС УСД или муцк.

Дакле ево када се акција помера на Велики слеп. Овај играч је већ потврдио КСНУМКС УСД за пот. Теоретски, пред-флоп се може сматрати завршеним, јер су сви починили исту количину, али, пошто је Биг Блинд једини положај који још увек није донио одлуку на основу својих картица, он то може учинити у овом специфичан тренутак. Може подићи (до КСНУМКС УСД), проверити или муцк. Обично играч не може проверити док је новац на столу, али у овом конкретном случају, играч на позицији Биг Блинд може заправо проверити.

Такође је важно запамтити да, у већини случајева, ако и даље имате опцију, нарочито на самом почетку игре иу првих неколико рунди, боље је провјерити умјесто да мукате руку. Ово вам даје више могућности док сте још у игри и увек можете добити картице које ће вам ојачати руку. У случају да играч на позицији Биг Блинд одлучи да се повуче, игра се традиционално наставља у смеру казаљке на сату, док сви играчи не позову или муче своје карте. На крају свих регуларних рунди, игра се наставља све док сви играчи не почну исту количину новца у лонцу, или су мучили своје картице. У садашњем примеру, пустићемо нашу Биг Блинд провјеру играча.

При томе се сматра да је пре-флоп завршен и сви чипови се сакупљају и стављају у сред табеле.

Флоп

Дилер бави три карте са лицем на столу. Ове картице се традиционално називају Картице за заједницу или Картице на плочи и, како то подразумева, ове картице деле сви играчи на столу како би помогли у довршавању својих покер рука. Када се објаве картице заједнице, прва особа која је потребна да донесе одлуку је играч лево од дилерског дугмета. Обично је то особа на положају мале слијепе, али у случају да је задње мучило, онда је сљедећи играч први који је покренуо акцију. Овај играч може или проверити или се кладити. Акција се наставља све док сваки играч не добије прилику да провери, позове (ако је дошло до опкладе или раисеа), подићи или муцкати. Једном када постоји опклада или раисе, сваки играч мора да одговара направљеној опклади, поновном подизањем или муцком како би се акција наставила. Уобичајено је да сви играчи провере током рунде. У овом случају, новац не би био додан у пот, а круг би био готово.

Крај рунде долази када сви играчи позову (или задахну) и кладите се на једнаку количину.

Турн

Дилер ставља четврту лицну карту за заједницу на сто. Поново, играчи, почевши од играча који је преостао од продавца, могу проверити, кладити или муцкирати. У сваком случају, у овом колу (и слиједеће), сви играчи требају се кладити и подићи према висини лимита табеле. Следећи наш пример максимални износ улога и раисеа у овом колу је КСНУМКС УСД. Акција се наставља, као и раније, са свим играчима који су коначно кладили на исту количину или мучили руку. Опет, сви чипови који се кладе у овом кругу су удружени у центар табеле.

Река

Дилер сада упућује КСНУМКСтх карту за лице и ово је коначна картица заједнице на столу. Сваки играч сада има укупно седам картица: две карте са рупама и пет заједничких карата на столу). Ове картице служе за најбољу комбинацију картица. Поново, играч који је преостао од продавца је први који се понаша и акција се наставља по столу на исти начин као и раније.

Важна напомена: у овом или било ком другом кругу, ако се играч кочи или подигне, а сви остали играчи муче своје карте - рука је готова и играч који је направио последњу опкладу или подизање пре свих других аутоматски победи руку. Осим тога, победник није обавезан да покаже своју руку, мада он сакупи све новчане улоге до те тачке.

Тхе Сховдовн

У случају да је игра још у току и сви или део играча су још увијек у поту, након реке, преостали играчи треба упоређивати своје карте како би одредили победника у последњем колу под називом сховдовн. Традиционално, играч са највишом рангираном руком осваја руку и зграби пот. Ако два или више играча имају идентичне руке, пот је подељена између њих са било којим преосталим неуписаним чиповима који иду играчу који је остао од продавца.

У случају да играте професионалну верзију Текас Холд'ем-а и желите да се држите свих карактеристика ове игре, запамтите следећу структуру која показује како играчи треба да приказују своје картице. Први који приказује своје картице је последња особа која узима агресивну акцију када се клади или подигне на ријеци. На примјер, ако играч на позицији мале слијепе провјери, позиција Биг Блинд ставља КСНУМКС УСД и сви други позивају. У таквој ситуацији, играч на позицији Биг Блинд би прво показао карте. Међутим, ако би неко други покренуо (и сви остали позвани или мучени), онда ће та особа бити прва која ће показати своје картице. Ако играч са леве стране може победити ту руку, он би био онај који ће показати своје карте. Међутим, ако имају инфериорну руку, онда нису обавезни да покажу своју губљу руку и једноставно могу да муче. Када сви играчи показе своје руке (или задављене), онда ће играч (и) са највишом видљивом руком победити пот.

Шта се даље дешава?

После приказивања, све карте се враћају продавцу, победнички играч прикупља своје чипе, а тастер дилера помера се у смеру казаљке на сату за следећег играча. Ова акција, као што је већ речено, осигурава да се Дилер, Мали Блинд и Биг Блинд ротирају, обезбеђујући да сви играчи на столу играју на свим позицијама.

пот лимит

Пот Лимит игре су управо то. Играчи могу се кладити било где између тренутног лимита табеле (Доња граница током пред-флопа и флопа и вишег граница током окрета и реке), а максимална количина у лонцу и на столу.

На пример: Придружујемо се КСНУМКС / КСНУМКС игри током Флопа. У поту је КСНУМКС УСД, а играч на позицији мале слепе је направио КСНУМКС УСД опкладу. Следећи играч би требао улогирати КСНУМКС УСД за позивање. Израда укупног пота КСНУМКС УСД (КСНУМКС (Пот) + КСНУМКС (Бет КСНУМКСст Играча) + КСНУМКС (Ваш позив)). У овом случају можете подићи до КСНУМКС УСД.

На примјер, прикупљате по КСНУМКС УСД. Сада је у поту КСНУМКСУСД. Следећи играч мора бар назвати КСНУМКС УСД опкладу. То би значило да се на столу налази КСНУМКС УСД (КСНУМКС (Пот) + КСНУМКС (КСНУМКСст Играч Бет) + КСНУМКС (Ваш Бет и Раисе) + КСНУМКС (Следећи Плаиер'с Цалл). или виши, у нашем примеру КСНУМКС УСД или КСНУМКС УСД) и КСНУМКС УСД.

Као што можете видети, величина лонца експоненцијално се повећава и због тога ова врста покера понекад може бити сматрана ближим Но Лимиту игри него Фиксни лимит.

Без лимита

Сасвим једноставно, као што то подразумева име, у игри Но Лимит, играчи могу да се кладе између границе рунде и укупне количине чипова. Клађење свих ваших чипова, у било којој покер игри се зове "Све у". То може бити зато што одлучите да покренете пуну количину чипова, или зато што сте једноставно изгубили чипове током те одређене руке.
Напомена: Обнављање чипова За руку покера строго је забрањено.
Ако, за време руку, играч нестане са чипова, али остали играчи настављају да се кладе, потом се раздваја у тренутку када играч ставља све своје чипове. Све накнадне опкладе од стране других играча се чувају у одвојеном "Сиде Пот". На Сховдовн-у, оригинални играч се такмичи само за Маин Пот, оном коме је допринео. Сви остали играчи се такмиче за БОТХ лонце. У окружењу заснованом на копном, прво се одредјује победник бочне лонца.

Повремено можете видети неколико бочних лонаца. Опет, овде се примењују иста правила. Још једном, играчи се такмиче само за лонце које су допринеле.

Омаха

Омаха је Текас Холд'ем варијација која је скоро идентично играла са једним изузетком - играчу се обрађује КСНУМКС рупице које се обрађују лицем надоле уместо два као у Текас Холд'ем.

Запамтите, веома је важно имати на уму ову чињеницу, као иу случају не, вероватно ћете имати неке проблеме с дефиницијом волумена картице. Погледајте овај живописан примјер:
Ваше рупе су: КСНУМКСх - КСНУМКСс - Јс - Ас.
Картице заједнице су: КСНУМКСд - КСНУМКСд - КСНУМКСц - КСНУМКСц - Кх.

Можда ћете се изненадити али овдје, нити ћете учинити Флусх са Аце високим и нити Страигхт са КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС. У овом конкретном случају, једина најбоља комбинација која се деси је рука са Аце високим.

И ево најбољег одговора за вашу зашто ће бити сљедећи: У Омаха Холд'ему ваша комбинација је креирана из само двије ваше карте и три од КСНУМКС-а на столу.

ОМАХА ХИ-ЛО

Да бисте направили победничку комбинацију у Омаха Хигх Ло-у, требало би да направите покер комбинацију која се састоји од КСНУМКС картица где највиша картица у њој не би требала бити већа од КСНУМКС-а. По наруџби за креирање ручне комбинације можете користити Аце као најмању карту (Аце може бити и највиша и најлуђа картица која вам помаже да правите одговарајуће комбинације), Страигхт анд Флусх се не рачунају као комбинације овде.

Према горе наведеном, прилично је лако претпоставити да је најбоља рука у Омаха Хигх Лоу састављена од КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-Аце. И опет, имајте то на уму, Страигхт анд Флусх се овде не рачунају. Или чак и ако све ваше КСНУМКС картице носе исту одећу (сви срца на пример), а ако се Флусх не рачуна, да, ово ће бити идеална комбинација за Омаха Хигх Ло. И такође морате запамтити да ће се сваки пар овде рачунати на висок. Дакле, у том случају, КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-А неће направити "ло" комбинацију.

Када ниједан од играча није успео да створи руку, добија се играч са највишом руком. Напротив, када има два играча, један са највишом руком, а други са најсавременијом, поделити банку. У ретким случајевима играч са обе могуће комбинације у једној руци узимаће и Хигх анд Ло делове банке. Током ове игре од играча се очекује да прво направи високу руку и тек онда (кад је могуће) направи руку. Исто правило дјелује на сховдовн: први победник руке је одређен.

Како играти у Омаха Хигх Ло?

Као што је већ речено, игра се игра скоро на исти начин као и Текас Холд'ем са само једне две разлике: играчи се рађају КСНУМКС рупа карте умјесто два као у Текас Холд'ему, а друга разлика је у томе што цео пот је подељен на два дела - један за високе руке, а други за Ло један. Сваки играч би требао направити комбинацију КСНУМКС-картице за Хигх Ханд и Ло комбинацију за Ло. Сви добитци су подијељени одговарајуће. У случају да ниједан од играча није успио направити ручну комбинацију - цијели пот дође до играча са највишом руком. У случају да један играч освоји и високе и руке - узима цео пот.

Омаха Хигх Ло Стратегиес

Алтернативно Текас Холд'ему сваки играч се бави картицама за КСНУМКС рупу. Такође би требало да запамтите да ће ова игра бити прилично непрофитна за оне играче који нису дефинисали барем основну стратегију. Ово је нарочито пресудно када се у првим круговима игре уклопи мање играча. Разумећете разлог зашто сте у том процесу.

Омаха Хигх Ло стратегија - запамтите КСНУМКС + КСНУМКС

Да бисте правилно проценили своју потенцијалну комбинацију, увек морате имати у виду да су потребне само две од ваше четири картице да бисте формирали комбинацију са само три од КСНУМКС картица на столу. Ово правило је веома важно за запамтити како би препознали могућу јаку руку. С друге стране, у случају да не обратите посебну пажњу на то, у току игре ваша рука може се појавити више него што сте очекивали. Да бисте формирали најјачу комбинацију Ло-ханд, препоручљиво је да разумијете и запамтите ове КСНУМКС основне правила:
КСНУМКС. Избегавајте било које пара картице у вашој комбинацији
КСНУМКС. Највиша вредност једне картице у вашој руци не сме прећи КСНУМКС

Омаха Хигх Ло стратегија Нутс Ло

Пре свега, дајте дефиницију "Нутс ло". Да бисте имали ручну ручицу, значи да имате најјачи могући спој. Нови играчи не могу одмах да га дефинирају први пут, иако је прилично лако и што је важније, битно је знати како би победили у Омаха Хигх Лоу. Овде је мали савет који ћете запамтити због погодности: «Нутс Ло» је «КСНУМКС + КСНУМКС». То значи да у случају да су две ваше четири карте на картицама са рупама дукс (КСНУМКС) и Аце - држите комбинацију Нутс Ло.

Али, такође морате водити рачуна о заједници (карте картице, картице на столу), јер ће се три од њих састојати од КСНУМКС-а, а коверте и картице без пара ће бити додане у ваш деуце и Аце и формирати најслабију могућу комбинацију у руци. Деуце и КСНУМКС и Аце ће створити још један повољан продор за вас. Као у току игре додатаће се још две картице за заједницу, као што су КСНУМКС или ло и неколико но-паир ло картица - сигурно ћете имати Нутс ло. У овом случају препоручујемо вам да подигнете опкладе, јер у овој ситуацији имате неке прилично велике шансе да узмете барем Ло пот за руке.

Омаха Хигх Ло стратегија Нутс Флусх

Као што сте већ претпоставили, најбоља комбинација Нутс Флусх је Флусх. Сви играчи треба да знају како да разликују Нутс Флусх барем у циљу очигледно ближе поту. Погледајте овај пример:

Ваше рупе: КСНУМКСц - Ац
Карте заједница: Дц - КСНУМКСц - КСНУМКСц.

Пошто ће већина ваших противника вероватно имати срчана срца, можете се смирити, јер знате да имате највише могуће Флусх-Нутс Флусх. Способност препознавања овакве комбинације може значајно побољшати ситуацију у игри и помоћи вам да дефинишете опсег ваших додатних опклада.

Омаха Хигх Ло Стратегија Ваши шанси против Квота вашег противника

Идеално би требало да знате како да дефинишете најбољу могућу комбинацију противника и ако постоје три карте истог одела на столу. Морате схватити да у таквој ситуацији барем један од ваших противника може теоретски имати Флусх. У овом случају, ако сте КСНУМКС% сигурни да ваша рука није довољно јака да победите Флусх - морате се савијати. Са друге стране, у случају да картице на табели формирају светлост као КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС, добиће много боље у случају да имате бар равно или руку довољно јаку да га премотери, на Насупрот томе - боље је да пређете.

У поменутом примеру КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС, постоје најмање КСНУМКС начини за формирање Страигхт-а са две ваше отворене картице и КСНУМКС заједничких картица из КСНУМКС-а на столу:
• 2-3-4-5-6
• 3-4-5-6-7
• 4-5-6-7-8
• 5-6-7-8-9
• 6-7-8-9-10
Наравно, ови примери могу изгледати негде између научне фантастике и чињеница, иако оне јасно показују потребу великог пажње играча на могуће карте противника.

Омаха Хигх Ло Хигх Хандс стратегија

Пошто ова игра укључује мноштво победничких комбинација, будите спремни на чињеницу да ће број њих озбиљно премашити број могућих комбинација у Текас Холд'ему. Дакле, обавезно схватите да су три врсте или пар далеко не оних комбинација које често добијају у Омахи.

Уобичајене грешке у Омахи

Једна од најцењенијих грешака првих играча је да су умешани у дефинисање вредности почетне руке након примања својих рупа. То се дешава из разлога што је већина њих открила покер свет док је играла у Текас Холд'ем-у и то их чини прецењују своје високе карте док играју на Омаха покеру.

На пример, пар Ацес-а би се чинило прилично јаком комбинацијом за ПФ (префлоп), а често се чини да је неуспешан када флоп не приказује трећи Аце.

Још једна грешка у живим новим играчима је неконтролисано повећање у случају високог пара одмах након договора. Такве очигледне покрице обично лако предвиде искусни играчи који имају тенденцију да извлаче паралеле између опклада и подизања док чекају јаку карту на флопу.

Још једна очигледна грешка је у томе што су сами очигледни покушаји да се блефирају. Штавише, ово је једна од оних грешака које могу постати чиста катастрофа када већина играча открије овај блеф тако што црта аналогију између претходних опклада и повећава и тако ће блеф остати неразуман. Дакле, овде је мали савет за нове Омаха покер играче: држите своје поштено име и покушајте да избегнете блефирање док се не осјећате довољно сигурно за своју дефинисану стратегију.

Приликом преласка са Текас Холд'ем-а у Омаха, неки нови играчи ће очигледно примијетити паралелу између уобичајеног волумена традиционалног Холд'ем-а и Омаха Хигх-Ло-а, који имају тенденцију да буду далеко изнад.

Иако већина играча прелази одмах након флопа када играју у Текас Холд'ему, Омаха играчи са КСНУМКС рупама у рукама заједно са великим бројем шансе неће вероватно преклапати своје картице након првог договора.

Још једна уобичајена грешка за нове играче не фолдира своје картице са Нутсом (највећа могућа рука у овом тренутку) након флопа. На пример, случајно сте добили Нутса по флопу, рецимо да је био висок Страигхт витх Аце. Па шта се даље дешава? Играчи ће се повући док вам не буде ред да донесете одлуку. И када су играчи очигледни да се опкладе уместо да чекају Флусх, ваша најбоља одлука ће вам савладати картице и изабрати ваш бољи тренутак.

Која је граница?

Пот лимит је нека врста Омаха покера, која је позната и као ПЛ. То значи да се све такмичења или подизања у току ове врсте игре подударају са количином у лонцу. Другим речима, запремина лонца ће деловати као граница током круга клађења. Максимална опклада у првом кругу клађења треба да буде еквивалентна збиру малих и великих слепих лопти. На примјер, у КСНУМКС \ КСНУМКС бет-лимит игри, прва опклада не би требала бити већа од збирке Биг и Смалл Блиндс, у смислу тренутног примјера који не може премашити КСНУМКС. Према томе, следећи играч може се подударати са опкладом у количини КСНУМКС-а, или подићи на КСНУМКС.

ОФЦ Ананас

Ананас отворено лице Кинески покер - врста кинеског покера у коме играчи из другог окрета добијају три карте са лицем према доле, од којих један мора бити преклопљен. Противници на крају виде само две карте, а трећи остаје необјављен за њих.

Игра се игра стандардном палубом КСНУМКС картица (од КСНУМКС-а до Ацеа, без џокера). Одела су једнака. Максималан број играча у Пинеапплеу - КСНУМКС.

Тако се игра одвија у КСНУМКС окретима: КСНУМКС + КСНУМКС + КСНУМКС + КСНУМКС + КСНУМКС

У случају фантазије, играч добија КСНУМКС картице, од којих КСНУМКС мора да се користи и КСНУМКС се одбаци.

Циљ игре је да добијете најјачу комбинацију да победите противнике и сакупите више бодова. Играч са највише бодова на крају рунде победи.

Рука се окреће

Игра се игра са КСНУМКС картицама. Нема заједничких картица или кругова за клађење.

Сређивање карата у руци.

Картице се обављају алтернативно на КСНУМКС улицама.

- КСНУМКСst улица - КСНУМКС картице се обрађују.
Играч мора положити све КСНУМКС картице у кутије

- КСНУМКСnd улица - КСНУМКС картице се обрађују.
Полазећи од КСНУМКС-аnd улични играч мора да положи КСНУМКС картице у кутије и одбаци КСНУМКС картицу.

- КСНУМКСrd улица - КСНУМКС картице се обрађују.

- КСНУМКСth улица - КСНУМКС картице се обрађују.

- КСНУМКСth улица - КСНУМКС картице се обрађују.

Кутије

Играч мора поставити све карте у три кутије:

- Фронт - горња кутија са КСНУМКС картицама (најслабије)
Могуће комбинације: три врсте, један пар, велика картица и слично, као и за јаче комбинације најмање КСНУМКС картице.

- Средња - средња кутија са КСНУМКС картицама (просечно)

- Назад - доња кутија са КСНУМКС картицама (најјачи)

Правило кутија: предња кутија не може премостити средњу кутију, средња кутија не може премотати кутију за повратак. Комбинације морају бити сортиране према старијима са дна у растућем редоследу. Једнаке комбинације су дозвољене. Ако се ово правило не поштује, рука се сматра фоуледом и играч неће добити никакве поене.

Потврда почетка игре

Када се за столом налазе најмање КСНУМКС играчи, сваки играч мора потврдити да је спреман за почетак игре. Игра неће почети све док сви играчи то не потврдјују. Да би потврдили, играчи морају да изаберу игру у поп-уп прозору.

Игра процес.

Након почетка руке на првој улици, играчу, који је на лијевој страни од дилера, обрађена је КСНУМКС картица. Сви играчи могу видети ове картице.

Играч мора ставити све КСНУМКС картице у три кутије. Игре се играју потпуно отворене. Играчи немају никакве неоткривене карте. Све карте су постављене у кутијама, чији садржај је доступан свим учесницима. Играчи постављају карте један по један. Процес постављања на првој улици је видљив свим играчима.

Крај померања у КСНУМКС-уst Улица

Када играч положи све карте, тастер "Реади" је доступан за њега. До краја окрета, играч може померити било коју његову картицу.

Након краја кретања, следећем играчу се обрађују КСНУМКС картице и тако даље, док прва улица није завршена.

Крај кретања на преосталим улицама.

Полазећи од друге улице и док сви играчи имају КСНУМКС картице, играчи добијају три карте са лицем према доле и полажу два од њих у кутије. Картица за размножавање се одбацује притиском на дугме "одбаци". Отказивањем треће картице отворена су још два. Играч не може да помери карте постављене на претходним улицама.

Време је на реду.

Сваки играч има исту количину времена за постављање картица на свакој улици - КСНУМКС минута. Почевши од прве улице постоји одбројавање. На другој улици играч има мање времена него на првом и сл. Ако је играч ван заредом, имаће додатну временску банку - КСНУМКС минута. Ако играч користи све време, али и даље има преостале картице, они ће бити стављени аутоматски.

Ако је играч непоштен, његова картица је постављена аутоматски:

- Картице су постављене по редоследу који су примљени, прво на доњој линији, након тога на средњем и горњем дијелу.

- Полазећи од друге улице, прве две примљене карте су постављене, а трећа је одбачена.

Ако играчи имају прекид везе са сервером, такође је покренута "Тиме Банк" - КСНУМКС минута. Ако на крају целог играча "Тиме Банк" неће успети да успостави везу са сервером, његов тренутни играч ће се аутоматски бавити и пребројити, играч ће бити премештен у "Седи" и неће наставити са игром, осим оних случајева, где противник има право да се бави "Фантазијом". Према правилима кинеског покера "Фантазија" је наставак активне руке, зато ће се играти и тек након што играч буде премештен у "Седи". Времена банка поново покреће након што се играч помери на другу табелу.

Бодовање и бонуси.

На крају резултата се сумирају. Тачке се додјељују уз парно упоређивање руке сваког играча. У сваком пару се упоређују одговарајуће комбинације: највише са највишим, просјечним са просеком и најнижим са најнижим.

У случају извлачења на било коју од руку (на примјер, оба играча имају једнаки бљесак у доњем реду), ниједан играч не добија бодове за ову руку.

Правила за бодовање.

Постоје два начина бодовања:

- Метод КСНУМКС-КСНУМКС
Играч добива КСНУМКС поен за сваку победну руку.
Поред тога, играч добија бодове КСНУМКС ако освоји КСНУМКС из три руке или све три руке.
У случају извлачења ниједан од играча не добија бодове. Али ако играч победи са две друге руке, добија три поена - по један за сваки освојен и ручни и један додатни.

- Метод КСНУМКС-КСНУМКС
Играч добива КСНУМКС поен за сваку победну руку.
Поред тога, играч добија бодове КСНУМКС ако освоји све три руке.

прекршај
ако је на крају руке играч саставио комбинацију са неуспјехом у редослиједу њихове снаге, онда се сматра да је рука прекршена. У овом случају све његове комбинације се сматрају изгубљен другима и не прима бодове, али плаћа казну у износу од КСНУМКС бодова и бонус бодова сваком од играча.

Ако два или више играча имају "прекршај", онда им руке примају 0 бодова у фази поређења.

хонорар

Поред бодова за победу, играчи се додјељују лиценцама за комбинације, без обзира на резултате дистрибуције.

Фоулс не добијају лиценцу.

Остале игре

КСНУМКС-Цард Студ

КСНУМКС-Цард Студ се сматра једним од оних класичних врста покера, иако у случају да сте сигурни да традиционални Текас Холд'ем више није изазов за вас, дефинитивно требате покушати КСНУМКС Цард Студ. Ова игра се односи на стварање најбољих комбинација КСНУМКС картица из КСНУМКС картица у руци. Основни принцип КСНУМКС Цард Студ-а је да запамтите све обрађене картице и да будете потпуно свесни свог почетног потенцијала. Упркос чињеници да се КСНУМКС Цард Студ на много начина игра на исти начин као и многе класичне покер игре због сличности победничких комбинација, мада има низ различитих особина на које је вредно обратити пажњу.

Удели

Једна од кључних разлика у КСНУМКС Цард Студ-у је да се овде не користе Блиндови да би се покренуло круг клађења или цела утакмица. Овде сви играчи морају ставити опкладе у истој количини у зависности од постављених граница табеле.

Сваки играч би требао направити принудну улогу која се звала Анте. Обим ове врсте обавезног улога зависи од граница табеле, обично се разликује од КСНУМКС-КСНУМКС% минималне обавезне опкладе. У најчешћим случајевима се КСНУМКС Цард Студ игра са ограничењима фиксне улоге.

Стартна рука

Најважнија ствар је да останеш стрпљива, јер се они врло јако покретају, што ће гарантовати тренутну победу, могу бити врло ретко. Због тога пре преклапања карата одмах након флопа, требало би да направите уску истрагу и извршите дубоку анализу свих потенцијалних варијанти са вашим послуженим картицама.

Стратегија

Како вам се може показати ваша пракса са било којом другом покер игрицом, ништа више није ефикасније и вредније него што је заправо пракса и дубоко свесни приступ. Зато ми нисмо овде да се задржимо на конвенционалном или опћенито прихваћеном посебном магичном систему који ће вам помоћи у побједи. Овде морате схватити да резултат игре, као и ваш лични успјех зависи само од ваше способности читања противника. У последње време ово питање ћемо детаљније обрадити.

Главна правила

За разлику од већине покер игара, овде се нећете суочавати са било којим заједничким картама. Сваком играчу овде се обрађује КСНУМКС картице у целини. Сви играчи који су успели да стигну до финалног круга су најбољи КСНУМКС-цард комбинације из КСНУМКС картица у руци. Као и обично, ова игра се игра помоћу стандардне КСНУМКС картице. Наиме, број картица одређује број људи који могу да играју у једној сесији игре. Број играча у Севен Цард Студу варира од два до максимално осам. А сад да посматрамо читав процес игре у правом редоследу. За разлику од Текас Холд'ем и Омаха покера, сечиво са седам картица се игра само са ограничењима за бет. У Севен-цард студ нећете наћи никакве Пот Лимит или Но Лимит типове игре. У текућем чланку размотрићемо следећи пример: КСНУМКС-Цард Студ са фиксним лимитом КСНУМКС \ КСНУМКС.

Игра почиње

Пре него што дилер посвети прве карте играчима почевши од лијевог стола у смјеру казаљке на сату, сваки играч би требао направити обавезан улог, који се такође зове Анте. Количина Анте је обично око КСНУМКС \ КСНУМКС минималне границе таблице. Анте игра исту улогу као Блиндс у традиционалном Текас Холд'ем -у постављен је за почетак пуњења пот.

Трећа улица

Дакле, први уговор је следећи: сви играчи се баве две карте. Након што је дилер послао две карте за сваки играч, он се бави још једном картом, али овог пута се суочава. Све карте са лицем према горе су да остане на столу. Дакле, сада сваки играч има једно лице и три карте су окренути доле. Прва рунда клађења се зове "Трећа улица", а почиње са играчем који приказује највишу карту по рангу и оделу.

Одела су рангиране од највиших до: Лопте, срца, дијаманти и клубови.

Играч са најнижом картом који је приказан је неопходан да би направио принудну улогу познату као опклада "Донеси". Ову опкладу обично поставља табела. Следећи наш примјер, с КСНУМКС \ КСНУМКС границама, овдје Анте ће бити једнако КСНУМКС. Након што је доносни опклада донео следећи играч на лијевој леви од играча који је доносио опкладу и има могућност склапања, позивања или повећања опкладе као и обично. Количина повећања у првом колу игре не би требало да пређе КСНУМКС (доња граница табеле). Сваки круг омогућава само једну опкладу од сваког играча и три подизања, па је максимална опклада у овом конкретном случају КСНУМКС.

Четврта улица

Након што су сви играчи направили своје улоге, трговац се бави још једном картом која се традиционално назива "Четврта улица". На картама које се решавају, још један круг клађења почиње са играчем који приказује највишу руку. Количина повећања у првом колу игре не би требало да пређе КСНУМКС (доња граница табеле). Играчу који показује пар је дозвољено ставити КСНУМКС (ограничење високе табеле). Након тога, сви играчи почевши од леве стране играча који показују најбоље карте, доносе одлуке.

Пета улица

После другог круга за клађење, следећа картица која се појављује такође је окренута према горе и назива се "Фифтх Стреет". Дакле, до овог тренутка сваки играч има укупно КСНУМКС картице: КСНУМКС фаце уп картице и КСНУМКС картице за рупу. Количина првог клађења у овом колу је КСНУМКС. Следећи круг за клађење поново почиње са играчем који приказује највишу руку.

Шеста улица

Тако је трећи круг за клађење завршен, а дилер посредује последњу карту за сваког играча и ова рунда се зове "Шеста улица". Поново клађење клађења почиње са играчем који приказује највише видљиве картице, а обим опкладе прелази у складу са високим лимитом.

Седма улица

И након клађења, дилер посредује последњу карту сваком играчу и ова картица се обраћа лицем према доле. У покер заједници, последња картица у Севен Цард Студу се често назива "доле и прљава". Након ове картице следи коначни круг за клађење и износ потребног опклада је стабилан.

Тхе Сховдовн

Сада сваки играч користи пет од својих седам картица да би направио своју последњу руку. Одлучујући која је комбинација боља, сви играчи откривају своје картице, а најбоље од ових комбинација картица осваја лонац.

лол

Разз је варијанта КСНУМКС Цард Студ гдје најбоља ниска рука победи пот. Игра може да игра од два до осам играча. Игра се са КСНУМКС картицом без џокера. Сваком играчу се обавља укупно седам картица, али само најбоља петостручна ниска рука се користи за одређивање победника. За разлику од КСНУМКС Цард Студ Хи / Ло, у Разз-у нема "осам или боље" захтева да се пот конча.

Запамтите то (за разлику од Севен Цард Студ Хи / Ло и Омаха Хи / Ло), не постоји "квалификатор", а најбоља ниска рука осваја целу пот.

КСНУМКС Цард-Драв

Ова игра је посебно узбудљива јер су све доње картице од КСНУМКС-а до КСНУМКС-а уклоњене са крова, тако да завршите са доста високих картица и лакше је добити три врсте или пуну кућу. Имајте то на уму када играте - ваша рука може бити сјајна, али и руке ваших противника!

 • Ова игра се игра са КСНУМКС-ом на КСНУМКС играче.
 • КСНУМКС жалузине - мале, велике и више када више од КСНУМКС играча (КСНУМКС-КСНУМКС играчи се враћају само на мале и велике бланове).
 • Приликом размене картица, први играч по дилеру почиње (као у КСНУМКС картици), али у другом кругу акција почиње након прекорачења (не након продаје). У ситуацији главе (само играчи КСНУМКС) акција почиње са малим блатобраном.
 • Играч може одбацити највише КСНУМКС картица.
 • Рок за подизање је КСНУМКС секунди, након чега можете проверити, позвати или преклапати.
 • Стрипед децк: картице ранга КСНУМКС-КСНУМКС се уклањају, без обзира колико су играчи у игри.
 • Ацес могу играти високо или ниско, тако да можете имати правац А-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС или КСНУМКС-ЈККА.
 • Функција Пароле омогућава играчима да поделе пот (КСНУМКСнд само круг за клађење).
 • Везе се могу сломити одело.
 • Ранг листа се разликује у КСНУМКС-Цард Драв Покер-у.

Бадуги

Релативно нова варијација покера, која комбинује карактеристике Текас Холд'ем, Драв Покер и лол.

Сваком играчу се додељују четири карте, а најмања рука победа - четири карте различитог ранга и одијела. Игра се може играти максимално шест играча и игра се са КСНУМКС картицом. Аце је увијек мала карта.

Почетак уговора је сличан Текас Холд'ем-у - два играча на лијепом дилерском посту мали и велики блинд. Након тога играчи се обрачунавају са четири карте, а играч на левој страни голмана почиње прво круг за клађење.

Игра укључује четири рунде клађења. Током сваке од три рунде цртања, играчи могу продавати нула до четири карте из својих руку. Након завршетка четвртог круга клађења, преостале играчи откривају своје карте у смјеру казаљке на сату за столом. Играч са најбољом руком победи пот.

Руке руке (падајуће)

 • Бадуги је рука која има четири карте различитог ранга и одијела, од којих је најбоља КСНУМКС-КСНУМКС-КСНУМКС-А.
 • Ручка са три карте - направљена је од три неупарене картице различитих одела.
 • Дводелна картица - има две неупарене картице различитих одела.
 • Картица са једним картицама - добитак мале картице.

Најгора рука у Бадуги је К-К-К-К.

Текас КСНУМКС +

Сви су били узнемирени због ове нове игре која је стигла на столове у Макау где Ивеи и Дван играју, звану Сик Плус Холд'ем. На први поглед, изгледа као веома узбудљива и атрактивна игра за нове играче! Ово је можда нови Цхрис Монеимакер у смислу привлачења забавних играча на интернету, а добра је ствар, ако знате како добро играти Текас Холдем, добићете једноставан прелазак на овај нови начин игре.

Главна разлика Текас КСНУМКС Плус је број картица (КСНУМКС уместо КСНУМКС) и снага комбинација:

Текас КСНУМКС + се може играти са само два играча, максимално од десет играча. Игра се са КСНУМКС картицом (од КСНУМКС-а до Аце-а) без џокер-а. Сваки играч прима две карте, лицем доле. Ове картице познате су као карте за рупу. Затим, дилер испоручује пет друштвених картица са лицем према горе. Играчи могу да користе сваку пет карата да формирају комбинацију. Најбоља комбинација са пет картица је освојила пот.

Играјте Покердом

Покердом Цасино бонус кодови

Укупни купони: 4
соуВизардАпи.инит ('пКСНУМКСпКСНУМКСпбКСНУМКСфКСНУМКС', 'п'); Бонус КСНУМКСР за нове играче на Покердом ... више>

цреатед:

бонус

... више>

цреатед:

бонус

Непоуздани бонуси

Укупно: 0

Жао ми је, није пронађен бонус за казино