Најбољи кладионичарски бонуси

Набавите свој € 1600

Исплата 100%
Тотал Бонус € 1600

100% до 200 € или више.

Исплата 100%
Тотал Бонус € 200

Огроман бонус од 1000 € на депозит! 💣

Исплата 100%
Тотал Бонус € 1000

До 500 € Плус 20 бесплатних окретаја!

Исплата 100%
Тотал Бонус € 500

€ 2400 Бонус добродошлице

Исплата 100%
Тотал Бонус € 2400

€ 300 + 150 Бесплатних окретаја

Исплата 100%
Тотал Бонус € 300

77 бесплатних окретаја + 100% до 200 УСД

Исплата 100%
Тотал Бонус $ 200

100% до 100 £ Слотс

Исплата 100%
Тотал Бонус £ 100

ДО € / $ 200 + 220 Бесплатних окретаја

Исплата 100%
Тотал Бонус € / $ КСНУМКС

100% на први депозит до 200 €

Исплата 100%
Тотал Бонус € 200

Кладионице увек осмишљавају нове начине да привуку купце само да би остале конкурентне на тржишту. Већина кладионица користи систем бонуса за кориснике. Наша ранг листа представља најбоље најновије бонусе без депозита од кладионица у Европи 2021.

Нови бонуси од кладионица на мрежи

Програм подстицаја је један од критеријума за избор кладионице. Разноврсни бонуси добродошлице осмишљени су тако да привлаче циљану публику. Са таквим наградама играчи могу да се кладе без депоновања сопствених средстава. Обично су за бонусе без депозита повезани бројни услови, као што су:

 • Претплата на странице друштвених мрежа кладионице. На овај начин кладионице добијају лојалну публику без трошења на рекламе.
 • Пролазак потпуне верификације, односно процедура верификације идентитета.
 • Инсталирање мобилне апликације итд.

Истовремено, обично постоје строга ограничења квота, врста спортова за клађење, врста тржишта итд.

Врсте бонуса

Бонус за регистрацију без депозита

Предност бонуса без депозита је у томе што за његово добијање не морате да уплаћујете средства. Потребно је само да се региструјете и верификујете свој идентитет на један од доступних начина, ако то захтева кладионица. Мана је што је бесплатна опклада обично мања од 1000 долара. Штавише, постоји неколико ограничења за његову употребу. Понекад је прилично тешко испунити све услове клађења за кладионицу за бонус. Ова понуда је првенствено погодна за почетнике који тек улазе у посао клађења. Бонус би им помогао да процене сопствене снаге без трошења иједног пенија. Наша листа садржи најбоље бонусе за добродошлицу без депозита од кладионица.

Бонус на први депозит

Да бисте га добили, потребно је да се региструјете, прођете верификацију и уплатите средства на свој рачун. Након тога, добићете бесплатну опкладу која је једнака вашем првом депозиту, али не прелазећи одређени фиксни износ. Европске кладионице дају у просеку 500 до 1000 долара бесплатних опклада. Да бисте повукли ова средства, морате да испуните услове опкладе. То обично траје 30 дана. Кладионица такође може изнети бројне захтеве за клађењем. То могу бити одређене врсте опклада, минимални лимит квота итд.

Бонус кодови и промо кодови

Постоје две врсте: једнократна (за одређеног играча) и вишенаменска (за многе кориснике). Промо кодови обично имају датум истека, па ћете промотивну понуду морати активирати на време.

Кодове дистрибуирају партнери кладионице, попут ресурса информација, личности из медија итд. Најпопуларнији пример су стримери игара. Многи од њих објављују промотивне кодове на својим веб локацијама и на емитованим страницама, обично се састоје од њихових псеудонима. Након активирања кључа, корисници добијају додатни подстицај од кладионице. Овај облик сарадње користан је за све стране:

 • Кладионице плаћају за сваки пут када се користи промотивни код. На тај начин су у стању да процене исплативост оглашавања.
 • Медијске личности имају своју лојалну публику на коју могу да утичу. С времена на време чак организују и такмичења за промотивни код. Тако успевају да привуку велики број корисника.
 • Играчи добијају нове награде од кладионица. Али да бисте их користили, не морате нужно да испуњавате било какве услове (депозит, опклада итд.).

Бесплатне опкладе

Бесплатна опклада је једноставно опклада на одређени износ новца где кладионица плаћа улог. То је прилика да се кладите без ризика и исплатите нето добитак ако опклада победи. На пример, играч има бесплатну опкладу од 1000 долара. Клади се на квоту 1.57. Ако опклада победи, играч добија 570 долара.

Играчи добијају бесплатне опкладе за испуњавање одређених услова:

 • Поново учитајте налог
 • Верификација.
 • Клађење на фиксни износ у року од недељу дана или месец дана.
 • Као поврат новца за изгубљен опкладе.

Бесплатне опкладе обично имају ограничења на квоте, ређе на врсту тржишта. Неке кладионице дају бесплатне опкладе само на одређене турнире како би повећале своју популарност.

Бонуси за редовне играче

Многе кладионице нуде програме лојалности активним купцима. Помоћу таквих програма корисници могу континуирано остваривати додатни профит стављањем опклада. Услови зависе од кладионице. Али истакнимо опште ствари:

 • За сваку стављену опкладу (или у случају изгубљене опкладе) корисник добија бодове. Систем доделе ових бодова зависи од два фактора: износа опкладе и статуса играча у програму лојалности.
 • На крају извештајног периода (углавном месец дана, ређе недељно), бодови се могу користити за куповину бесплатних опклада. У неким кладионицама се бодови могу одмах повући на главни рачун или користити за куповину награда, на пример, роба клуба.
 • Како се бодови акумулирају, статус играча расте. Што је статус већи, брже се издају бодови. Такође, величина примљених бесплатних опклада зависи од нивоа играча у програму лојалности

Главна разлика од осталих бонуса је у томе што нема ограничења. Корисници се могу кладити на било који спорт и догађај са било којим квотама. Програми лојалности су корисни за саму кладионицу, јер су купци мотивисани да дају више опклада да би добили виши статус. Величина обезбеђеног повраћаја новца надокнађује се маржом кладионице, коју свака кладионица ставља у шансе.

Изнад су најпопуларније награде. Такође, многе кладионице периодично одржавају такмичења у спортским предвиђањима са наградама, подстичу купце у част празника, пружају недељне бонусе итд.

Повлачење добитака

Интернет кладионице које не нуде бонусе за регистрацију без депозита постављају различита правила која морају бити испуњена да би се повукла добит. Услови зависе од врсте понуде:

 • Да бисте повукли бонус на депозит, морате се кладити на износ који премашује износ бонуса за Кс (у просеку 15-30) пута. Овај број се назива и опклада. Напредак опкладе приказује се у личном подручју. У неким кладионицама не можете уплатити средства на ваш рачун током периода бонуса. У супротном, играч ризикује да га кладионица казни.
 • Поврат готовине захтева клађење на фиксни износ у року од месец дана, недеље или другог извештајног периода. Одређене кладионице могу имати додатна ограничења на квоте, спорт и типове тржишта.
 • Бесплатне опкладе не захтевају посебно клађење. Можете добити новац када ваша опклада победи. Међутим, могу постојати ограничења у погледу врсте опкладе и величине квота. Правила зависе од кладионице.

Жеђ за додатним профитом међу кладиоцима изнедрила је оно што се данас назива „лов на бонусе“ или „лов на бонусе“. Неки играчи непрестано мењају кладионице у нади да ће добити бонус добродошлице. У ствари, ова тактика не даје жељене резултате, јер се морају испунити бројни услови. Због тога искусни корисници не препоручују прибегавање таквој шеми. Боље је одабрати једну или неколико кладионица и стално играти у њима.

 

Најбољи кладионичарски бонуси Ажурирано: Декабрь 19, 2020 Аутор: Дејмон

Сродни бонуси:

промо кодови за цлеос вип роом