Бонуси за поновно учитавање казина на мрежи

Набавите свој € 1600

Исплата 100%
Тотал Бонус € 1600

100% до 200 € или више.

Исплата 100%
Тотал Бонус € 200

Огроман бонус од 1000 € на депозит! 💣

Исплата 100%
Тотал Бонус € 1000

До 500 € Плус 20 бесплатних окретаја!

Исплата 100%
Тотал Бонус € 500

€ 2400 Бонус добродошлице

Исплата 100%
Тотал Бонус € 2400

€ 300 + 150 Бесплатних окретаја

Исплата 100%
Тотал Бонус € 300

77 бесплатних окретаја + 100% до 200 УСД

Исплата 100%
Тотал Бонус $ 200

100% до 100 £ Слотс

Исплата 100%
Тотал Бонус £ 100

ДО € / $ 200 + 220 Бесплатних окретаја

Исплата 100%
Тотал Бонус € / $ КСНУМКС

100% на први депозит до 200 €

Исплата 100%
Тотал Бонус € 200

$ 500 € и 140 бесплатних окретаја!

Исплата 100%
Тотал Бонус $ / € 500

100% до 500 € + 200 Бесплатно окрета одмах!

Исплата 100%
Тотал Бонус € 500

€ / $ 1000 ИЛИ 5 БТЦ +200 БЕСПЛАТНИХ СПИН-а

Исплата 100%
Тотал Бонус € / $ КСНУМКС

200% бонуса за улов!

Исплата 100%
Тотал Бонус $ 200

100% до 500 € + 100 Бесплатних окретаја!

Исплата 100%
Тотал Бонус € 500

Било који онлајн казино настоји не само да привуче више нових играча, већ и да их задржи и претвори у редовне купце. Стварају се обимни бонус програми и у ту сврху се организују редовне промоције. Бонус за поновно учитавање у казину је један од начина задржавања играча. Ова понуда је доступна и почетницима и редовним купцима - свим корисницима који редовно играју на веб локацији и допуњују своје рачуне за игре. Ова страница садржи листу казина у којима љубитељи коцкања могу добити бонусе за поновно учитавање.

 

Поновно пуњење у овом контексту значи „пуњење“. Ова реч може објаснити главни принцип посебне понуде. Оператери обећавају корисницима да ће своје рачуне напунити бонус средствима за испуњавање одређених услова. Најчешће се додељује подстицај за уплату депозита. За разлику од бонуса добродошлице, који се додељују само за првих или неколико првих депозита, бонуси за поновно учитавање могу се добити више пута у онлајн казинима - понекад за свако допуњавање рачуна за игре!

Искусни играчи покушавају редовно да искористе такву специјалну понуду, јер она пружа бројне погодности:

  • Повећање банкролла. Купац прима на поклон одређени износ за сваки депозит.
  • Фреквенција. Играчи могу активирати бонусе редовним редоследом који им предлаже оператер, не бринући се о захтевима за клађење - правила за активирање и коришћење средстава остају непромењена.
  • Монетизација. Бонус за поновно учитавање је новчана награда акумулирана на рачун играча. Ако купац клади на примљени износ у потпуности према утврђеним правилима опкладе, он може управљати новцем по сопственом нахођењу: стављати опкладе, купити улазнице за учешће на турнирима или лутрији на веб страници, подизати добитак итд.
  • Додатна бесплатна окретања. Корисници добијају бесплатне окрете уз новчану награду као део посебне понуде у неким казинима. У складу са утврђеним правилима, купац може да користи таква бесплатна окретања, клади се на примљени новац и подиже га на картицу или у електронски новчаник.

Колико профитабилна ће бити посебна понуда зависи од политике бонуса оператера. Играч треба да обрати пажњу на кључне услове промоције:

  • Минимални износ депозита. Довољно је да на неким веб локацијама свој рачун напуните са само 100–200 УСД да бисте учествовали у промоцији. У другим случајевима, поновно пуњење може бити намењено високим ваљцима, а минимални износ допуне може бити 300 УСД или више.
  • Бонус величина. Проценат депозита који се приписује купцу. Најчешће редовне специјалне понуде омогућавају повећање депонованих средстава за 10% –100%, али можете и више корисних понуда.
  • Ограничење на обрачунски износ и могући добитак. Оператери постављају горњу траку за бонус понуду: колико новца купац може добити, а затим повући након клађења. Што су обе ове вредности веће, то је више исплативо за играча.
  • Услови опкладе. Величина опкладе за улагање новца или бесплатних окретаја изражава се у броју окретаја додељеног подстицаја на аутоматима. Што је мања опклада, то је боље за играча.
  • Клађење. Временски период током којег играч мора да клади на поклон примљен у оквиру промоције.

Промоције могу бити ограничене по регионима у неким казинима. Становници САД, UK, Израел и друге државе често нису у могућности да користе бонус понуде. О таквим ограничењима бисте требали сазнати унапред како се не бисте суочили са непријатним изненађењем након активирања и коришћења бонус средстава. Потпуни услови промоције наведени су у одговарајућем одељку на веб локацији. Понекад се играчи могу суочити са ограничењима у играчевој добити. Поновно учитавање можда неће бити доступно играчима чија повучена средства премашују укупан износ депозита. Ово такође треба навести у Условима и одредбама.

Још једна нијанса је да након што прими новац од поклона играч можда неће моћи да га користи за опкладе. Права средства се терете са рачуна, а бонус новац наплаћује се последњи.

 

 

Бонуси за поновно учитавање казина на мрежи Ажурирано: Декабрь 18, 2020 Аутор: Дејмон

Сродни бонуси:

бонуси за добродошлицу