Бонус за пријаву без депозита у Мицрогамингу

0 Коментари

Традиционално, да би уживао у бонусу за пријаву са онлине казином, играч би морао да уплати депозит. По завршетку овог захтјева, играчу се тада нуди бонус у упоредивом износу. При томе, иако постоје онлине коцкарнице које пружају прилично небитну количину од око десетак долара, већина казина тренутно даје довољно бонуса за пријаву без потребе за пологом да би играч могао покренути игру.

Овај тип бонуса се често назива “бонус за бесплатан спин” или “бонус без депозита”. Да би имао користи од тога, играч прво мора да инсталира софтвер цасина и заврши процес регистрације. Након тога, већина коцкарница би играчима осигурала бонус од око $ КСНУМКС-а који се мора зарадити у периоду од једног сата. У случају победе, ако се играч придржава наметнутих услова, добитак је његов да се повуче. У случају губитка, само бонус који играч изгуби.

Важно је напоменути да је играч дужан да направи минимум КСНУМКС опклада у додељеном времену. Ако се то не уради, добитак се не може повући. Међутим, ако су КСНУМКС опкладе већ направљене и играч има добитак, он има право да престане да игра пре него што истекне време и задржи добијени износ. То је уобичајено код казина у Мицрогаминг да понуди наведени износ бесплатног спин бонуса под условом да играч освоји минимум $ КСНУМКС. Под таквим условима, играчу је дозвољено да задржи освојени износ који је преко $ КСНУМКС.

Што се тиче временског стања, он је прилично строг, и чим се активира бонус, на екрану се приказује симбол казина и почиње одбројавање. У случају искључења, тајмер се не зауставља. Када време истекне, икона казина нестаје. Не препоручује се играти са овом врстом бонуса ако играч има лошу везу са Интернетом, јер је мало вероватно да ће испунити услов КСНУМКС-бет.

Уобичајено је да велики број касина обезбеди бонус за бесплатну игру само у оквиру једне игре. То значи да све опкладе морају бити постављене када играте само једну игру. Ово понекад може бити игра коју је цасино спреман да учини популарнијом или, у другим коцкарницама, може бити и низ различитих игара. Оба случаја имају своје позитивне и негативне стране. Добра страна је да ако играч није задовољан игром, он има могућност да изабере другу која је интересантна за њега, док је лоша страна то што је време утрошено на промену. изгубљен. У таквим случајевима се често нуде онлине слот игре - то објашњава име, “бесплатно Спин бонуса”, Што подразумева захтев да се КСНУМКС врти.

Услов клађења је једнако важан и за обичне бонусе и за оне без депозита. У зависности од специфичног казина, ова правила се мењају. Препоручује се да се прочитају увјети и правила за избор казина како би се добили сви подаци о понуђеним бонусима.

Бонус за пријаву без депозита у Мицрогамингу Ажурирано: Март КСНУМКС, КСНУМКС Аутор: Дејмон
Ширити љубав