КСНУМКСД Метал Принтинг: Технолошка револуција

Komentari

Када говоримо о термину КСНУМКСД штампа, многи ће рећи да је то технологија која је присутна само у последњој деценији. Али испада да је то било могуће још од КСНУМКС-а. Мада су, наравно, методе посљедњих година драстично напредовале, али исти основни принципи су у употреби већ деценијама.

Међутим, све до недавно, једина практична употреба за ову импресивну технологију била је изузетно ограничена, углавном кориштени од стране хобиста и дизајнера за брзо креирање прототипа. Што значи; Дизајнери фигурица за игре на плочи су међу најпопуларнијим корисницима модерних КСНУМКСД штампача, што у великој мери ставља целу индустрију у перспективу.

Међутим, све се ово може променити, с тим што ће КСНУМКСД метална штампа постати широка реалност у блиској будућности.

Колико су далекосежне импликације ове нове технологије КСНУМКСД штампања?

Ограничења металног штампања

Металско штампање КСНУМКСД је већ неко време присутно, али има озбиљна ограничења која су тек недавно превазиђена. Највећа највећа ограничења су трошкови и вријеме, од којих су обоје учинили да тискање метала буде на дохват руке већих индустрија, при чему је НАСА једна од најпризнатијих организација која је користи редовито.

Испробајте наше КСНУМКСД-анимиране слот игре за супериорну графику и супериорне могућности за побједу! Уживајте у новим насловима Џунгла Јим Ел Дорадо видео слотови, ексклузивно за Спин Палаце Онлине Цасино.

Укратко; могуће је штампање метала и широко препознато као супериорни начин за стварање замршених, компликованих металних делова. Али са трошковима стварања ових делова који су астрономски, и време потребно да сваки део буде далеко од ефикасног, случајеви у којима је КСНУМКСД штампа метала била ослоњена су углавном ограничени на дизајн, а не на масовну производњу.

Али све ово, изгледа, треба да се промени.

Револуција епских пропорција

Ако сте икада радили на свом аутомобилу и када вам је механичар рекао да је потребно да наручите део који вам је потребан, исправна реакција би била уздах и падање рамена у пораз. То обично значи да ћете чекати дане или чак седмице да се ваш аутомобил врати у радно стање.

Али замислите да ли би механичар могао једноставно да одштампа потребан део и да се вратите на пут за КСНУМКС минута. То је погодност коју КСНУМКСД метална штампа нуди. Импликације су огромне, јер произвођачима одједном треба само једна просторија са КСНУМКСД штампачем, уместо огромних складишта са резервним деловима постављеним од пода до плафона.

Али ово је само гребање по површини. Делови штампани на овај начин би такође били јачи, светлији и иначе супериорнији у сваком погледу на који су метални делови направљени на традиционалан начин.

Колико смо далеко?

Цолд-Спраи метал штампа је широко препозната као најперспективнији КСНУМКСД систем штампања, који користи систем испаљивања металних честица на чврсту површину, која гради физички објекат како иде. Управо ова технологија користи НАСА, а недавно је била запослена у КСНУМКСД штампачу који је широко доступан јавности.

У КСНУМКС-у Национална лабораторија Лавренце Ливерморе направила је запањујућу најаву, изјавивши да су направили КСНУМКСД систем за штампање метала који, поуздано, може да створи предмете од нерђајућег челика који су били најмање двоструко јачи од оних који су направљени традиционалним методама. Исте године МаркФоргед је ставио на располагање метални штампач за $ КСНУМКС.

Што значи да се револуција у металној штампи сада разбија, и да је вјероватно да неће бити предуго прије него што је то много чешће. Када је у питању аутоматизација аутомобила, остаје да се види, али можда неће бити тако далеко у будућности као што мислите.

Спин Палаце Но Депосит Цасино Бонуси >>


Извор: спинпалаце.цом
КСНУМКСД Метал Принтинг: Технолошка револуција Ажурирано: Јун КСНУМКС, КСНУМКС Аутор: Дејмон