Застита приватности

Ми смо о форуму заједнице бонус.екпресс („ми“, „наши“, „ми“). Посвећени смо заштити и поштовању ваше приватности. Ако имате питања о својим личним подацима, молимо вас контактирајте нас.

Које информације имамо о теби?

Тип података који сакупљамо и обрађујемо укључује:

  • Ваше име или корисничко име.
  • Ваша емаил адреса.
  • Ваша ИП адреса.

Даљи подаци се могу прикупљати ако одаберете да га подијелите, на примјер, ако попуните поља у вашем профилу.

Сакупљамо неке или све ове информације у следећим случајевима:

  • Региструјете се као члан на овој веб страници.
  • Попуњавате наш контакт формулар.
  • Прегледате ову страницу. Погледајте „Политику о колачићима“ у наставку.
  • Попуњавате поља на вашем профилу.

Како се користе ваши лични подаци

Ваше личне податке можемо користити на следеће начине:

  • Да бисте постали регистровани члан нашег сајта, како бисте допринели садржају на овој веб страници.
  • Можемо да користимо вашу е-адресу како бисмо вас обавестили о активностима на нашем сајту.
  • Ваша ИП адреса се снима када извршавате одређене радње на нашој веб локацији. Ваша ИП адреса никада није јавно видљива.

Други начини да користимо ваше личне информације.

Поред обавештавања о активностима на нашој веб страници које могу бити релевантне за вас, с времена на време можемо да комуницирате са свим члановима о важним информацијама као што су билтени или најаве путем е-поште. Можете да се укључите или да изаберете такве е-поруке у свом профилу.

Можемо да прикупљамо информације које не могу да идентификују вас током ваше интеракције са нашим сајтом. Ове информације могу да садрже техничке информације о прегледачу или типу уређаја који користите. Ове информације ће се користити искључиво у сврхе аналитике и праћења броја посетилаца нашег сајта.

Чување ваших података сигурно

Ми смо посвећени да обезбедимо да све информације које нам пружите сигурно. У циљу спречавања неовлашћеног приступа или откривања, успоставили смо одговарајуће мјере и процедуре за заштиту и сигурност информација које сакупљамо.

Цоокие Полици

Колачићи су мали текстуални фајлови који нам постављају на вашем рачунару који нам омогућавају да пружимо одређене функционалности на нашем сајту, као што су могућност пријављивања или памћење одређених преференци.

Имамо детаљну политику колачића и више информација о колачићима које смо поставили на овој страници.

Права

Имате право приступа личним подацима које имамо о вама или добијемо копију. Да, молим те контактирајте нас. Ако верујете да су информације које држимо за вас непотпуне или нетачне, можете контактирајте нас да нас затраже да довршимо или исправимо те информације.

Такође имате право да затражите брисање ваших личних података. Молимо вас контактирајте нас ако желите да уклонимо ваше личне податке.

Прихватање ове политике

Наставак коришћења нашег сајта означава ваше прихваћање ове политике. Ако не прихватите политику, молимо вас да не користите ову страницу. Када се региструјете, даље ћемо затражити ваше експлицитно прихватање политике приватности.

Промене ове политике

У ову сврху можемо извршити измене у било ком тренутку. Можда ће вам бити затражено да прегледате и поново прихватите информације у овој политици ако се она промени у будућности.

Застита приватности Ажурирано: Новембар 26, 2018 Аутор: Дејмон

Сродни бонуси:

онлине блацкјацк фун