Страст за клађење из не-спортског навијача

0 Коментари

Споменуо сам само о свима које познајем, и овде ћу то разјаснити, за оне који су сумњали; Не занима ме спорт. Сматрам да је велика већина њих досадна, досадна, а ум слабашан. Постоји неколико изнимака, као што је финале Свјетског купа које укључује мој тим земаља, али будући да се то само једном догоди на плавом мјесецу, остатак времена бих радије косио травњак него гледао спорт.

Али, у случају да сте помислили да ће то бити само шаљива прича о томе како сам бесмислено био, ево неочекиваног заокрета у завјери; Недавно сам схватио да апсолутно волим спортско клађење. У ствари, открио сам прилично алармантну истину; с учешћем у клађењу, спортови су престали да буду досадни, досадни и умни тромо споро, и заправо су постали прилично привлачни.

Испоставило се да сам заправо обожавалац спортских ормара, а ја бих био посљедња особа која је погодила ово.

Научите да волите спорт

Трудим се да испробам сваку касино игру о којој пишем, барем у одређеној мери, да бих имао уравнотежену перспективу. Што се тиче спортског клађења, ипак сам уложио напор да избегнем учешће. То се углавном заснивало на мом генералном одбијању према спорту. Од средње школе избегао сам да гледам школу фудбал тимски игра, на исти начин на који људи избегавају хватање црне куге. Једноставно нисам био заинтересован.

Али, пре око месец дана коначно сам попустила под притиском, и направила рачун на веб страници за спортска кладјења, и одбацила неколико опклада, што заправо није много размишљало о процесу. Али догодило се нешто невероватно. Од три окладе које сам поставио, два су победиле, а мало светла се запалило у мојој глави. Прикупио сам добитке и кренуо са пласманом више опклада, али овај пут са одређеним степеном улагања.

Скочите на три недеље касније и проучавам распореде борбе у ВМА са фокусом на човека. Та борба Мејвеатхер / МекГрегор ме је привукла. Тамо сам истраживао борце, проучавао савете за клађење и схватао да је све што је потребно да бих био заинтересован за спорт био разлог за улагање. Како се испоставило; клађење на спорт је нешто што никад нисам знао да волим.

Дубље него што сам претпоставио

Ја сам особа која воли своје видео игре, што је нешто што сам признао у више наврата. И, како сам сазрео у својим годинама, открио сам да су игре засноване на дубокој стратегији тамо гдје ми лежи срце. Стратешке игре у реалном времену, као што је Тотал Вар серија за све заинтересоване, могу ме појести сатима. Изградња војске, управљање насељима и стратешки приступ непријатељима је невјеројатно упија.

Испоставило се да је постављање спортских оклада једнако апсорбирајуће и стратешко, а мој мозак је некако направио звук клика док сам ово схватио. Немојте превише повезивати игру која се базира на рату и спортским кладионицама, али оно што ћу рећи је да постоје неке прилично сличне сличности. Да, два спортска тима која иду равно у главу су необично налик рату између двије средњовјековне војске. Ко би то помислио?

Предвиђање рата

У предвиђању исхода средњовјековног рата, особа је мудра да узме у обзир снаге укључене у рат, процијени снаге и слабости тих снага, ментално их постави против непријатељских снага, и да предвиди могуће резултате . Колико су јаке линије јединице, колики је распон стреличара, какав оклоп имају трупе? Све има својство и све је важно имати на уму.

Када гледам рагби игру, правим сличне врсте опсервација и предвиђања. Колико су јаки појединачни играчи, каква је њихова историја у недавним играма, колико су тачни најбољи кицкери, и тако даље. Особа се може упити сатима истражујући тимове и учећи о њиховим различитим снагама и слабостима. И, када осећате да сте схватили како ће се рат, извините, спортски меч одвијати, не постоји бољи начин да покажете своју инвестицију него стављањем новца на исход.

Моји успјеси и неуспјеси

Тако сам схватио да волим спорт и спортско клађење. Не, нисам увек био успешан у својим опкладама, али сам схватио да се поносно могу назвати прилично добрим у томе без обзира. За мене, највећи показатељ колико ће спортски тим бити успешан је њихов скорашњи рекорд у перформансама и рекорд у перформансу тренера. Вероватно је очигледно да ветерани спортски играчи, али за мене је било фасцинантно открити у своје време. Могао бих више о томе, али мислим да свако чита добива поенту.

Оно што највише одушевљава сазнање да сам заинтересован за спорт, ипак је коначно схватио да имам нешто о чему бих могао разговарати с другим мушкарцима у локалној кафани.

Твиттер | Фацебоок | инстаграм

Спин Палаце Но Депосит Цасино Бонуси >>


Извор: спинпалаце.цом
Страст за клађење из не-спортског навијача Ажурирано: Јун КСНУМКС, КСНУМКС Аутор: Дејмон
Ширити љубав