Слика екрана за ВИП улоге
Сторе РСС

Цасино бонус кодови ВИП улога | Најбољи ВИП Цасино Цасино Бонус без депозита | ВИП Стакес Цасино Фрее цхип | Цасино ВИП улози без окрета, КСНУМКС #КСНУМКС

УВОД: КЉУЧНЕ ДЕФИНИЦИЈЕ И ШТА УЗЕМЉА ВАШЕ УСЛОВЕ КОРИШЋЕЊА
Следеће дефиниције се користе у овим условима и одредбама:
„Услови бонуса“ означавају све услове и правила и / или правила у вези са промоцијама, бонусима и специјалним понудама који се могу примењивати на било који део Услуга с времена на време

“Ваши контакт подаци” су дефинисани у параграфу КСНУМКС

“Услови преузимања” означавају било које додатне одредбе и услове коришћења које сте Ви дужни да потврдите као део преузимања и / или инсталације било ког софтвера који можете да преузмете да бисте могли да користите Веб локацију, укључујући тхе Плаитецх Уговор о лиценцирању са крајњим корисником који се налази у Додатку ових Општих услова

“Општи услови” означава услове и одредбе наведене у овом документу

“Група” значи у односу на било коју страну, компанију која је с времена на време подружница или крајње холдинг друштво те странке или неко друго директно или индиректно зависно од било којег таквог крајњег холдинг друштва.

"Политика приватности" означава политику приватности ВИП Стакес-а којој се приступа путем везе Политика приватности

"Правила" означавају Правила клађења и Правила игре посебно примјењива на релевантни тип клађења и / или игре, као што је детаљније наведено у параграфу КСНУМКС и КСНУМКС

“Услуге” значи, према потреби, услуге које се нуде за сада од стране ВИП Стакес-а преко Веб-сајта и / или преко било које мобилне или табличне апликације.

“Услови коришћења” значи (а) Општи услови, (б) Политика приватности и (ц) где је то могуће према ставу КСНУМКС, релевантна правила, Бонус услови и Додатни услови који се односе на Услуге које Ви користите и ( д) било какве услове преузимања

"Веб страница" означава веб страницу хттпс://випстакес.цом или било коју страницу или њен дио за сада

“ВИП Стакес” значи ХигхВеб Вентурес НВ

Коришћењем и / или посетом било ког дела веб сајта, или отварањем налога са ВИП улогом преко Веб сајта, пристајете да будете везани Условима коришћења и Ви у складу са тим: (а) пристајете на употребу електронских комуникација склапање уговора; и (б) одриче се свих примјењивих права или захтјева који захтијевају потпис руком, у мјери допуштеној било којим примјењивим законом. Услови коришћења не утичу на ваша законска права.
Поред тога, када играте било коју игру, или постављате опкладу помоћу Услуга, или на други начин користите Услуге, слажете се да ћете бити везани:
Правила за све спортске окладе на ВИП кладионици као што је наведено у општој картици Помоћ (“Правила клађења”); и
Правила било које игре коју играте ("Правила игре"), као што је наведено у одговарајућој опћој картици Помоћ, било којој секцији помоћи и картици Правила, укључујући (без ограничења):
за игре на картици 'Цасино': Правила казина за релевантну игру;
за игре на картици 'Игре': правила игре за релевантну игру;
за игре на картици 'Вегас': Правила Вегаса за релевантну игру;
за казино уживо на картицама 'Цасино' и 'Вегас': правила Вегаса и правила казина за релевантну игру;
у односу на нове игре, правила која се примјењују на такву игру;
услови бонуса;
било који услови за преузимање; и
било које друге услове који се односе на Услуге и / или које сте дужни да потврдите као део Услуга.
Оригинални текст Услова коришћења је на енглеском језику и свако тумачење ће бити засновано на оригиналном енглеском тексту. Ако су Услови коришћења или било који документи или обавештења везани за њих преведени на било који други језик, оригинална енглеска верзија ће превладати.
У случају да постоји било какав специфичан сукоб или неконзистентност између појединих делова Услова коришћења који чине Ваш уговор са ВИП улогом, редослед приоритета ће бити следећи:
услове бонуса;
Правила клађења;
Правила игре;
Додатне услове;
Општи услови;
Политика приватности; и
услове преузимања.
Молимо вас да пажљиво прочитате услове коришћења пре него што их прихватите. Након што прихватите Услове коришћења, одштампајте Услове коришћења и сачувајте их, заједно са свим е-порукама о потврди, додатним условима, подацима о трансакцијама, правилима игре, правилним правилима и начинима плаћања који су релевантни за Ваше коришћење Веб локације. Имајте на уму да су Услови коришћења подложни променама, као што је наведено у параграфу КСНУМКС испод.
Ако се не слажете да прихватите и будете обавезани Условима коришћења, немојте отварати налог и / или наставити да користите Ваш налог. Ваше даље коришћење било које од Услуга ће представљати прихватање Услова коришћења које смо обавестили Ви сте с времена на време на снази.
Услови коришћења регулишу ваш уговор са ВИП улогом и ступиће на снагу у КСНУМКСст Јануару КСНУМКС. Да би се избегла сумња, сви делови Веб сајта су регулисани Условима коришћења, и Ви треба да у сваком тренутку осигурате да је Ваше коришћење Услуга у складу са Условима коришћења.
ОПСТИ УСЛОВИ

УГОВОРНЕ СТРАНЕ
Услови коришћења се договарају између Вас и ХигхВеб Вентурес НВ, (рег. Бр. КСНУМКС), чија је активност играња регулисана под-лиценцом бр. КСНУМКС / ЈАЗ КСНУМКС-КСНУМКС издат од стране комисије за игре на срећу Цурацао и Хигхвеб Сервицес Лимитед која је задужена за руковање онлине плаћањем.
Сајт, квоте и цене садржане у њему и Услови коришћења су преведени на више језика и стога су намењени грађанима релевантних земаља и других земаља које говоре те језике.
Референце у Условима коришћења до „нас“, „наше“ или „ми“ су референце на:
ВИП Стакес; или
у случају услова који се односе на новац који се повремено чува на Вашем рачуну, било којој компанији ХигхВеб Вентурес НВ која држи новац као повјереник и (ако је потребно) сматра се да укључује наше агенте, партнере и добављаче.

ПРОМЈЕНЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА
Можда ћемо повремено морати да променимо услове коришћења из више разлога, укључујући (без ограничења) из комерцијалних разлога, да се придржавамо закона или прописа, да се придржавамо инструкција, упутстава или препорука регулаторног тела, или разлози за службу за кориснике. Најсавременијим Условима коришћења може се приступити из линка Општих услова у одељку подножја веб-сајта, а датум ступања на снагу наведен је у параграфу КСНУМКС ових Општих услова.
Тамо где желимо да направимо битне измене у Условима коришћења, пружићемо Вам онолико претходних обавештења о таквим променама колико је разумно изводљиво путем једне од метода наведених у параграфу КСНУМКС. За мање или незнатне промене, не можемо Вам дати никакву обавијест о таквим промјенама, па Вам савјетујемо да редовно прегледате Увјете кориштења путем Одредби и увјета на веб страници.
Тамо где вршимо измене Увјета употребе о којима Вас желимо обавестити, ми ћемо то учинити тако што ћемо, према нашем нахођењу, сматрати одговарајућим начином обавештавања, који може да садржи:
емаил (на адресу е-поште коју сте нам раније доставили);
поруку на Ваш Инбок на Веб страници; или
обавештење на веб сајту
и можемо, по нашем нахођењу, да Вас позовемо да прихватите нове Услове коришћења тако што ћете кликнути на „да“ или „Прихватам“, означавајући „квачицу“ или било који други сличан начин потврде од стране Вас. Ако нам дате било какву такву потврду, или наставите да користите Веб локацију или након обавештења у складу са овим ставом КСНУМКС, сматрат ћете се да сте прихватили нове услове коришћења, укључујући и (за избегавање сумње) било какве допуне, уклањања, замене или друге промене идентитета ВИП улога, без обзира да ли сте прочитали измењене услове коришћења. Ако је било која промена неприхватљива за Вас, Ви можете или престати да користите Услуге и / или затворити Ваш налог тако што ћете поштовати став КСНУМКС ових Општих услова.

ОТВАРАЊЕ РАЧУНА
Да бисте ставили опкладу или играли игру користећи Услуге, мораћете да отворите рачун са ВИП улогом („Ваш налог“ или „Рачун“).
Да бисте отворили свој налог за коришћење са услугама, можете:
контактирајте Службу за кориснике;
кликните на Придружи се сада на Веб страници и пратите упутства на екрану;
отвара се таквим другим начином отварања рачуна који ће, с времена на време, понудити ВИП улози.
Ваш налог ће бити вођен од стране ВИП удјела или од стране друге компаније у својој групи за и у име себе и / или релевантне компаније ХигхВеб Вентурес НВ са којом сте склопили уговор.
Када отворите свој рачун Од вас ће се тражити да нам доставите личне податке, укључујући ваше име и датум рођења и одговарајуће податке за контакт, укључујући адресу, број телефона и е-маил адресу (“Ваши контакт подаци”). Своје контакт податке можете ажурирати с времена на време тако што ћете контактирати службу за кориснике путем странице „Управљање мојим рачуном“ на веб-сајту или на неки други начин који ће, с времена на време, нудити ВИП улози.
Ако не желите да ми и наши пословни партнери користе Ваше податке за контакт, да Вас контактирамо како бисмо Вас информисали о маркетиншким информацијама које се односе на друге наше производе, производе или услуге или оне наших пословних партнера, наведите да је то случај откуцавањем одговарајућег поља у складу са упутствима када отворите рачун на веб-сајту или обавештавањем Службе за кориснике
Приликом отварања Вашег налога гарантујете да:
Разумете и прихватате ризик да коришћењем Услуга можете, као и да освојите новац, изгубите новац;
Ви сте (а) старији од КСНУМКС година и (б) изнад старости у којој су коцкарске активности или игре на срећу законите у складу са законом или јурисдикцијом која се односи на Вас (“Релевантно доба”);
коцкање није незаконито на територији на којој живите;
Ви сте законски способни да склопите уговоре;
Нисте били искључени из коцкања; и
Нисте већ имали рачун затворен код нас на било ком веб сајту којим управља наша група или на ваш захтев према параграфу КСНУМКС (одговорно играње / коцкање).
Ваш кориснички рачун мора бити регистриран на властите, точне, име и особне податке и бит ће издан само једном за Вас, а не умножавати се путем било које друге особе, обитељи, кућанства, адресе (поштанског или ИП), адресе е-поште или било којег окружења у којем рачунари се деле (нпр. школе, радна места, јавне библиотеке, итд.), компјутер (или други уређаји за приступ) и / или рачун у вези са Услугама. Сви други рачуни које отварате код нас, или који су у Вашем власништву у вези са Услугама, ће бити "Двоструки рачуни". Можемо да затворимо било који дупликат рачун (али то није обавезно). Ако затворимо дупликат налога:
сви бонуси, бесплатне опкладе и добици који се добијају из таквих бонуса и бесплатних опклада добијених коришћењем тог дуплираног налога ће бити поништени и изгубљени од Вас;
можемо, по нашем нахођењу, поништити све добитке и вратити све депозите (мање износа у односу на неважеће добитке) који су направљени у односу на тај Дуплицирани Рачун и, у оној мјери у којој нисмо надокнађени од релевантног Двоструког Рачуна, било који износ који ће бити Вама које сте нам вратили у вези дупликата рачуна, можете нам вратити директно из било којег другог рачуна (укључујући било који други дупликат рачун); или
можемо, по нашем нахођењу, дозволити да се употреба дупликата рачуна сматра ваљаном у том случају сви губици и улози који су постављени од стране Вас или за Вас преко дуплираног рачуна ће бити задржани ми.

ВЕРИФИКАЦИЈА ВАШЕГ ИДЕНТИТЕТА; ЗАХТЈЕВИ ЗА ПРАЊЕ НОВЦА
Ви гарантујете да:
име и адресу коју достављате приликом отварања Вашег налога су тачни; и
Ви сте законски власник новца који сте у било које време уплатили на Ваш рачун.
Прихватањем Услова коришћења, Ви нас овлашћујете да повремено извршимо било коју од ових провера, јер ми сами себе можемо тражити или од трећих страна (укључујући, али не ограничавајући се на, регулаторна тела) захтевамо да потврдимо ове чињенице. Чекови ”). Слажете се да ћете с времена на време, на наш захтев, можда морати да доставите додатне детаље у вези са било којом од тих информација које сте нам дали, укључујући и оне који се односе на било који депозит који сте направили на Ваш рачун.
Док повремено вршимо било какве провјере, можемо вам ограничити да повлачите средства са вашег рачуна и / или да спречавате приступ свим или одређеним деловима веб сајта. Имајте на уму да можемо с времена на време поново вршити Чек због регулаторних, сигурносних или других пословних разлога. Ако вас таква ограничења проузрокују проблем, обратите се Служби за кориснике.
У одређеним околностима можда ћемо морати да Вас контактирамо и замолимо Вас да нам директно доставите додатне информације како би комплетирали чекове. У ту сврху, ми ћемо имати право, по сопственом нахођењу, да захтевамо да нам доставите оверену личну карту или било који еквивалентни сертификовани ИД у складу са важећим законом ваше јурисдикције или на неки други начин, доказ о адреси, рачунима за комуналије, банковним подацима, банковне изјаве и банковне референце. Док такви подаци не буду достављени на наше задовољство, можемо да спречимо да Ви предузмете било коју активност у вези са Рачуном или можемо, у случају када оправдано верујемо да сте намерно нетачне информације доставили, задржати било који износ депонован на рачун затварање рачуна код нас.
Може бити кривично дело за особе испод одговарајућег доба да користе вебсајт. Ако нисмо у могућности да потврдимо да сте Ви Релевантна Доба онда можемо суспендовати Ваш Рачун све док не будемо у могућности да потврдимо да сте Релевантно доба. Ако се накнадно докаже да сте били под релевантним годинама у време када сте направили било какве трансакције коцкања или играња са нама, онда:
Ваш налог ће бити затворен;
све трансакције извршене док сте били малољетни биће неважећи, а сва повезана средства која сте положили Ви ће бити враћени методом плаћања који се користи за депоновање таквих средстава, кад год је то изводљиво;
сви депозити који су извршени док сте били под одговарајућим годинама биће вам враћени; и
било који добитак који сте остварили током периода када сте били под релевантном годином ће бити одузет од Вас (и може се одузети од износа било којег депозита који се враћа према параграфу КСНУМКС и Ви ћете нам се вратити на захтев било која таква средства која су била повучен са вашег рачуна.

УСЕРНАМЕ, ПАССВОРД, ПИН и ЦУСТОМЕР ИНФОРМАТИОН
Након отварања Вашег налога, морате предузети све разумне кораке како бисте избјегли откривање (намјерно или случајно) Вашег корисничког имена, лозинке и / или броја рачуна било коме другом, укључујући осигурање да се најновији сигурносни софтвер преузме на ваше рачунало.
Све трансакције у којима је ваше корисничко име и лозинка и / или број рачуна исправно унети, сматрат ће се ваљаним, без обзира да ли сте их Ви овластили или не, и нећемо бити одговорни за било какве захтјеве у случају да откријете Ваше корисничко име, лозинку или број рачуна било коме другом (намјерно или случајно).
Ако имате изгубљен или ако сте заборавили податке о Вашем рачуну, или имате разлога да вјерујете да су такви подаци познати неовлаштеном трећем лицу, контактирајте нас одмах за замјену путем Службе за кориснике, а детаље о томе можете пронаћи у одјељку помоћи на веб-страници.

ДЕПОЗИТИ И ПОВЛАЧЕЊЕ ИЗ ВАШЕГ РАЧУНА
Ако желите да учествујете у услугама, морате уплатити новац на свој рачун са рачуна или извора чији сте власник рачуна. Такве новчане износе можете (у складу са параграфом КСНУМКС) користити за постављање клађења или играње игара. Више детаља о томе како уплатити, подићи и пренијети средства можете пронаћи на страници Депозит у одјељку помоћи на веб-мјесту. Ако користите метод плаћања у односу на који нисте власник рачуна, задржавамо право да третирамо било који депозит на рачуну као неважећи (и било који добитак који произлази из таквог депозита као неважећи) док се не испуне сви релевантни чекови .
Сви депозити са стварним новцем морају бити стављени у КСНУМКС време пре него што се може повући. На пример. Ако уплатите € КСНУМКС морате направити € КСНУМКС у вриједности од оклада прије него што се може затражити повлачење. ВИП улози задржавају право наплате КСНУМКС% накнаде у случају да играч затражи повлачење без промета члана рачуна који је једнак или већи од износа уплаћених средстава.
По захтеву за повлачење сви активни бонуси и сви добитци прикупљени од бонус средстава или промоција биће уклоњени са вашег рачуна
Даље се слажете да не вршите никакву надокнаду, обрнуто или на други начин поништавате било какве уплате на Ваш рачун, нити у било којем таквом случају да нам вратите и надокнадите за такве неплаћене депозите, укључујући све трошкове који су настали у процесу прикупљања Вашег депозита. Да бисте избегли сумњу, Ваш налог нећете користити као банковни рачун и, уколико постанемо свјесни уплата и повлачења са вашег рачуна без одговарајућег клађења или игре, задржавамо право на одбитак административне накнаде (без обзира да ли је не затварамо или обустављамо рачун).
Ваш рачун није банковни рачун и стога није осигуран, зајамчен, спонзориран или на други начин заштићен било којим депозитним или банкарским системом осигурања или било којим сличним системом осигурања. Новчана средства депонована код нас на Ваш рачун неће привлачити никакав интерес. Новчана средства депонована код нас се држе под нормалним банковним рачуном и / или есцров рачуном на име ВИП улога или друге компаније ХигхВеб Вентурес НВ, која држи новац на рачуну за повјерење за Вас и друга лица која имају право. Као такви, у случају неликвидности, Ви имате право да поднесете захтјев за било каква новчана средства која имате на поверењу за Вас на таквом рачуну, али не бисте имали никакву заштиту по било којој законској шеми осигурања депозита.
Можемо у било ком тренутку покрити било који позитиван салдо на вашем рачуну против било ког износа који дугујете (укључујући и дупликат рачуна) било којој другој компанији у оквиру ХигхВеб Вентурес НВ (без обзира да ли је дошло до кршења Услова коришћења) , укључујући (без ограничења) где поново ревалоризујемо све опкладе или опкладе у складу са ставком КСНУМКС (дуплицирани рачуни), параграф КСНУМКС (тајне договоре, варање, преваре и криминалне активности) или став КСНУМКС (грешке или пропусти).
У мери у којој то захтева ваш локални закон или порески или други органи Ви сте одговорни за пријављивање Ваших добитака и губитака који проистичу из Услуга.
Ограничење депозита можете поставити на Ваш рачун у било ком дану. Ово ограничење се не може повећати без претходног обавештења о Вашој жељи да повећате лимит Вашег депозита и тек када протекне двадесет четири сата од Вашег захтева за таквим повећањем, то повећање се примењује. За детаље о томе како подесити ограничење депозита, молимо вас да контактирате Службу за кориснике, или (где је Ваш налог за вебсајт) поставите лимит преко веб-сајта кликом на Мој налог, а затим Ажурирај детаље налога. Свако потврђено смањење Вашег лимита ће одмах ступити на снагу.
У складу са ставом КСНУМКС (Затварање Вашег налога; итд.), Можете затражити повлачење средстава са Вашег Рачуна у било које вријеме под увјетом да:
све уплате извршене на Ваш рачун су потврђене као потврђене и ниједна није наплаћена, поништена или на неки други начин отказана;
све чекове наведене у параграфу КСНУМКС горе смо испунили на наше задовољство; и
Поштовали сте све друге релевантне услове повлачења који утичу на Ваш рачун (нпр. Све примјењиве Бонус услове).
Минимални износ једне исплате је КСНУМКС ЕУР / УСД.
У случају било којег повлачења одобреног од стране нас, под условом да нам дате довољно информација о томе како ће средства бити пребачена на Вас, ми ћемо вам вратити релевантна средства у складу са ставом КСНУМКС (мање насталих трошкова или било који други износ који се мора одбити из Вашег повлачења како би се ускладили са важећим законом).
Покушаћемо да удовољимо Вашем захтеву у вези са начином плаћања и валутом плаћања Ваше исплате. То, међутим, не може бити зајамчено. Према томе, можемо да обрађујемо и да плаћамо повлачења на другачији начин од оног који Ви захтевате, као што су различити пружаоци плаћања, нацрт банке или електронски трансфер (све накнаде повезане са релевантним методама плаћања су наведене на картици Исплата Веб сајт). Слично томе, у одређеним случајевима, валута Вашег повлачења не може бити валута у којој је Ваш депозит извршен или који је на други начин затражен од Вас и, у околностима у којима смо обавезни да конвертујемо Ваше депозите између различитих валута, стопа конверзије коју користи нама је како је наведено на картици Помоћ на вебсајту.
Ми ћемо држати новац на рачуну депозита и / или есцров рачуну наведеном у параграфу КСНУМКС као стечајни управник за Вас, а не као Ваш банкар или дужник. Стога, без обзира на било коју другу одредбу у Условима коришћења, ми ћемо се бавити вашим новцем као повјереник, и ниједна таква одредба неће створити или довести до било какве обавезе од стране ВИП Стакес-а (или било које друге ХигхВеб Вентурес НВ компаније) да да вам врати новац као Вашем дужнику.
Накнада за неактивни рачун. Ако не користите свој рачун за клађење или играње, прављење депозита, исплату или пренос, или ако је иначе неактиван, у периоду од најмање КСНУМКС узастопних месеци онда ће то бити "неактивни налог". Сви неактивни рачуни ће имати накнаду за неактивни рачун, а детаље о томе можете пронаћи у одјељку помоћи на веб-локацији. Обавестићемо Вас када Ваш налог постане неактиван, и најмање КСНУМКС дана пре него што се од тога одузме било која накнада неактивног рачуна.
Максимални добитак недељно преко овог сајта је € КСНУМКС или еквивалентна валута. Осим ако то није изричито овлашћено од нас у писменој форми, играч може само да повуче € КСНУМКС са свог рачуна у било ком периоду КСНУМКС дана.

ПРАВНА УПОТРЕБА ВЕБСАЈТА
Приступ или употреба веб сајта или било које од Услуга преко Веб-сајта не може бити легалан за неке или све становнике или особе у одређеним земљама. Не намеравамо да се веб сајт користи за клађење, игре или било коју другу сврху од стране особа у земљама у којима су такве активности незаконите, што укључује Сједињене Америчке Државе of Америка и оне територије наведене на картици Помоћ на веб-сајту. Чињеница да је Веб страница доступна у било којој таквој земљи, или да се појављује на службеном језику било које такве земље, неће се тумачити као представљање или гаранција у вези са законитошћу или неприступањем приступа и коришћења веб сајта, и прављење депозита или пријем било ког добитка са Вашег рачуна. Доступност Веб локације не представља понуду, позив или позив од нас за кориштење или претплату на клађење, игре или друге услуге у било којој јурисдикцији у којој су такве активности забрањене законом.
Ваша је одговорност да одредите закон који се примењује на локацији на којој сте присутни. Ви треба да обезбедите да ћете деловати легално у вашој надлежности у отварању Вашег налога и / или коришћењу веб сајта и Ви представљате, гарантујете и слажете се да ћете то учинити.
Ако нам постане очигледно да сте резидент у земљи у којој коришћење сајта није легално, ми ћемо одмах имати право да затворимо ваш рачун, у ком случају ће било који износ на рачуну на дан таквог затварања бити Вратити Вам се чим то буде могуће за нас.
Због законских прописа, ВИП Стакес казино игре нису доступне играчима са следећих територија: Белорусија, Француска, Мађарска, Летонија, Литванија, Португал, Сингапур, Краљевина Холандија (Холандија, Цурацао, Аруба, Бонаире, Саба, Статиа и Свети Мартин), Турска, Украјина, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе. Због разноликости софтверских провајдера заступљених на ВИП улогама, неки од директоријума за игре можда нису доступни за додатне земље:
'Казино' директоријум:

КСНУМКС × КСНУМКС Игре - Аустралија, Цурацао, Француска, Иран, Ирак, Холандија, Сједињене Америчке Државе.

Бооминг игре - Белгија, Кајманска острва, Иран, Ирак, Израел, Сјеверна Кореја, Саудијска Арабија, Сингапур, Уједињено Краљевство, Сједињене Америчке Државе, и све територије и посједи, као америчка Дјевичанска острва, мање америчке отоке, Гуам, Пуерто Рицо, Марианас Исландс и Американац Самоа, Ватикан.

ЕЛК Студиос игре - Афганистан, Алжир, Ангола, Аустралија, Босна и Херцеговина, Канада, регион Крим, Куба, Демократска Народна Република Кореја, Еквадор, Гвајана, Иран, Ирак, Лао ПДР, Мијанмар, Панама, Папуа Нова Гвинеја, Судан, Сирија , Сједињене Америчке Државе, њене територије и посједи, Уганда, Вануату, Јемен.

Ендорпхина игре - Аустралија.

ХАБАНЕРО игре - Кипар, Француска, Филипини, Сингапур, Јужна Африка, Тајван, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе.

иСофтБет игре - Авганистан, Антигва и Барбуда, Белгија, Куба, Данска, Француска, Француска Полинезија, Иран, Ирак, Израел, Италија, Лиецхтеинстеин, Литванија, Луксембург, Макао, Холандски Антили, Португалија, Румунија, Шпанија, Судан, Сирија, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе.

Мицрогаминг игре - Аустралија, Белгија, Данска, Француска, Италија, Сингапур, Јужна Африка, Шпанија, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе. Такође смо блокирали лиценциране игре и прогресиве за Турску.

Мр.Слотти игре - Литванија, Сједињене Америчке Државе.

Мултислот игре - Аустралија, Бахами, Белгија, Кајманска острва, чешки Република, Данска, Француска, Мађарска, Иран, Ирак, Израел, Италија, Сјеверна Кореја, Пољска, Саудијска Арабија, Сингапур, Шпанија, Турска, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе, Ватикан.

НетЕнт игре - Авганистан, Албанија, Алжир, Ангола, Аустралија, Белгија, Бугарска, Камбоџа, Канада, Данска, Еквадор, Естонија, Француска, Гвајана, Хонг Конг, Индонезија, Иран, Ирак, Израел, Италија, Кувајт, Лао, Летонија, Литванија, Мехико, Мијанмар, Намибија, Никарагва, Северна Кореја, Пакистан, Панама , Папуа Нова Гвинеја, Филипини, Португал, Румунија, Сингапур, Јужна Кореја, Шпанија, Судан, Сирија, Тајван, Уганда, Велика Британија, Сједињене Државе, Јемен, Зимбабве.

НектГен Игре у играма - Авганистан, Алжир, Ангола, Аустралија, Босна и Херцеговина, Канада, Крим, Куба, Демократска Народна Република Кореја, Еквадор, Гвајана, Иран, Ирак, Лао ПДР, Мјанмар, Панама, Папуа Нова Гвинеја, Судан, Сирија , Сједињене Америчке Државе, њене територије и посједи, Уганда, Вануату, Јемен.

Плаисон игре - Аустралија.

Прагматиц Плаи игре - Аустралија, Данска, Француска, Гибралтар, Израел, Италија, Румунија, Шведска, Украјина, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе.

ВГС (БетЦонструцт) игре - Ограничења наведена у параграфу КСНУМКС важе.

Зевс Игра: Данска, Француска, Италија, Португал, Шпанија, Велика Британија.
Директоријум 'Ливе Цасино КСНУМКС' - Аргентина, Аустралија, Белгија, Бугарска, Чешка Република, Данска, Француска, Немачка, Мађарска, Ирска, Италија, Холандија, Холандски Антили, Пољска, Португал, Шпанија, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе.

Директоријум 'Ливе Цасино' - Аргентина, Аустралија, Белгија, Канада, Данска, Француска, Италија, Сингапур, Јужна Африка, Шпанија, Турска, Велика Британија, Сједињене Америчке Државе.
ПОСТАВЉАЊЕ СТАВА И / ИЛИ ИГРЕ КОРИШТЕЊЕМ УСЛУГА
Да бисте ставили опкладу или приступили Услузи, следите упутства која се налазе на картици Помоћ.
Ваша је одговорност да осигурате да су детаљи било које опкладе, улога или сличне трансакције које ставите користећи Услуге ("Трансакција") тачни на следећи начин:
када се користи веб-сајт (директно, преко апликације или на други начин) у складу са релевантним правилима клађења или правилима о играма, према потреби; и
Вашој историји трансакција можете приступити тако што ћете кликнути на Мој налог на Веб локацији, или путем наших корисничких услуга (укључујући и опцију да добијете писмену изјаву).
Задржавамо право да одбијемо цијелу или дио било које Трансакције коју сте Ви затражили у било које вријеме по властитом нахођењу, или гдје сте прекршили Увјете кориштења. Ниједна трансакција није прихваћена од нас све док нисте дали одговарајућу потврду (или је она иначе прихваћена од нас) у складу са ставом КСНУМКС. Ако сумњате да је трансакција успјешно прихваћена, требате контактирати Службу за кориснике.
Када трансакција буде прихваћена од нас, не можете отказати трансакцију осим ако се не договоримо другачије.
Можемо, по нашем нахођењу (и под условом да ни Ви ни ми не добијемо никакву неправедну предност), одлучите да прихватите опкладу без обзира што је релевантни догађај почео. Што се тиче играња игара, на картици Правила ће бити наведена тачка у којој неће бити прихваћени никакви други улози.
Можемо да откажемо или изменимо трансакцију у складу са одредбама параграфа КСНУМКС (верификација вашег идентитета), параграф КСНУМКС (тајни договор, варање, преваре и криминалне активности) или став КСНУМКС (грешке или пропусти).

РЕМОТЕ ГАМИНГ ИЛИ БЕТТИНГ
Где приступате Услугама путем електронског облика комуникације Требало би да знате да:
У вези са коришћењем веб-сајта за постављање опклада или играње игара:
Можда користите везу или опрему која је спорија од такве опреме коју користе други и то може утицати на Ваше перформансе у критичним временским догађајима које нуди Веб страница;
Можете се сусрести са системским грешкама, грешкама, грешкама или прекидом услуга које ће се рјешавати у складу са ставом КСНУМКС (ИТ Фаилуре);
Правила игре за сваки догађај или игру понуђену преко веб странице су доступна и требате их размотрити прије кориштења услуга које се нуде путем веб странице; и у вези са Вашим коришћењем Услуга, ако се кладите на "у току", не можете у било које релевантно време бити у могућности да видите или на други начин добијете најновије информације у вези са релевантан догађај. Ми нећемо бити одговорни према Вама у вези са било каквим претрпљеним губицима или трошковима које сте претрпели као резултат било ког одлагања у преносу информација које се односе на било који догађај који је у току.

СПОРТСБООК
Ова правила чине споразум између нас и наших чланова. Регистрација код нас се узима као прихватање ових правила.
Чланови су у потпуности одговорни за осигуравање тачности података о контакту и плаћању у сваком тренутку.
Прихватамо окладе само од оних старијих од КСНУМКС година и више, и можемо тражити доказ о старости у било ком тренутку. Чланови могу суспендовати свој рачун док се не достави такав доказ.
Чланови морају да чувају поверљиве податке у сваком тренутку. Ако сматрате да ваши подаци више нису повјерљиви, морате нас одмах обавијестити, јер је свака активност на рачуну ваша одговорност.
Стављене и потврђене опкладе се не могу мењати или отказивати.
Чланови су одговорни за осигуравање дозвољеног пласмана у својој земљи пребивалишта.
Чланови могу поставити опкладе само на нашој веб страници. Покушај да се кладити на било који други начин неће бити прихваћен.
Опкладе или било који дио окладе могу се отказати и / или одбити у било којем тренутку прије дотичног догађаја без претходне најаве.
Ми ћемо предузети све потребне радње да спријечимо било који облик преваре клађења. Било који члан или група чланова за које се утврди да постављају опкладе на начин да нас преваре ће имати суспендоване рачуне и окладе ће бити поништене, без обзира да ли су окладе измирене или не.
Можемо поништити опкладе које су прихваћене када на рачуну није било довољно средстава за покриће опкладе, исплате које накнадно отказује процесор плаћања ће резултирати отказаним опкладама.
Сва средства која су грешком приписана рачуну члана треба одмах да се пријаве нама. Сви добитци који се добијају из таквих средстава биће поништени и повраћени од нас.
Ови Општи услови су представљени на енглеском језику. У случају било какве нејасноће ових Услова и услова на другим језицима, енглеска верзија ће имати предност.
Више рачуна није дозвољено. Задржавамо право да поништимо све опкладе и затворимо све налоге за које се установи да су дуплирани.
Окладе могу бити постављене до оглашеног стартног времена. Све опкладе постављене и прихваћене након времена почетка догађаја сматрају се не-учесницима.
Окладе на различите изборе унутар истог догађаја у којима исход једног утиче или је погођен другим неће бити прихваћене и биће поништене у случају случајног прихватања.
"Ако су опкладе" подељене према редоследу у којем се појављују на листи за клађење док се не користе додељена средства. У случају да ова средства нису довољна за завршетак или наставак окладе, дотични избор ће бити ријешен према расположивом износу.
Трудимо се да у сваком тренутку одржавамо тачност, али понекад се догоде грешке. Ми не преузимамо одговорност за такве грешке иу таквим случајевима када су цене погођене, све опкладе ће бити неважеће.
Ми нећемо бити одговорни за било какву штету / губитке који су резултат коришћења нашег веб сајта или повезаног садржаја, укључујући кашњења у раду или преносу, губитак / оштећење података, прекид везе / комуникације, злоупотребу веб сајта или повезаног садржаја или било какве грешке / пропуста на веб сајту или повезаном садржају.
Максимални добитак по члану по дану преко овог сајта је € КСНУМКС или еквивалентна валута.
Минимални износ за опкладу је €0.КСНУМКС.
Максимални износ улога за један догађај је € КСНУМКС или еквивалент у другим валутама.
Можемо понудити ниже коефицијенте за неке типове оклада него што се нуде на сингл.
Члановима се препоручује да воде евиденцију о свим трансакцијама, правилима игре, правилима о отказивању и услугама плаћања за будућу референцу.
Окладе се обрађују и сматрају се активним након што су постављене и потврда прихваћања.
Уложени су сви напори да се осигура да су све информације приказане на веб-локацији тачне, али да их треба користити само као водич. Не можемо бити одговорни за било какве грешке у детаљима догађаја. Члановима се саветује да консултују наша Правила клађења за детаље о поравнањима у таквим околностима.
Чланови могу ставити окладе чим средства буду успјешно додана на њихов рачун.
Чланови прихватају да можемо користити име, корисничко име и земљу пребивалишта значајних победника у рекламне сврхе. У свим другим случајевима, детаљи о члановима остају поверљиви.
Опкладе на догађаје који су накнадно отказани биће поништени и новац ће бити враћен.
Понуде чланова су ограничене на једну особу, породицу, адресу, е-маил, број телефона, број рачуна за плаћање и рачунар, задржавамо право да повучемо понуде од било ког члана или групе чланова.
Члански рачун се сматра јединственим у односу на ваше име и личне податке и може се користити само ви. Он се не смије дуплицирати ни под којим околностима. У случају дуплираних рачуна, можемо затворити такав рачун и:
Воид и губи све бонусе, бесплатне опкладе и добитке
Враћање свих депозита без поништених добитака
Повратите било која друга средства из других дуплираних рачуна
У случају стављања оклада на нетачне цијене, опкладе ће и даље стајати, али ће бити измирене по ревидираној цијени.
У случају да чланови имају и бонус салдо и биланс стварног новца, прво ће се користити средства стварног новца. У случају када се депозит који је покренуо бонус, плус било који генерисани добитак, пренесе у казино пре испуњавања КСНУМКСк захтјева за ролловер, то ће се сматрати покушајем манипулације бонусом, што резултира отказаним бонусом и припадајућим добитком.
Било каква манипулација бонусом ће резултирати повратом бонуса и свих повезаних добитака од чланских рачуна.
Ови рокови и услови ће се ажурирати с времена на време и одговорност је чланова да редовно проверавају таква ажурирања.

КОЛУЗИЈА, ЦХЕАТИНГ, ПРЕВАРА И КРИВИЧНА АКТИВНОСТ
Следеће праксе (или било које од њих) у вези са Услугама:
- злоупотреба бонуса или других промоција; и / или
- коришћење неправедних спољашњих фактора или утицаја (обично познато као варање); и / или
- узимање неправедне предности (како је дефинисано у ставу КСНУМКС);
- отварање дупликата рачуна; и / или
- извршавање лажних радњи или криминалних активности (како је дефинисано у ставу КСНУМКС),
- представљају “забрањене праксе” и нису дозвољене и представљају материјално кршење услова коришћења. Ми ћемо предузети све разумне кораке да спречимо и откријемо такве праксе и да идентификујемо релевантне играче о којима се ради ако до њих дође. У зависности од горе наведеног, међутим, нећемо бити одговорни за било какав губитак или штету коју бисте могли претрпети као резултат било које забрањене праксе, а свака акција коју подузмемо у вези истог ће бити на нашу дискрецију.
Ако сумњате да је нека особа укључена у било коју забрањену праксу, пријавите нас чим нам буде разумно изведиво путем е-маила или телефонирањем Службе за кориснике.
Слажете се да нећете учествовати или бити повезани са било којим обликом забрањене праксе у вези са вашим приступом или употребом Услуга.
Ако:
имамо разумне основе да верујемо да сте учествовали или да сте били повезани са било којим обликом забрањене праксе (а основа нашег уверења ће укључивати употребу од стране нас (и наших партнера у играма и наших других добављача) за било какву превару, варање и праксе откривања тајних договора које се користе у индустрији игара на срећу и игре на срећу у релевантно време); или
Ставили сте опкладе и / или играли онлине игрице са било којим другим провајдером онлине услуга коцкања и сумњате (као резултат такве игре) било које забрањене праксе или на други начин неприкладне активности; или
постајемо свесни да сте "наплатили" или одбили било коју куповину или депозит који сте направили на Вашем налогу; или
Ако сте банкротирали или сте претрпели сличне поступке било гдје у свијету, тада, (укључујући у вези са било каквом суспензијом и / или раскидом Вашег рачуна) ми ћемо имати право, у односу на Ваш рачун (и / или било који други рачун који имате са компанијом ХигхВеб Вентурес НВ) да задржи цео или део биланса и / или да поврати од рачуна износ било ког депозита, исплате, бонуса или добитка који су били погођени или су на било који начин приписани било ком догађај (е) који се разматра у овом параграфу КСНУМКС. Права која су наведена у овом параграфу КСНУМКС не доводе у питање било која друга права (укључујући сва права у вези са општим правом) која можемо имати против вас, било према условима коришћења или на неки други начин.
За потребе овог параграфа КСНУМКС:
"лажна пракса" означава било какву лажну активност коју сте обавили Ви или било која особа која дјелује у Ваше име или у договору с Вама, и укључује, без ограничења: (а) лажне оптужбе; (б) коришћење од стране Вас или било које друге особе која је учествовала у истој игри као и Ви у било ком тренутку, украдене, клониране или на други начин недозвољене кредитне или дебитне картице, као извор средстава; (ц) тајни договор са другима да бисте стекли неправедну предност (укључујући путем бонус схема или сличних подстицаја које нудимо); (д) сваки покушај регистрације лажних или обмањујућих података о рачуну; (е) било коју стварну или покушајну радњу коју сте разумно сматрали да је незаконита у било којој надлежној јурисдикцији, направљена у лошој вери, или намеравана да нас превари и / или заобиђе било која уговорна или законска ограничења, без обзира да ли је такав чин или покушај чина заправо нам узрокује било какву штету или штету;
“криминална активност” ће укључивати, без ограничења, прање новца и свако кривично дјело према Закону о коцкању; и
"неправедна предност" укључује, без ограничења:
искориштавање грешке, пропуста или грешке у софтверу нашег или било којег трећег лица који користите у вези са услугама (укључујући и било коју игру);
употреба аутоматизованих играча ('ботова') или других КСНУМКСрд партијских софтвера или аналитичких система; или
експлоатацију од стране вас, "грешке" као што је дефинисано у параграфу КСНУМКС, у сваком случају или на вашу предност и / или на штету нас или других.
У остваривању било којег од наших права из тачке КСНУМКС у вези са забрањеном праксом, ми ћемо користити све разумне напоре да обезбедимо да, у складу са нашим регулаторним и другим законским обавезама, остварујемо та права на начин који је поштен према Вама и нашим другим клијентима.
Задржавамо право да информишемо надлежне органе, друге онлине играче или коцкарске оператере, друге пружаоце онлине услуга и банке, компаније за кредитне картице, добављаче електронских плаћања или друге финансијске институције о Вашем идентитету и свим сумњивим забрањеним поступцима од стране Вас и Ви ћете сарађивати са нама да истражимо сваку такву активност.

ЗАТВАРАЊЕ ВАШЕГ РАЧУНА; ПРЕСТАНАК УСЛОВА КОРИШЋЕЊА
ЗАТВАРАЊЕ И ПРЕСТАНАК ВАС

Под условом да Ваш кориснички рачун не показује да је дуговање према нама, имате право да затворите свој кориснички рачун и раскинете Увјете употребе на не мање од КСНУМКС сати обавештења за нас у било које вријеме, контактирајући нас путем Службе за кориснике, појединости од којих се могу наћи у одељку Помоћ на веб-сајту:
указујући на Вашу жељу да затворите свој рачун; и
наводећи разлоге због којих желите да затворите свој рачун, посебно ако то радите због забринутости око нивоа ваше употребе истог.
Ми ћемо одговорити на Ваш захтјев, потврђујући затварање Вашег Рачуна и датум када ће такво затварање бити ефективно, у разумном року, под условом да Ви и даље преузимате одговорност за све активности на Вашем Рачуну све док то не завршимо. (у ком тренутку престају услови коришћења).
Када затражите затварање Вашег Рачуна према параграфу КСНУМКС, ми ћемо, у складу са параграфом КСНУМКС, вратити било који неподмирени дуг на Вашем Рачуну.
Након сваког раскида Вашег рачуна према овом параграфу КСНУМКС, ми ћемо имати право (без ограничавања наших права према параграфу КСНУМКС) да задржимо, од отплате неподмиреног дуга на Вашем рачуну, било која новчана средства (а) у складу са ставом КСНУМКС (Случај, варање , Превара и криминалне активности), (б) у складу са ставом КСНУМКС (Кршење Услова коришћења), (ц) као што је другачије предвиђено Условима коришћења (укључујући, према потреби, став КСНУМКС) или (д) како то захтева закон или пропис.
Приликом отплате неподмиреног дуга на Вашем рачуну, користићемо исти начин плаћања који сте дали приликом регистрације Вашег рачуна, или неки други начин плаћања који можемо разумно одабрати.
Када сте затворили свој налог, можемо у одређеним околностима бити у могућности да поново отворимо ваш налог са истим подацима о рачуну као и раније ако затражите од нас да то учинимо. У таквим околностима, док ће Ваш налог имати исте податке о рачуну као и раније, он ће бити предмет Увјета употребе који су на снази на дан сваког поновног отварања и свих претходних права (укључујући, али без ограничења, бонусе или контингентне добитке) више неће важити.
ЗАТВАРАЊЕ И ПРЕСТАНАК УСМЈЕРЕЊА

Ми смо, у било ком тренутку (и без обзира на било које друге одредбе садржане у Условима коришћења), овлашћени да затворимо Ваш налог и прекинемо Услове коришћења на основу писменог обавештења (или обавештења о покушају) за Вас помоћу Ваших података за контакт. У случају било каквог таквог раскида од нас, ми ћемо, у складу са параграфом КСНУМКС, чим то буде разумно могуће након Вашег захтева, вратити салдо Вашег рачуна.
Када затворимо Ваш налог и прекинемо Услове коришћења у складу са параграфом КСНУМКС (Случај, варање, преваре и криминалне активности) или одељак КСНУМКС (Кршење Услова коришћења), стање Вашег рачуна ће бити неповратно и сматраће се да одузимали сте се до износа било ког потраживања које можемо имати против Вас на дан затварања (било да се ради о Вашем рачуну, или дуплираном рачуну или на други начин). Затварање вашег налога и раскид Увјета коришћења, осим у складу са параграфима КСНУМКС или КСНУМКС ових Општих услова, неће утицати на било које неплаћене опкладе, под условом да су такве неплаћене опкладе важеће и да нисте прекршили Услове коришћења на било који начин. Да би се избегла сумња, нећемо кредитирати било који бонус на Ваш рачун, нити ћете имати право на било који потенцијални добитак, у било које време након датума када је затворен (без обзира да ли смо ми у складу са Условима коришћења, или као одговор на Ваш захтјев).
Следећи параграфи ће преживети било какво раскидање Услова коришћења: КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС и КСНУМКС и било које друге ставке које су потребне за тумачење; заједно са свим релевантним деловима Правила клађења, Политиком приватности и Додатним условима.
СУСПЕНСИОН БИ УС

Ми ћемо имати право да суспендујемо Ваш Рачун у околностима које су изричито наведене у Условима коришћења. Након суспензије Вашег рачуна: (а) неће бити дозвољена никаква активност (укључујући депозите, повлачења, клађење или играње) до датума на који је поново активиран; (б) на рачун неће бити одобрени бонуси или потенцијални добици; и (ц) ми ћемо се позабавити питањем које је довело до суспензије рачуна са циљем његовог решавања чим је то разумно могуће, тако да рачун може, ако је потребно, бити или поново активиран или затворен.

ПРИСТУП И КОРИШЋЕЊЕ УСЛУГА
Ви сте искључиво одговорни за снабдевање и одржавање све рачунарске опреме и телекомуникационих мрежа и услуга приступа интернету које требате користити да бисте приступили Услугама. Ми нећемо бити одговорни на било који начин за било какве губитке који су вам настали (као резултат губитка услуге, слабе интернет конекције, недовољне пропусне моћи или неког другог) од стране интернета или било ког провајдера телекомуникационих услуга које сте ангажовали за приступ услугама . Да би се избегла сумња, ВИП Улози не дају никакво представљање или дају било какву гаранцију у вези са компатибилношћу Услуга са било којим одређеним КСНУМКСрд партијским софтвером или хардвером, укључујући (ради избегавања сумње) КСНУМКСрд партијске анализе или "Бот" програме који обећати одређене резултате из било које услуге.
Ни под којим околностима не смијете користити Услуге за било коју сврху која се сматра или би могла бити сматрана клеветничком, увредљивом, непристојном, незаконитом, расистичке, сексистичке или друге дискриминаторне природе, или која би могла изазвати увреду. Не смете користити било који увредљив или агресиван језик или слике, псовати, пријетити, узнемиравати или злоупотребљавати било коју другу особу, укључујући друге кориснике, путем веб-локације, или покушати да се одбаците као било која друга особа или се понашате на такав начин било које особље ВИП Стакес-а које је користило за пружање Услуга, Службу за кориснике, или било коју службу за помоћ или функцију подршке коју вам стављамо на располагање.
Сајт ћете користити само за личну забаву и неће вам бити дозвољен приступ или репродукција веб сајта или било ког његовог дела у било ком облику без нашег изричитог пристанка, укључујући и стварање линкова на њега.
Ви ћете бити искључиво одговорни за било који садржај који сте Ви учитали на Веб локацију (“Пренесени садржај”) и, при учитавању било којег таквог садржаја, Ви то изјављујете и гарантујете;
сте добили сва потребна одобрења, сагласности, лиценце и дозволе потребне у вези са пренесеним садржајем и да репродукција пренесеног садржаја на веб-локацији неће нарушити ауторска права, трговачке марке, повјерљиве информације или било која друга права интелектуалне својине било којег треће лице;
Пренесени садржај неће садржати никакав материјал који крши став КСНУМКС или било који код који крши клаузулу КСНУМКС;
Учитани садржај ће бити у складу са свим законима и прописима (укључујући, посебно, оне који се односе на заштиту података и приватност); и
ВИП Улози су овлашћени да користе и под-лиценцирају коришћење Учитаног садржаја по сопственом нахођењу.
Било који материјал (осим софтвера под параграфом КСНУМКС) који сте Ви преузели са Веб-сајта ће се преузети у потпуности на сопствену одговорност, а ВИП улози неће бити одговорни за било какав губитак података или друге штете проузроковане таквим преузимањем.
Тамо где имамо разлога да верујемо да је Ваше коришћење Услуга у супротности са параграфима КСНУМКС, КСНУМКС, КСНУМКС или КСНУМКС, ми ћемо, без прејудицирања било којих од наших других права, имати право да одмах уклонимо са Веб-а било који увредљиви садржај.

УСЛОВИ КЛАЂЕЊА И ИГРАЧА
Изрази који се користе у индустрији кладионица и игара су бројни. Тамо где је то прикладно, речник објашњава значење често коришћених израза за клађење и играње је доступан на страницама помоћи на вебсајту. Ако сумњате у значење било којег израза, требали бисте:
потражите његово значење у речнику у одговарајућем одељку помоћи који се односи на догађај или игру на коју се кладите или играте;
Ако сте још увијек у недоумици, контактирајте Службу за кориснике ради појашњења; и
не постављајте било коју опкладу или утакмицу на било који догађај док се не схвати ваше значење, јер не можемо прихватити никакву одговорност ако поставите окладу или игру путем производа понуђених путем Услуга у околностима у којима не разумијете ниједан од увјета или у вези са улогом или игром.

ПРОМЕНА ВЕБСАЈТА

Можемо, у нашем апсолутном дискреционом праву, да у било ком тренутку промијенимо или измијенимо било који производ или услугу (укључујући све понуђене цијене) доступне путем веб-локације у сврху осигурања текућег пружања Интернет странице, али без прејудицирања игара и / или оклада већ је у току у вријеме такве измјене. С времена на време, можемо вам ограничити приступ неким деловима Веб сајта у сврху одржавања Веб локације и / или измене или допуне било које игре и / или производа доступних преко Веб локације.

СОФТВЕР ТРЕЋЕ ПАРТИЈЕ
Може бити неопходно да Вам пружимо софтвер (“Софтвер”) који су доставили трећа лица како би Вам омогућили да користите производе који се нуде преко Услуга, посебно наше производе за касино преузимање.
У таквим околностима, од вас се може тражити да склопите посебан уговор са власником у вези са вашим коришћењем таквог софтвера („уговор о софтверу треће стране“). У случају било какве неусаглашености између Услова коришћења и било ког Уговора о софтверу трећих лица, Услови коришћења ће превладати у оној мери у којој се недоследност односи на однос између Вас и ВИП улога.
Ваша је одговорност да обезбедите да се било који Софтвер преузме на рачунар на начин који је компатибилан са специфичним подешавањима Вашег рачунара. Да би се избегла сумња, нећемо бити одговорни у мери у којој неправилно преузимање било ког Софтвера има негативан утицај на рад Вашег рачунара.
Без обзира на то да Услуге које се пружају путем било које апликације за мобилне уређаје или таблет рачунаре подлежу Условима коришћења, услови под којима се било која апликација („Апликација“) преузима или инсталира на Ваш мобилни уређај или таблични рачунар, регулисат ће се уговором између Ви и добављач релевантне апликације, али у случају било какве неусклађености између Услова коришћења и било ког таквог споразума, Услови коришћења ће превладати у оној мери у којој се недоследност односи на однос између Вас и ВИП улога.

ИТ ФАИЛУРЕ
Тамо где се јављају проблеми у софтверу или хардверу који користимо за пружање Услуга, предузети ћемо све разумне кораке да решимо проблем што је пре могуће. Када такви проблеми узрокују да се игра прекине у околностима у којима се не може поново покренути из потпуно исте позиције без штете за Вас или друге играче, ми ћемо предузети све разумне кораке да Вас третирамо на праведан начин (што може укључивати поновно успостављање стања на Вашем рачуну на позицију постојећу након завршетка задње опкладе или игре пријављене на серверу ВИП Стакес-а непосредно прије настанка проблема).
Ми не преузимамо никакву одговорност за проблеме узроковане опремом коју Ви или други играчи користе за приступ Услугама, или грешкама које се односе на Вашег или њиховог интернет провајдера.

ГРЕШКЕ ИЛИ ПРОПУСТИ
Може доћи до одређеног броја околности у случају када је опклада или опклада прихваћена, или када је грешка извршена. Неисцрпна листа таквих околности је како слиједи:
где погрешно наводимо било коју шансу или услове опкладе или опкладе за игру на Вас као резултат очигледне грешке или пропуста у уносу информација или постављању тржишта, или као резултат квара рачунара;
где смо направили 'опипљиву грешку'. Опипљива грешка настаје када:
у односу на опкладе постављене пре одржавања догађаја, понуђене цене / услови се значајно разликују од оних на општем тржишту; или
у вези са било којим догађајем, цена / услови понуђени у тренутку постављања опкладе су јасно нетачни с обзиром на вероватноћу догађаја;
где смо наставили да прихватамо опкладе на тржишту које би требало да буду обустављене, укључујући и где је релевантни догађај у току (осим у случају када се прихватају опкладе у току) или су већ завршене (понекад се називају и „касно опкладе“) ;
где је дошло до грешке као резултат забрањене праксе из параграфа КСНУМКС;
где нисмо требали да прихватимо, или имамо право да откажемо или поново населимо, опкладу у складу са Правилима клађења (на пример због 'Повезаних непредвиђених околности');
где је грешка направљена од стране нас у погледу износа добитака / повраћаја који су плаћени Вама, укључујући и као резултат ручне или рачунарске грешке у уносу; или
где је дошло до грешке у вези са износом бесплатних опклада и / или бонуса који су приписани Вашем рачуну,
све такве околности се називају "грешком".
Задржавамо право на:
исправите било коју грешку направљену на постављеној опклади и поново подесите исту на исправној цени или услове који су били доступни или су требали бити доступни преко ВИП улога (без грешке у објављивању) у време када је опклада постављена и опклада ће бити сматра се да се догодило под условима који су били уобичајени за ту опкладу; или
када није разумно изводљиво исправити и поново подмирити под КСНУМКС горе, прогласити неважећу окладу и вратити Ваш улог на Ваш рачун; или
у околностима у којима је грешка настала због забрањене праксе, да се предузму кораци наведени у параграфу КСНУМКС.
Свака новчана средства која су уплаћена на Ваш рачун, или која су вам исплаћена као резултат грешке, сматрат ће се, у очекивању рјешења под параграфом КСНУМКС, да ће вас држати у повјерењу за нас и бити ће нам одмах враћена када нам затражи плаћање ми смо направили за Вас. Ако такве околности постоје, ако имате новаца на Вашем рачуну, ми можемо повратити та средства са Вашег Рачуна у складу са ставом КСНУМКС. Слажемо се да ћемо уложити све разумне напоре да откријемо грешке и обавијестимо Вас о њима чим то буде разумно изводљиво.
Ни ми (укључујући наше запослене или агенте), нити наши партнери или добављачи неће бити одговорни за било какав губитак, укључујући губитак добитака, који је резултат било какве грешке од нас или грешке коју сте направили.
Обавестићете нас у најкраћем могућем року ако постанете свесни било какве грешке.
Тамо где сте користили новац који је уплаћен на Ваш Рачун или Вам је додељен као резултат Грешке приликом постављања накнадних опклада или играња игара, ми можемо отказати такве опкладе и / или задржати било који добитак који сте можда освојили таквим новцем, и ако смо исплатили било коју такву опкладу или игре, такви износи ће се сматрати да сте их држали у поверењу за нас и одмах ћете нам бити враћени када се захтев за плаћање поднесе нама.

ИСКЉУЧЕЊЕ НАШЕ ОДГОВОРНОСТИ
Ваш приступ и коришћење Услуга је на вашу искључиву могућност, дискрецију и ризик. Ми нећемо бити одговорни за било какве покушаје да Ви користите Услуге методама, средствима или начинима које ми нисмо предвидели.
Ми ћемо пружити Услуге са разумном вештином и пажњом и суштински ће бити описане у Условима коришћења. Ми не дајемо никаква друга обећања или гаранције у вези са Услугама, било којим производима или услугама које чине део Услуга, и овим искључујемо (у мери у којој то закон допушта) све имплициране гаранције у односу на исте (укључујући подразумеване гаранције задовољавајући квалитет и / или погодност за Вашу сврху). Посебно, не гарантујемо да ће Веб локација имати непрекидну доступност или да неће имати грешака, вируса или других грешака.
САВЕ АС ПРЕДВРЕМЕНИ У НАШИМ ОДРЕДБАМА И ПРЕДМЕТУ КСНУМКС, НАША МАКСИМАЛНА ОДГОВОРНОСТ (УКЉУЧУЈУЋИ СВОЈЕ РОДИТЕЉСКЕ И СУБВЕНЦИЈСКЕ КОМПАНИЈЕ, ПОВЕЗНИЦЕ, СЛУЖБЕНИКЕ, ДИРЕКТОРИ, АГЕНТИ И ЗАПОСЛЕНИЦИ) ИЗВАН ВАШЕ УПОТРЕБЕ УСЛУГА (ИЛИ БИЛО КОЈИ ДИО УСЛУГЕ И КОРИШЋЕЊЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ), ИЛИ ТАКВА ОДГОВОРНОСТ СЕ ОСУЂУЈЕ У ПОВРЕДИ УГОВОРА, ТОРТА (УКЉУЧУЈУЋИ НЕГО), ИЛИ ОСТАЛО, биће ограничени на:
(ГДЈЕ СЕ НАША ОДГОВОРНОСТ ОДНОСИ НА КУПОВИНУ ИЛИ УЧЕШЋЕ) ВИСИНА КУПОВИНЕ ИЛИ ЗАПОЧИЊЕНИ ВАС У ВЕЗИ КОЈЕ ЈЕ НАША ОДГОВОРНОСТ АРИСЕН;
(ГДЈЕ СЕ НАША ОДГОВОРНОСТ ОДНОСИ НА МИСАПЛИКАЦИЈУ СРЕДСТАВА) ИЗНОС НОВЦА У ВАШЕМ РАЧУНУ КОЈИ ЈЕ БИЛО ПРОГЛАШЕН САД; И
(У ОДНОСУ НА БИЛО КОЈЕ ДРУГЕ ВИП ОДГОВОРНОСТИ) ЈЕДНА ТИСУЋЕ ЕВРА (КСНУМКС ЕУРО).
МИ (УКЉУЧУЈУЋИ НАШЕ РОДИТЕЉЕ И ПОМОЋНЕ КОМПАНИЈЕ, ПОВЕЗНИЦИ, СЛУЖБЕНИЦИ, ДИРЕКТОРИ, АГЕНТИ И ЗАПОСЛЕНИЦИ) НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРНИ ВАМА, ИЛИ ТАКВУ ОДГОВОРНОСТ УГОВОРА, ТОРТУ (УКЉУЧУЈУЋИ НЕГО) или ДРУГАЧНО, У ВЕЗИ БИЛО КОЈЕ:
ГУБИТАК ПОДАТАКА;
ГУБИТАК ДОБИТИ
ГУБИТАК ПРИХОДА;
ГУБИТАК ПОСЛОВНЕ ПРИЛИКЕ;
ГУБИТАК ИЛИ ОШТЕЋЕЊА ГООДВИЛЛ ИЛИ РЕПУТАТИОН;
БИЗНИС ПРЕКИД; ОР
БИЛО КОЈИ ПОСРЕДНИ, ПОСЕБНИ ИЛИ ПОСЛЕДИЧНИ ГУБИТАК ИЛИ ОШТЕЋЕЊЕ, ЧАК И ТКО СУ ТАКВИ ГУБИТАК ИЛИ ОШТЕЋЕЊЕ ОБАВЕШТЕНО КАО БИЛО МОГУЋЕ, ОСТВАРИВАЊЕ ОДРЕДБЕ КОРИШТЕЊА ИЛИ БИЛО КОЈЕ КОРИШЋЕЊА УСЛУГА.
Ништа у Условима коришћења неће функционисати тако да искључује било какву одговорност коју можемо имати у односу на:
преваре (укључујући лажна представљања); или
смрт или лична повреда проузрокована нашом непажњом.

КРШЕЊЕ УСЛОВА КОРИШЋЕЊА
Ви ћете у потпуности обештетити, бранити и држати нас и наше службенике, директоре, запослене, агенте, извођаче и добављаче безопасне од и против свих губитака, трошкова, трошкова, потраживања, потраживања, обавеза и штета (укључујући и правне трошкове), међутим изазване , који могу настати, без обзира да ли је разумно предвидиво, као резултат или у вези са:
приступ и коришћење Услуга од стране Вас или од стране било кога ко користи Ваше корисничко име и лозинку; и / или
свако кршење било ког од услова и одредби Услова коришћења.
Тамо где Ви кршите Услове коришћења, можемо пре него што прекинемо или прекинемо са Вашим рачуном да Вас обавестимо (користећи Ваше Контакт податке) да сте у кршењу, захтевајући од Вас да прекинете релевантни чин или неуспех у раду, и или захтевате да исправите неку радњу или грешку са ваше стране; и упозоравајући Вас на намеравану акцију ако то не учините, под условом да такво обавештење не буде предуслов за било какву суспензију или прекид Вашег налога.
Имамо право да у било ком тренутку онемогућимо било који идентификациони код корисника или лозинку, без обзира на то да ли сте је Ви изабрали или додијелили нама, ако у нашем разумном мишљењу нисте испунили било коју одредбу Увјета кориштења.
Поред било ког другог расположивог правног средства, ако прекршите било који од Услова коришћења ми ћемо имати право да повратимо са Вашег рачуна било који позитиван салдо који је постојао до износа који је разумно тражен против вас у складу са ставом КСНУМКС.

ПРАВА ИНТЕЛЕКТУАЛНЕ СВОЈИНЕ
Дизајн, текст, графика, музика, звук, фотографије, видео, избор и уређење, компилације софтвера, основни изворни код, софтвер и други материјали који сачињавају било који део Услуга подлежу ауторским правима и другим власничким правима или су у власништву нас или се користе под лиценцом власника права трећих страна. У мери у којој се било који материјал садржан у Услугама може преузети или одштампати, такав материјал се може преузети само на један уређај (и штампани дијелови се могу штампати) искључиво за Вашу личну и некомерцијалну употребу.
Ни под којим околностима употреба Услуга не даје вам никакав интерес за било која права интелектуалне својине (на пример ауторска права, кнов-хов или робне марке) у власништву нас или било које треће стране, осим личне, не-ексклузивне, не-под-лиценцирану лиценцу за коришћење таквих права интелектуалне својине у вези са Вашом личном, некомерцијалном употребом Услуга у складу са Условима коришћења.
Никаква права нису одобрена за употребу или репродукцију било којих трговачких знакова или логотипа који се појављују на Веб локацији, осим ако је то посебно дозвољено у складу са Условима коришћења.
Не смете, нити морате дозволити било којој другој особи да копира, складишти, објављује, изнајмљује, лиценцира, продаје, дистрибуира, мијења, додаје, брише, уклања или манипулира веб-локацијом или било којим њеним дијелом на било који начин или директно или индиректно ометају или ометају (или покушавају да ометају или ометају) или промене вебсајт, осим у току гледања или коришћења веб сајта у складу са условима коришћења.
Сва права интелектуалне својине на име „ВИП улози“, логотипи, дизајни, заштитни знакови и друге карактеристичне карактеристике бренда ВИП улога и било који садржај који је обезбедио ВИП улог или било која трећа страна за укључивање на веб сајту у ВИП улогама или применљивим треће лице. Сагласни сте да нећете приказивати или користити такве логотипе, дизајне, робне марке и друге карактеристике препознатљиве марке на било који начин без нашег претходног писаног пристанка.

ВИРУСИ, ХАКИНГ И ДРУГИ ПРЕКРШАЈИ
Нећете:
корумпирати Веб локацију;
покушај да се неовлашћено приступи веб-сајту, серверима на којима се Веб локација складишти или било ком серверу, рачунару или бази података која је повезана са Интернет страницом;
преплавити Веб локацију информацијама, вишеструким поднесцима или “спамом”;
свјесно или немарно користити било које значајке које могу утјецати на функцију веб-мјеста на било који начин, на примјер (али не ограничавајући се на) ослобађање или пропулирање вируса, црва, тројанаца, логичких бомби или сличног материјала који је злонамјеран или штетан;
ометати или ометати, уклонити или на други начин измијенити било коју информацију у било којем облику која се налази на веб-страници;
напад на Веб локацију путем напада ускраћивања услуге или дистрибуираног напада на ускраћивање услуге. Ми ћемо пријавити свако сумњиво кршење надлежним органима за спровођење закона и ми ћемо сарађивати са тим властима тако што ћемо им открити ваш идентитет. У случају таквог кршења, Ваше право на коришћење веб сајта ће одмах престати.
Нећемо бити одговорни за било какав губитак или штету проузроковану дистрибуираним нападом ускраћивања услуге, вирусима или другим технолошки штетним материјалом који може заразити вашу компјутерску опрему, рачуналне програме, податке или други власнички материјал због ваше употребе веб-локације или Вашем преузимању било ког материјала објављеног на таквом веб сајту, или на било ком веб сајту који је повезан са Интернет страницом.

ВАШИ ЛИЧНИ ПОДАЦИ
Све информације на Вашем Рачуну које поседујемо су безбедно складиштене и остају поверљиве, осим ако је другачије наведено у Условима коришћења (укључујући, ради избегавања сумње, Политику приватности).
По закону смо обавезни да се придржавамо захтева за заштиту података на начин на који користимо све личне податке прикупљене од Вас у Вашем коришћењу Услуга. Стога веома озбиљно схваћамо наше обавезе у односу на начин на који користимо Ваше личне податке.
Када користите Услуге, биће неопходно да прикупимо одређене информације о Вама, укључујући Ваше име и датум рођења, Ваше податке за контакт, а такође можете да укључите и информације о вашим маркетиншким преференцама (које ће бити познате као „Ваше личне информације“). Информације ”).
Дајући нам Ваше личне податке, пристајете на нашу обраду ваших личних информација, укључујући и оне које су посебно осетљиве:
за сврхе наведене у Условима коришћења (укључујући Политику приватности); и
у друге сврхе у којима требамо обрадити Ваше особне податке у сврху кориштења Услуга, укључујући дијељење с нашим пружатељима услуга и агентима за те сврхе, на примјер нашим пружатељима поштанских услуга, маркетиншким услугама и агентима за услуге корисницима. Можемо такође открити Ваше личне податке како бисмо испунили законске или регулаторне обавезе.
Ми ћемо задржати копије свих комуникација које нам пошаљете (укључујући и копије свих е-порука) како бисмо одржали тачну евиденцију информација које смо примили од Вас.

КОРИШЋЕЊЕ КОЛАЧА НА ВЕБ СТРАНИЦИ
Веб страница користи 'колачиће' како би пратила ваше кориштење интернета и помогла функционалност веб странице. Колачић је мали фајл текста који се преузима на Ваш рачунар када приступите Веб локацији и омогућава нам да препознамо када се вратите на Веб страницу. Ми користимо колачиће за рад вебсајта, укључујући (на пример) да вам омогућимо да останете пријављени док претражујете, и да користите Ваш налог за клађење или играње игара на различитим деловима веб сајта. Ми користимо и колачиће за наше властите аналитичке сврхе, тако да можемо идентифицирати гдје су клијенти наишли на техничке проблеме на веб страници, и тако нам помоћи да побољшамо искуство наших клијената.
Ако се противите колачићима или желите избрисати све колачиће који су већ похрањени на вашем рачуналу, препоручујемо да слиједите упуте за брисање постојећих колачића и онемогућавање будућих колачића на софтверу за управљање датотекама. Додатне информације о брисању или контролисању колачића су доступне у оквиру наше политике приватности или на адреси ввв.абоутцоокиес.орг. Имајте на уму да брисањем наших колачића или онемогућавањем будућих колачића можда нећете моћи приступити одређеним подручјима или функцијама веб-локације.

ЖАЛБЕ И НАПОМЕНЕ
Нема захтева или спора у вези са:
прихватање или поравнање опкладе коју сте направили коришћењем Услуга ће се сматрати више од КСНУМКС дана након датума првобитне трансакције; и
игра коју сте играли користећи Услуге ће се сматрати више од КСНУМКС (дванаест) седмица након датума када је релевантна трансакција или игра одиграна.
Уколико желите да поднесете жалбу у вези са Услугама, као први корак, треба што је могуће разумније да се обратите Служби за кориснике у вези са Вашом жалбом, која ће се по потреби повећати у нашој корисничкој служби до решења.
Ако постоји спор који произилази из Услова коришћења који се не могу решити од стране Службе за кориснике, а који је ескалиран у складу са ставом КСНУМКС Можете захтевати да се питање адресира од стране менаџера или супервизора. Ми ћемо настојати да то питање ријешимо на Ваше задовољство, одмах или након тога.
Прихватате да ће наш генератор случајних бројева одредити исход игара које се играју преко Услуга и Ви прихватате резултате свих таквих игара. Даље се слажете да у мало вјероватном случају неслагања између резултата који се појављује на Вашем екрану и сервера за игру који користе ВИП улози, резултат који се појављује на серверу игре ће превладати, а Ви потврђујете и слажете се да ће наша евиденција бити коначни ауторитет у одређивању услова и околности Вашег учешћа у релевантним активностима онлине игара на срећу и резултатима овог учешћа.
Када желимо да Вас контактирамо, можемо то да урадимо користећи било који од Ваших детаља контакта. Сматраће се да су обавештења исправно достављена и примљена од Вас одмах након што је послата порука е-поште или након што смо са Вама директно комуницирали телефоном (укључујући и где вам остављамо говорну пошту), или три (КСНУМКС) дана након датума постављања било којег писма. Доказујући да је уручено било какво обавјештење, довољно је доказати, у случају писма, да је такво писмо исправно адресирано, печатирано и стављено на ту дужност; иу случају е-поште, да је таква порука е-поште послана на наведену адресу е-поште (ако постоји) у Вашим контакт подацима у вријеме кад је било који такав е-маил послан.

ПРЕНОС ПРАВА И ОБАВЕЗА
Задржавамо право да преносимо, додељујемо, подлиценцирамо или дајемо Увјете коришћења („задатак“), у целости или делимично, било којој особи без обавештења, под условом да ће сваки такав пренос бити под истим условима или условима које вам нису ништа мање корисне.
Не смијете на било који начин додијелити, подлиценцирати или на било који други начин пренијети било које од Ваших права или обавеза према Увјетима кориштења.

ДОГАЂАЈИ ИЗВАН НАШЕ КОНТРОЛЕ
Ми нећемо бити одговорни за било какво неиспуњавање, или кашњење у извршавању било које од наших обавеза према Условима коришћења које је проузроковано догађајима изван наше разумне контроле, укључујући (без ограничења) било какве грешке у телекомуникационој мрежи, прекиде напајања неуспјехе у компјутерској (или другој) опреми треће стране, пожару, муњи, експлозији, поплави, тешким временским приликама, индустријским споровима или блокадама, терористичким активностима и актима владе или других надлежних органа ("догађај више силе").
Сматра се да је наш учинак обустављен за период у којем се догађај више силе наставља, а ми ћемо имати продужење времена за извођење за вријеме тог периода. Ми ћемо искористити наше разумне напоре да завршимо догађај више силе или да пронађемо решење којим се наше обавезе могу извршити упркос догађајима више силе.

ВАИВЕР
Ако не инсистирамо на стриктном испуњавању било које од ваших обавеза или ако не искористимо било које од права или правних лекова на која имамо право, то неће представљати одрицање од таквих права или правних лекова и неће вас ослободити усаглашености са обавезе.
Одрицање од нас од било ког неиспуњавања обавеза неће представљати одрицање од било каквих каснијих пропуста.
Ниједно одрицање од било које од одредби Увјета употребе неће бити ефективно уколико није изричито наведено да је одрицање и да вам буде достављено у писаној форми у складу са ставом КСНУМКС (Притужбе и обавештења) горе.

СЕВЕРАБИЛИТИ
Ако било који надлежни орган одреди да је било који од Услова коришћења неважећи, незаконит или непроведив у било којој мери, такав термин, услов или одредба ће се у том смислу одвојити од преосталих услова и одредби које ће и даље бити важеће у највећој мјери допуштеној законом.
У таквим случајевима, део који се сматра неважећим или непроведивим биће измењен на начин који је у складу са важећим законом како би одражавао, што је могуће ближе, оригиналну намеру ВИП Стакес-а.

ЧИТАВ СПОРАЗУМ
Услови коришћења и сви документи који су изричито поменути у њима представљају цео споразум између Вас и нас и замењују сваки претходни договор, разумевање или договор између Вас и нас, било усмено или писмено.
Свако од нас признаје да се ниједно од нас није ослањало на било какво представљање, предузимање или обећање које је дало друго или се подразумијевало из било чега што је речено или написано у преговорима између нас, осим како је то изричито наведено у Условима кориштења.
Ниједна страна неће имати никакав правни лијек у односу на било коју неистиниту изјаву коју је дала друга, било усмено или писмено, прије датума уговора (осим ако је таква неистинита изјава направљена пријеварно) и једини правни лијек друге стране ће бити за кршење уговора како је наведено у Условима коришћења.

ЗАКОН И ЈУРИСДИКЦИЈА
Ови Услови коришћења ће (у складу са ставом КСНУМКС) бити регулисани и тумачени у складу са законима Цурацао, Холандских Антила.
Судови у Цурацао-у, Холандски Антили имају не-искључиву надлежност над свим споровима који произлазе из Увјета кориштења.

ОДГОВОРНО ГАМИНГ / ГАМБЛИНГ
За оне кориснике који желе да ограниче своје коцкање, ми обезбеђујемо добровољну политику самоизлучивања, која вам омогућава да затворите свој налог или ограничите могућност да постављате опкладе или игру на Веб сајту у периоду од најмање шест месеци. Можете тражити да ограничење траје до пет година. Када се Ваш кориснички рачун искључи из себе, нећете бити у могућности да поново активирате рачун ни под којим околностима до истека периода који је изабран у складу са овим ставом. По истеку периода самоискључивања имат ћете право да поново започнете кориштење Услуга контактирањем Службе за кориснике или отварањем новог рачуна.
Ако вам је потребна било каква информација која се односи на ову установу, обратите се Служби за кориснике преко картице Помоћ или погледајте одељак Одговорно играње.
Ми ћемо искористити наше разумне напоре да осигурамо поштовање само-искључења. Међутим, самоискључивање захтева заједничку посвећеност и Вама и ВИП улогама. Током периода самоизлучивања Не смете покушавати да отворите нове рачуне и прихватате да немамо никакву одговорност или одговорност ако наставите да коцкате и / или желите да користите Веб локацију и ми не успемо да препознамо или утврдимо да сте затражили самоискључење у околностима које су изван наше разумне контроле, укључујући, али не ограничавајући се на, отварање новог рачуна, коцкање на ЛБО или преко телефона, а не преко интернета или коришћењем другог имена или адресе.
ВИП Улози су посвећени подржавању иницијатива одговорног коцкања.

ЛИНКОВИ
Тамо где нудимо хипервезе на друге веб сајтове, ми то радимо само у информативне сврхе. Користите такве линкове на сопствену одговорност и ми не преузимамо никакву одговорност за садржај или употребу таквих веб страница или за информације које се на њима налазе. Не смете да се повежете на овај сајт, нити да га поставите у оквир без нашег изричитог одобрења.

КОНТАКТ УС
ВИП улози се могу контактирати на адресама наведеним у параграфу КСНУМКС горе; е-маилом на адреси на страници „Контактирајте нас“.

ПОЛИТИКА ЗАШТИТЕ И ПРИВАТНОСТИ ПОДАТАКА
Овим потврђујете и прихватате да је неопходно да прикупимо и на други начин користимо ваше личне податке како бисмо вам омогућили приступ и употребу Веб локација и како би вам омогућили да учествујете у играма или окладама.

Овим путем потврђујемо да приликом прикупљања ваших личних података као што је наведено у претходној одредби, обавезује нас Закон о заштити података. Ми ћемо заштитити ваше личне податке и поштовати вашу приватност у складу са најбољим пословним праксама и важећим законима.

Ми ћемо користити ваше личне податке како бисмо вам омогућили да учествујете у играма и опклада и да извршавате операције релевантне за ваше учешће у играма или опклада. Такође можемо да користимо ваше личне податке како бисмо вас обавестили о променама, новим услугама и промоцијама за које сматрамо да вам могу бити занимљиве. Ако не желите да примате такве директне маркетиншке податке, можете се искључити из такве услуге (пријавите се на свој ВИП улог / уредите профил да бисте се искључили). Ако желите да се поново укључите и да примите било коју врсту маркетиншког материјала, контактирајте Корисничку подршку.

Ваши лични подаци неће бити откривени трећим лицима, осим ако је такво откривање неопходно за обраду ваших захтева у вези са вашим учешћем у Играма или Окладама; или ако то није прописано законом; или ако то морамо учинити како бисмо одговорно испунили обавезе против преваре и прања новца којима смо подвргнути. Како пословни партнери или добављачи или пружаоци услуга ВИП Стакес-а могу бити одговорни за одређене дијелове цјелокупног функционирања или рада веб-мјеста и понуде производа, њима се могу открити особни подаци. Запослени у ВИП улогама, у специфичној корисничкој подршци, тим за плаћање и други запослени такође ће имати приступ вашим личним подацима у сврху извршавања њихових дужности и пружања помоћи и услуге. Да бисмо вам пружили ефикасну услугу, ми и / или наши пружаоци услуга можемо пренети ваше личне податке из једне земље у другу широм света. Ако пренесемо податке изван / унутар Европског економског простора, поштоваћемо протоколе о преносу које захтева право ЕУ. Овиме пристајете на таква обелодањивања и на такве преносе података као што је наведено у овом параграфу.

Све информације достављене као личне податке ћемо чувати. Имате право да приступите личним подацима које имате код нас. Ниједан податак неће бити уништен, осим ако то налаже закон, или уколико информације које се чувају више нису потребне за потребе односа.

У обради Вашег кладионичарског рачуна и повезаних трансакција, можемо се обратити агенцијама за кредитни рејтинг, агенцијама за откривање пријевара, агенцијама за борбу против прања новца. Ове агенције могу водити евиденцију ваших података. Овим се слажете са таквим објављивањем и чувањем таквих података од стране трећих лица.

Да би ваша посета веб сајтовима била лакша за коришћење, да бисте пратили посете Веб локацијама и да бисте побољшали услугу, прикупљамо малу информацију коју сте послали из вашег претраживача, а која се зове цоокие. Можете, ако желите, искључити прикупљање колачића (погледајте упутства за прегледач како да то урадите). Морате напоменути, међутим, да искључивање колачића може да ограничи ваше коришћење веб сајтова. За више информација, молимо погледајте наш Документ о политици колачића.

Повремено Вас можемо контактирати путем е-маила, телефона или других облика мобилне комуникације са понудама и промоцијама других ВИП улога којима управљају и подлежу лиценце ВИП улога. Овим се слажете са таквим контактом.

Позиви се могу снимати и користити у сврху обуке. Можемо открити садржај након пријема налога од стране било ког регулаторног или државног органа да то учини, или према било којој одредби у важећем закону. Позиви и електронске комуникације се чувају годину дана, а затим бришу из система.

Играјте ВИП улоге

Цасино бонус кодови ВИП улога

Укупни купони: КСНУМКС
КСНУМКС Фрее Спинс без депозита на ВИП улогима Захтеви за КСНУМКСКС опкладе £ КСНУМКС Максимални исплаћени специјални бонус: € КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на Спиндерелла Новоматиц Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

ЕУР КСНУМКС бесплатни чип касино на ВИП улогима Захтеви за КСНУМКСк окладе € КСНУМКС Максимално повлачење Додатни Цасино Бонус: КСНУМКС Бесплатно спинс сада на Девил & с Делигхт ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимално повлачење Додатни бонус: $ КСНУМКС Без додатног улога на Јаде Идол Амаиа Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% бонус за добродошлицу у Цасино на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз казино € КСНУМКС Максимално повлачење Додатни Цасино Бонус: $ КСНУМКС Цхип Цасино на Супер Хероес ... више>

цреатед:

бонус

Еур КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на ВИП улогима КСНУМКСк Улог ЕУР КСНУМКС Максимално повлачење Додатни бонус: КСНУМКС бесплатни окрети без депозита на Фистицуффс Нетент Слот игре ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Без депозитног бонуса на ВИП улогима КСНУМКСк Захтеви за окладу ЕУРО КСНУМКС Максимални повлачење ексклузивни бонус: КСНУМКС% Бонус на Матцх на Гроови шездесетима ... више>

цреатед:

бонус

ЕУР КСНУМКС бесплатни чип касино на ВИП улогима Захтеви за КСНУМКСКС опкладе $ КСНУМКС Мак ЦасхОут Ексклузивни бонус за казино: КСНУМКС% Бонус за уплату на депозит на Проспеити Палаце ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% бонус за депозит на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте путем казина € КСНУМКС Мак ЦасхОут Ексклузивни бонус: $ КСНУМКС Без депозитног бонуса на Трансилваниан Беаути Бф Гамес Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

ЕУР КСНУМКС Мобиле фрееролл турнир на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимални повлачење Специјални бонус: КСНУМКС% Утакмица у казину на Бласт Боом Банг-у ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент на ВИП улогима КСНУМКСк Вагер ЕУР КСНУМКС Максимално повлачење Додатни бонус: $ КСНУМКС Бесплатан цасино чип на Силент Самураи ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Без депозитног бонуса на ВИП улогама КСНУМКСКС Играјте кроз € КСНУМКС Максимално повлачење специјалног бонуса: € КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир на Боост Рацерс-има ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС Бесплатно окретање на ВИП улогима КСНУМКСКС Улог $ КСНУМКС Максимално повлачење Додатни Цасино Бонус: ЕУРО КСНУМКС ФРЕЕ Цасино Цхип на играчкој аутоматици Фортуне Фисх Цасино ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бесплатни Цасино чип на ВИП улогима КСНУМКСк Улог за ЕУРО КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус: $ КСНУМКС Бонус код без депозита на Доубле Драгону ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Цасино Бонус без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк улог £ КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: Еур КСНУМКС Без депозита на Скуллс Оф Легенд ... више>

цреатед:

бонус

Еур КСНУМКС Мобиле фрееролл турнир на ВИП улогима КСНУМКСк Клађење $ КСНУМКС Мак ЦасхОут Ексклузивни Цасино Бонус: КСНУМКС Бесплатно спинс сада на Софа Цхампион ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Мобиле фрееролл турнир на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз ЕУР КСНУМКС Мак ексклузивни бонус: КСНУМКС Триал Спинс он Феар Тхе Зомбиес Фугасо Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС бесплатна улазница за казино на ВИП улогима Захтеви за КСНУМКСКС опкладе $ КСНУМКС Максимално повлачење додатни бонус за Цасино: € КСНУМКС бесплатни турнир у касину на коцкама Трониц ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС БЕСПЛАТНИ Цасино чип на ВИП улогама КСНУМКСк Играјте кроз казино ЕУР КСНУМКС Максимално повлачење додатни Цасино Бонус: € КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир на Голден Цхиеф Барцрест Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС Бесплатно окретање без депозита на ВИП улогима Захтеви за КСНУМКСк опкладе $ КСНУМКС Мак ЦасхОут специјални бонус: € КСНУМКС бесплатни цасино чип на Кингс оф Цасх ... више>

цреатед:

бонус

Еур КСНУМКС Цасино Цхип на ВИП улогима КСНУМКСк опклада € КСНУМКС Максимални исплаћени ексклузивни бонус: $ КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент на Бонус Беарс ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС бонус за казну без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз казино € КСНУМКС Максимално повлачење додатног бонуса: КСНУМКС Бесплатно спиновање без каса на депозит за изградњу Цасх Мултислот Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС Фрее Спинс Цасино без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимално повлачење Додатни бонус: € КСНУМКС Без капозита без депозита на Диамонд Дице ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бесплатно Цхип Цасино на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз Еур КСНУМКС Мак ЦасхОут ексклузивни бонус: € КСНУМКС бесплатан чип касино на Кинг Бам Бам ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бесплатно Цхип Цасино на ВИП улогима КСНУМКСКС Улог $ КСНУМКС Максимално повлачење Ексклузивни бонус: КСНУМКС% Бонус за први депозит на фудбалском првенству ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС Фрее Спинс нема депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Улог € КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни Цасино Бонус: $ КСНУМКС Дневни фрееролл турнир слот на Јолли Рогер & с ... ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС БЕСПЛАТНИ чип на ВИП улогима КСНУМКСк оклада € КСНУМКС Максимално повлачење додатног бонуса: € КСНУМКС Без депозитног бонуса на Спина Цолада Иггдрасил Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% бонус за добродошлицу у Цасино на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз казино ЕУРО КСНУМКС Мак ЦасхОут Ектра Цасино Бонус: КСНУМКС Бесплатно спиновање без депозита на Фруити Фрост Бооонго Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на ВИП улогима КСНУМКСКС Вагер ЕУРО КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни Цасино Бонус: $ КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на Вхеел оф Фортуне: Хо ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Онлине Цасино турнир на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз Еур КСНУМКС Мак новчани износ Додатни бонус: € КСНУМКС Бесплатни турнир у касину на играчкој игри Оиссеус Плаисон ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС БЕСПЛАТНИ чип на ВИП улозима КСНУМКСКС Улог за уздржавање £ КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни бонус: € КСНУМКС Без депозита бонус код на Јекилл Хиде Мицрогаминг Слот игра ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Матцх бонус цасино на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте путем ЕУРО КСНУМКС Максимални износ готовине Ексклузивни бонус за казино: £ КСНУМКС БЕЗ ДЕПОЗИТА БОНУС ЦАСИНО на КСНУМКС Диамондс ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бесплатни новац на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз € КСНУМКС Мак повлачење специјални бонус: КСНУМКС Бесплатно окретање на Греен Лигхт Ртг слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС бесплатно врти казино без депозита на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз Цасино ЕУРО КСНУМКС Мак Извлачење ексклузивни бонус: $ КСНУМКС Цасино турнир на Ривер оф Рицхессу ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС Фрее Спинс Цасино на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз € КСНУМКС Мак повлачење специјалног бонуса: $ КСНУМКС Без депозита на Треасуре Томб ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Бонус за депозит без депозита на ВИП улогима КСНУМКСКС Захтеви за опкладу Еур КСНУМКС Максимални повлачење ексклузивни бонус: Еур КСНУМКС Фрее Цхип Цасино на Фруитз ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Бонус Цасино Цасино на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз казино $ КСНУМКС Максимално повлачење Додатни бонус: $ КСНУМКС Цасино Тоурнамент на Пенгуин Стиле ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Без правила Бонус! на ВИП улогима КСНУМКСКС кладионица Еур КСНУМКС Макс. ексклузивни бонус: КСНУМКС% Најбољи бонус пријаву бонус цасино у Магиц Цхармс Мицрогаминг слот игри ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС бесплатни окретаји без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Оплата $ КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: КСНУМКС бесплатне окрете на Вхоспунит? ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бесплатни цасино чип на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте путем казина Еур КСНУМКС Максимални износ готовине Ектра Цасино Бонус: Еур КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент на Нирвана Иггдрасил Слот игри ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС турнир на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз € КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни бонус: КСНУМКС Лоиалти Фрее спин! о Ман оф Стеел ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Цасино Бонус без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Оплата ЕУР КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни бонус: $ КСНУМКС БЕЗ ДЕПОСИТА ЦАСИНО БОНУС на Аладдинс Легаци ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Онлине Цасино турнир на ВИП улогима КСНУМКСк оклада € КСНУМКС Максимални износ готовине Ексклузивни бонус: КСНУМКС% бонус за депозит на три жеље Бетсофт слот игра ... више>

цреатед:

бонус

Еур КСНУМКС Без депозита бонус код код ВИП улога КСНУМКСКС Улог € КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни Цасино Бонус: КСНУМКС% Матцх бонус цасино на Бонус Френзи Симбат ... више>

цреатед:

бонус

ЕУР КСНУМКС Даили фрееролл турнир на ВИП улогима КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Мак новчани износ Додатни бонус: £ КСНУМКС бесплатни чип на Емпире Фортуне ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС БЕЗ ДЕПОЗИТА на ВИП улозима КСНУМКСк опклада $ КСНУМКС Мак повлачење специјални бонус: $ КСНУМКС Без депозита бонус Цасино на Барнстормер Буцкс ... више>

цреатед:

бонус

£ КСНУМКС Без депозита бонус на ВИП улогима КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: $ КСНУМКС ФРЕЕ Цхип Цасино на Изгубљеној тајни Атлантиде ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Бесплатно готовина на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз казино $ КСНУМКС Мак ЦасхОут Ексклузивни бонус: $ КСНУМКС турнир на Монстер Царло ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Цасино бонус на ВИП улогима КСНУМКСКС Играјте кроз Цасино ЕУРО КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: € КСНУМКС Бонус без капозита за депозит на Јекилл и Хиде Плаитецх слот играма ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бонус без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Играјте кроз € КСНУМКС Мак ЦасхОут специјални бонус: КСНУМКС% Матцх бонус цасино на Мандарин Фортуне ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Бонус са првим депозитом на ВИП улогима КСНУМКСКС Улог ЕУР КСНУМКС Максимални износ готовине Додатни бонус: ЕУР КСНУМКС бонус за касино без депозита на Свеет Харвест ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС онлине казино турнир на ВИП улогима КСНУМКСк оклада $ КСНУМКС Максимални повлачење специјални бонус: $ КСНУМКС БЕСПЛАТНИ чип у ноћи мистерије ... више>

цреатед:

бонус

Еур КСНУМКС онлине цасино турнир на ВИП улогима КСНУМКСк опклада $ КСНУМКС Максимални износ готовине Ектра Цасино Бонус: КСНУМКС Бесплатно спинс одмах на Сугар Русх Винтер ... више>

цреатед:

бонус

БЕСПЛАТНО окретање на ВИП улогима КСНУМКСк оклада £ КСНУМКС Мак ЦасхОут Додатни бонус: КСНУМКС Лојалност Бесплатне окретаје! на скандинавске Бабес Плаин Го Слот Гаме ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Бонус Цасино Цасино на ВИП улогима КСНУМКСк опклада € КСНУМКС Мак ЦасхОут ексклузивни бонус: КСНУМКС% бонус за депозит на трик или обрадујте Леандер Цасино Слотс ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Шифра без депозита без депозита на ВИП улогима КСНУМКСКС Потребни улози ЕУР КСНУМКС Максимални износ готовине Ексклузивни Цасино бонус: КСНУМКС% Бонус за први депозит на Балл оф Схаме ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС бонус код без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Вагер £ КСНУМКС Мак ЦасхОут додатни бонус: € КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент на Треасуре Рун ... више>

цреатед:

бонус

КСНУМКС% Бест Цасино Бонус Цасино на ВИП улогама КСНУМКСк Играјте кроз £ КСНУМКС Максимално повлачење Додатни бонус: КСНУМКС% бонус за Цасино утакмицу на Одиссее ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС Цасино Бонус без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Максимални износ готовине Специјални бонус: КСНУМКС бесплатне окрете на Гангстер Гамблерс ... више>

цреатед:

бонус

$ КСНУМКС Бонус за депозит без депозита на ВИП улогима КСНУМКСКС Кладионица $ КСНУМКС Максимално повлачење Ексклузивни бонус: $ КСНУМКС касино чип на Кинг Артхур ... више>

цреатед:

бонус

ЕУР КСНУМКС Цасино Цхип на ВИП улогама КСНУМКСк Играјте кроз € КСНУМКС Максимални повлачење Ексклузивни бонус: $ КСНУМКС Онлине Цасино Тоурнамент на Бурлескуе Хд Светским играчким местима за казино ... више>

цреатед:

бонус

€ КСНУМКС бонус без депозита на ВИП улогима КСНУМКСк кладионица Еур КСНУМКС Максимално повлачење Ексклузивни бонус за казино: $ КСНУМКС Бонус без депозита на Цасхосаурусу ... више>

цреатед:

бонус

Страница КСНУМКС од КСНУМКС1 2

Непоуздани бонуси

Укупно: 0

Жао ми је, није пронађен бонус за казино