Виллиам Хилл сцреенсхот
Сторе РСС

Виллиам Хилл

Онлине је генерисао КСНУМКС% нето прихода Групе у КСНУМКС-у и запошљава око КСНУМКС људи у Гибралтару, UK, Израел, Бугарска, Италија, Шпанија и Филипини.

Виллиам Хилл је један од водећих онлајн провајдера за игре на срећу и кладионицама у Британским купцима, а такође је и топ три онлине клађење на спортским теренима у Италији и Шпанији. Са више од милион могућности понуђених ставова сваке недеље нудимо ин-плаи и пред утакмицу спортске клађење и широк спектар производа за игру. Са више од милион могућности понуђених ставова сваке недеље нудимо ин-плаи и пред утакмицу спортске клађење и широк спектар производа за игру.

Данас, пружамо широк спектар клађења и могућности играња. У игри (клађење током живих утакмица) постало је све популарније последњих година и било је скоро пола нашег спортског промета у КСНУМКС-у. Ми смо и водећи провајдер онлине коцкарских игара у Великој Британији, са нашом ексклузивном Вегас платформом која се показала веома популарном, посебно са нашим клијентима у куповини спортских кладионица.

Са ширим опсегом кладјења и гаминга него икада раније, постаје још критичније да клијентима олакшају клађење када желе на ономе што желе. Све већа употреба мобилне технологије била је кључни тренд у индустрији последњих година и наставља да буде главни фокус за нас. Наша апликација за ИОС Спортсбоок је најчешће преузета апликација Спортсбоок у Аппле Апп Сторе-у, преузета више од КСНУМКС милиона пута.

Максимизирање могућности за мобилне уређаје

Са ширим опсегом клађења и гаминга него икада раније, постаје још критичније да клијентима олакшају клађење када желе и шта желе. Све већа употреба мобилне технологије била је кључни тренд у индустрији последњих година, а клађење на мобилне уређаје и играње и даље је главни фокус за нас.

Међународна експанзија

Понудили смо онлине понуду у низу других земаља, фокусирајући се на тржишта с јаком коцкарском културом и конкурентним регулаторним и пореским оквирима у којима имамо могућност да понуди широк спектар производа за клађење и цасино игрице.

Увид у пословање од нашег онлине колеге Мицхаел Схеехан

Радим као шеф друштвених медија у нашем сједишту у Гибралтару, али наш тим такођер има операције широм света, у Тел Авиву, Софији и Манили, као и подршку из Лондона и Лидса.

Од КСНУМКС-а пружамо онлине услуге. У КСНУМКС-у смо ушли у заједничко предузеће Плаитецх, креирајући Виллиам Хилл Онлине. У КСНУМКС-у смо купили Плаитецхов КСНУМКС% удео у Онлине-у и преузели пуно власништво над овим послом.

Срећни смо што смо развили окружење које омогућава тимовима и појединцима да се фокусирају на утицај. Као идеја усмерена организација, оснажавамо наше запослене да размишљају велике. Често компаније подстичу иновације, али у Дому клађења напредујемо на томе.

Мислим да је у протеклих шест година допринио брзом расту који смо видели - брже од укупног британског тржишта, наш тржишни удио је порастао од цКСНУМКС% у КСНУМКС-у до цКСНУМКС% данас.

Тим је такође порастао. У КСНУМКС-у, само годину дана пре него што сам се придружио, имали смо око КСНУМКС људи. Данас, КСНУМКС се простире кроз различите канцеларије. Од стручњака за дигитални маркетинг у Тел Авиву, онима који су се нашли у нашем технолошком центру у Схоредитцху у Лондону.

Оно што чини у Виллиам Хиллу стварно јединствено је култура на радном месту која подстиче ову иновацију уз здраво занемаривање немогућих. У индустрији која се тако брзо мења, сигурно ћете пропасти ако не ризикујете. У Виллиам Хиллу охрабрујемо свакога да доноси одлучне одлуке, чак и ако то значи да је неко вријеме био погрешан.

Култура је нешто чему се поносимо. Раздваја нас, дефинише ко смо и обликујемо оно што ми као запослени у Виллиам Хилл-у тежимо да будемо. Знамо да је култура више од скупа водећих принципа: то су наше колеге које их илуструју свакодневно.

Шта заједнички имају запослени у Виллиам Хиллу? Одговор је једноставан. Страст према нашим производима и купцима, покренемо се да осигурамо да нудимо невероватно искуство купаца, препознавање радних вредности које дефинирају наш успех и, пре свега, разноликост која нам омогућава да ризикујемо.

У свакој канцеларији у Виллиам Хиллу, талентовани, страствени и креативни појединци раде заједно како би створили незаборавно искуство за наше купце. Вјерујемо да сваки запослени у Виллиам Хилл-у треба инспирисати, ангажирати и утврдити у свом раду. Зато се фокусирамо на наше људе и стварамо радно окружење које негује досљедна побољшања наших производа, услуга и искуства.

Играј садаhttp://williamhill.com

цасино бонуси

Укупно: КСНУМКС
Страница КСНУМКС од КСНУМКС1 2 3 ... 88

Непоуздани бонуси

Укупно: 1