Вегас Луцк сцреенсхот
Сторе РСС

Вегас Луцк

Услови су правно обавезујући споразум. Приступањем Веб страницама, пристајете да будете везани Општим условима и правилима за сваки од производа које нудимо. Ако се не слажете са било којом од одредби Увјета и одредби, одмах требате престати користити Веб странице.

Такође треба да прочитате нашу Политику приватности која је овде доступна

Ови Услови и услови су последњи пут ажурирани на КСНУМКС Децембар КСНУМКС.

КСНУМКС. ИНФОРМАЦИЈЕ О НАМА

КСНУМКС Ми смо Бго Ентертаинмент Лимитед из Инцхалла, Ле Вал, Алдернеи, ГИКСНУМКС КСНУМКСУЛ, компанија регистрована у Алдернеиу под бројем КСНУМКС (“we"Или"us"Или"наш").

КСНУМКС У овим условима и одредбама, “ти"Или"твој"Означава вас, особу која користи Веб сајтове и / или коцкарске услуге које су вам доступне на или преко Веб локација ("услуге").

КСНУМКС Ако имате било каква питања, притужбе или коментаре у вези са Веб страницама или Општим условима, можете нас контактирати путем е-поште суппорт@бго.цом, суппорт@поверспинс.цом or суппорт@вегаслуцк.цом.

КСНУМКС. РЕГУЛАЦИЈА И УСКЛАЂЕНОСТ

КСНУМКС Ми смо лиценцирани и регулисани од стране Комисије за коцкање Велике Британије у складу са одредбама Закона о коцкању у Великој Британији КСНУМКС за потребе пружања услуга коцкања корисницима у Великој Британији (број лиценце КСНУМКС). Више детаља о нашој лиценци ovde.

КСНУМКС Услуге коцкања које нудимо клијентима изван Велике Британије регулисане су нашом лиценцом при Комисији за контролу игара на срећу Алдернеи (“АГЦЦ”) Како је издато под одељком КСНУМКС Одредбе Алдернеи еГамблинг КСНУМКС. Лиценца је додељена компанији Бго Ентертаинмент Лимитед на КСНУМКС фебруару КСНУМКС.

КСНУМКС.ИОУР АЦЦОУНТ

Захтеви подобности

КСНУМКС Да бисте отворили налог и користили Услуге морате:

КСНУМКС бити најмање осамнаест (КСНУМКС) година старости или, ако територија у којој боравите намеће вишу старосну границу од ове, тако виши узраст (Минимум Аге”);

КСНУМКС живјети на територији у којој прихваћамо кориснике, иу којој кориштење интернетских страница и услуга није незаконито;

КСНУМКС региструјте се у своје име, за сопствену корист и не региструјте се или играјте у име било кога другог;

КСНУМКС да имате важећи банковни рачун или начин плаћања који је доступан на нашем сајту и који је регистрован на адреси на територији на којој прихваћамо кориснике;

КСНУМКС попунити образац за регистрацију потпуно и искрено;

КСНУМКС нису искључени из коцкања;

КСНУМКС have (имати) нису искључени из коцкања; не може вам дати никакво обавештење, услове и одредбе. Ако је било која промена неприхватљива за вас, нисте већ имали рачун затворен од нас под ставком КСНУМКС (забрањена активност) или ставком КСНУМКС (злоупотреба за промоцију), и нисте искључили себе из коцкања са нама (погледајте одељак КСНУМКС 'Одговорно коцкање ').

КСНУМКС не бити један од наших запослених или било ког запосленог било којег од наших лиценцираних, дистрибутера, велетрговаца, подружница или других агенција, добављача, трговаца на мало, нити у ужој породици таквог појединца; и

КСНУМКС увек поштујете ове Одредбе и услове и све друге услове који се односе на наше пружање Услуга вама (укључујући и уговор о лиценцирању за крајњег корисника Плаитецх-а који се може наћи у Додатку КСНУМКС ових Општих услова).

КСНУМКС Тренутно не прихваћамо кориснике из сљедећих земаља: САД, САД / ГБ Дјевичански отоци, америчке вањске територије, Сјеверна Кореја, Кина, Сирија, Јемен, Шпањолска, Италија, Француска и прекоморске регије, Афганистан, Либија, Сијера Леоне , Иран, Ирак, Нигерија, Зимбабве, Мали, Судан, Белгија, Грчка, Израел, Немачка, Турска, Швајцарска, Хонг Конг, Данска, Естонија, Бугарска, Кипар, Макао, Филипини, Сингапур, Мађарска, Уједињени Арапски Емирати, Румунија, Португал, Холандија, Русија, Пољска, Украјина, Чешка Република, Гваделуп, Мартиник, Малезија, Аустралија, Колумбија и Шведска.

КСНУМКС Чак и ако прихватимо вашу пријаву за рачун, у зависности од територије у којој живите, можда нећете имати приступ свим услугама које пружамо.

КСНУМКС Ви имате право само на један рачун на свакој веб страници и ваш рачун је искључиво за вашу личну употребу и неће се користити ни у једну професионалну или комерцијалну сврху, нити за било коју трећу страну. Ваш налог мора бити регистрован у своје, тачне, име и личне податке и не смете да дуплирате свој налог преко било ког имена, особе, породице, домаћинства, адресе (поштанског или ИП), адресе е-поште или уређаја.

КСНУМКС Сви други налози које отворите код нас, а који су дупли рачуни, могу бити затворени. Ако затворимо дупликат налога:

КСНУМКС сви бонуси, бесплатни окретаји и добитци добијени од таквих бонуса и добијених бесплатних окретаја ће бити поништени и изгубљени;

КСНУМКС ми можемо поништити све добитке и вратити све депозите (мање износа у погледу неважећих добитака) који су направљени у односу на тај дупли рачун и, у мјери у којој нису враћени од нас из релевантног дуплог рачуна у питању, све износе који су доспјели да нам буде враћена од вас у односу на дупликат рачуна, ми можемо бити враћени директно са било ког другог рачуна (укључујући и било који други дупликат).

КСНУМКС Чак и ако испуните горе наведене критерије прихватљивости, можемо одбити да прихватимо вашу пријаву за рачун у било које вријеме и из било којег разлога.

Детаљи рачуна и безбедност

КСНУМКС Да бисте регистровали налог, морате дати одређене личне податке као и креирати лозинку.

КСНУМКС Требали бисте се побринути да своје особне податке чувате ажурним, јер вам можемо послати обавијест путем е-поште, телефона, текстуалне поруке или поста. Осим тога, препоручујемо вам да се одјавите сваки пут када завршите игру на нашем сајту. Ово се односи на све уређаје, укључујући мобилне телефоне и десктоп рачунаре.

КСНУМКС Ви сте одговорни за одржавање повјерљивости вашег корисничког имена и лозинке и одговорни сте за све активности које се обављају преко вашег рачуна. Слажете се да ћете нас одмах обавестити о свакој неауторизованој употреби вашег рачуна за који сте постали свесни.

КСНУМКС Осим у односу на наш немар, не преузимамо никакву одговорност за било какав приступ трећег лица вашем рачуну и нећемо бити одговорни за било какве губитке настале због злоупотребе вашег рачуна од стране било које особе. Осим у односу на наш немар, све трансакције у којима је ваше корисничко име и лозинка исправно унесено од стране треће стране, сматрат ће се ваљаним.

КСНУМКС Ако сте родитељ или сте одговорни за било кога ко није из минималног узраста, треба да предузмете неопходне мере предострожности да бисте спречили такве особе да приступе вашем рачуну. Посебну пажњу треба обратити на мобилне уређаје, посебно ако оставите свој рачун пријављен између сесија.

Провјере идентитета и старости

КСНУМКС Противзаконито је користити Веб странице или Услуге ако нисте Минимална старост.

КСНУМКС Да бисмо потврдили ваш идентитет и да сте минимални узраст приликом разматрања ваше пријаве за рачун, ми можемо предузети било какве верификационе провере као што можемо захтевати, или као што се од нас може тражити од трећих лица (укључујући регулаторна тела) .

КСНУМКС Ако не можемо да потврдимо ваш идентитет и да сте задовољни минималном годином, можемо вас замолити да доставите додатну документацију како бисмо то могли учинити. Ово може укључивати (али није ограничено на) следећу документацију:

КСНУМКС важећи, ажурни фотографски идентификациони документ (као што је пасош, возачка дозвола, национална лична карта, лична карта за запошљавање или било који други облик службеног документа који сте потписали). Сва документа морају бити валидна у време верификације, када се примењује датум истека; и

КСНУМКС доказ о адреси (као што је рачун за комуналне услуге, белешка доктора, писмо адвоката или банковни извод који је послан на вашу регистровану адресу). Сва таква документација не смије бити старија од КСНУМКС мјесеци у вријеме верификације и приказати ваше пуно име, адресу, датум издавања и заглавље и / или лого компаније / издаватеља.

КСНУМКС Можемо замрзнути ваш рачун и спречити вас да повлачите средства док не извршите задовољавајуће ове чекове.

КСНУМКС Можда ћемо морати повремено извршити ове провјере ради регулаторних, пословних или сигурносних разлога.

КСНУМКС Ако нисмо били у могућности да потврдимо да сте минимални узраст у току КСНУМКС сати отварања рачуна и полагања средстава, ваш рачун ће бити замрзнут и неће се дозволити даље коцкање док не потврдимо да сте минимална старост. Ако откријемо да нисте минимални узраст, сви депозити које направите од вас ће вам бити враћени, сви добитци које сте прикупили ће бити одузети од вас (и могу се одузети од износа било којег враћеног депозита), а ви врати нам на захтев било која таква средства која су повучена са вашег рачуна.

За борбу против прања новца чекови

КСНУМКС Незаконито је да депонујете средства добијена од криминалних, незаконитих или лажних активности на ваш рачун (или да покушате да то учините). Поред горе наведених провјера за провјеру идентитета и година, према закону смо обавезни подузети одређене провјере против прања новца како бисмо спријечили такво понашање.

КСНУМКС Пратимо необичне или сумњиве трансакције и можемо захтијевати да доставите додатну идентификацијску документацију или доказ о извору богатства или извора средстава у било које вријеме ако испуњавате одређене критерије, ако смо забринути за вашу потрошњу, или ако сумњате да можда депонујете средства добијена од криминалних, незаконитих или лажних активности. Док не прођете на задовољавајући начин, можемо замрзнути ваш рачун и ограничити повлачење средстава (укључујући добитке и депозите).

КСНУМКС Када оправдано посумњамо на криминалне, незаконите или преварантске активности, можемо пријавити такву активност одговарајућем регулатору или органу, затворити ваш рачун и задржати сва средства на вашем рачуну (укључујући депозите и добитке).

Затварање налога

КСНУМКС Можете да затворите свој налог у било ком тренутку тако што ћете нам дати најмање КСНУМКС сате и контактирати нас на суппорт@бго.цом, суппорт@поверспинс.цом or суппорт@вегаслуцк.цом.

КСНУМКС Када затражите затварање вашег рачуна у складу са ставом КСНУМКС, ми ћемо, у складу са параграфом КСНУМКС, вратити било који неподмирени износ на вашем рачуну умањен за износ повлачења који се примењује (као што је наведено у параграфима КСНУМКС и КСНУМКС). Приликом отплате неподмиреног дуга, ми ћемо користити најновији начин плаћања на Вашем рачуну или било који такав начин плаћања који можемо разумно одабрати.

КСНУМКС Након затварања на ваш захтјев, ми ћемо (без ограничавања наших права према параграфима КСНУМКС и КСНУМКС) имати право да задржимо било какву отплату неподмиреног дуга на вашем рачуну, било која новчана средства у складу са параграфима КСНУМКС и КСНУМКС.

КСНУМКС Такође можете да изаберете да искључите свој налог или да привремено обуставите свој налог користећи нашу функцију 'тиме-оут'. Самоискључивање и суспензија су одмах на снази. Детаљи о оба алата су даље наведени у одељку о одговорном коцкању на веб сајтовима.

КСНУМКС Поред наших других права из ових Услова и услова да затворимо ваш налог из одређених разлога, можемо такође да затворимо ваш налог у било ком тренутку из било ког разлога на писмено обавештење. Ако то учинимо, у складу са параграфом КСНУМКС, издат ћемо вам сва средства стварног новца преостала на вашем рачуну у вријеме затварања.

КСНУМКС Када изаберемо да затворимо ваш рачун, осим у случајевима када се примењују ставови КСНУМКС и КСНУМКС, ако сте се квалификовали или примили неки активни бонус, дозволићемо вам да примите бонус или да искористите остатак вашег бонуса и испуните све захтеве за клађење. повезан са бонусом. У случају да се овај став примијени, ми ћемо вратити салдо Вашег рачуна чим буде разумно изведиво након кориштења било којег бонуса или на ваш захтјев.

КСНУМКС Када затворимо ваш налог у складу са ставком КСНУМКС (забрањена активност), или ставком КСНУМКС (злоупотреба промоције), стање Вашег рачуна ће бити неповратно и сматрат ћете се да сте изгубили у мери у којој се налази било који захтев који можемо имати против ви) на датум било којег таквог затварања (било да се ради о Вашем рачуну, дупликату рачуна или на други начин).

Замрзавање налога

КСНУМКС Ми ћемо имати право да замрзнемо ваш рачун у било којој од околности наведених у овим Условима и одредбама. У случајевима када замрзнемо ваш налог:

КСНУМКС ниједна активност неће бити дозвољена (укључујући депозите, повлачења или игре) до датума на који га ми поново активирамо;

КСНУМКС нема бонуса или награда на рачуну или уновчивих средстава; и

КСНУМКС ми ћемо се позабавити питањем које је довело до суспензије и покушати га ријешити што је прије могуће, тако да рачун може бити реактивиран или затворен.

КСНУМКС. ДЕПОЗИТИРАЊЕ И ПОВЛАЧЕЊЕ ФОНДОВА

Депоновање средстава

КСНУМКС Можете додати средства на свој рачун различитим начинима плаћања, укључујући (али не ограничавајући се на) Виса, Мастерцард, ПаиПал, Маестро, Скрилл и Нетеллер. Доступне методе се могу разликовати у зависности од тога где се налазите и то ће се одразити на опције које су вам представљене у нашем интуитивном благајнику. Можете користити само начин плаћања који је регистрован на ваше име да бисте депоновали средства. Ако уплатите користећи метод плаћања за који нисте власник рачуна, задржавамо право да сваки депозит третирамо као неважећи и било који добитак који произлази из таквог депозита као неважећи, док се не испуне сви релевантни чекови.

КСНУМКС Можете одабрати више од једног начина плаћања. Када додате нови начин плаћања, морате извршити уплату путем тог начина плаћања, прије него што се исплата може обрадити том методом плаћања.

КСНУМКС Минимални износ који можете уплатити на свој рачун у једној трансакцији је £ КСНУМКС (или еквивалент у изабраној валути). У сваком тренутку можете поставити ограничење депозита на свом рачуну тако што ћете посјетити одјељак "Одговорно играње" на веб-локацијама. Било које ограничење депозита које поставите не може се повећати без претходног обавештења КСНУМКС сати о вашој жељи да повећате ограничење депозита и само када поново затражите повећање након истека КСНУМКС сати, повећање ће се применити.

Таксе Депозит

КСНУМКС Ми нисмо одговорни за било какве трошкове или накнаде које ваш издавалац картице, банка или финансијска институција примјењују као резултат Вашег уплате на Ваш рачун.

КСНУМКС За сваки депозит који унесете на свој рачун испод £ КСНУМКС, наплаћујемо накнаду за порез у износу од КСНУМКС% од уплаћеног износа (подложно минималном износу од КСНУМКСп (или еквивалент у изабраној валути)). То значи да ако уплатите € КСНУМКС, наплатит ћемо £ КСНУМКС на ваш начин плаћања и £ КСНУМКС ће бити приписани вашем рачуну или ако уплатите £ КСНУМКС наплатит ћемо £ КСНУМКС на ваш начин плаћања и £ КСНУМКС ће бити приписани вашем рачун.

Ваша депонована средства

КСНУМКС Не плаћа се никаква камата на средства која се налазе на вашем рачуну. Ради избегавања сумње, нећете користити свој налог у било које сврхе осим у циљу коришћења Веб локација и услуга (на пример као банковни рачун) и ако постанемо свесни депозита и исплата без сразмерне активности у играма, резервишемо право на одбитак административне таксе.

КСНУМКС Не нудимо услугу кредитирања.

КСНУМКС Ваша средства се чувају на посебном банковном рачуну из наших пословних рачуна. Рачун се назива "Клијентов рачун" како би се разликовао од осталих пословних рачуна које држимо. Према систему оцјењивања средстава британске комисије за игре на срећу, ово задовољава захтјеве за раздвајање средстава клијената на нивоу: основни. Сходно томе, средства се сматрају незаштићеним у случају инсолвентности. Као такви, поштујемо и захтјеве Комисије за коцкање Велике Британије и Алдернеи Гамблинг Цонтрол Цоммиссион.

КСНУМКС Наш матични субјект БГО Лимитед, Суите КСНУМКС Валлеи Товерс, Валлеи Роад, Биркиркара, Малта, БКРКСНУМКС је гарантовао своје намере да пружи финансијску подршку како би нам омогућио да испунимо наше обавезе у случају инсолвентности, укључујући средства играча. Ако престанемо са радом, сви разумни напори да вам се врате новац биће извршени од стране нашег родитеља. У случају да родитељ није у могућности да вас контактира, имаћете период не дужи од КСНУМКС дана од дана када смо престали да радите да бисте контактирали родитеља и повратили средства која су била дужна. Ова средства се не могу вратити након истека периода од КСНУМКС дана.

КСНУМКС У оној мјери у којој сте то дужни учинити ваш локални закон, порез или други органи, ви сте одговорни за извјештавање о својим добитцима и губицима који произлазе из вашег кориштења веб страница.

Повлачење средстава

КСНУМКС Ви сте одговорни да нам доставите тачне податке о банковном рачуну за повлачење средстава. Нећемо вратити сва средства уплаћена на погрешан рачун ако је то због ваше грешке.

КСНУМКС Можете одабрати жељени метод повлачења под условом да сте већ депоновали тај метод. Када се на једном рачуну користи више начина плаћања, повлачење можемо доделити начину плаћања по нашем избору. Можемо обрадити исплате за преко £ КСНУМКС путем банковног трансфера.

КСНУМКС Када затражите повлачење, имат ћете максимални период од КСНУМКС сати да преокренете повлачење, овисно о вашем нивоу игре. Доступност сторнирања ће вам бити јасна на Веб страницама. Ако у року од тог времена поднесете захтјев за сторнирање, средства неће бити повучена и вратит ће се на ваш рачун.

КСНУМКС Не смете да правите или покушавате да поднесете било какве наплате, и / или да одбијете или поништите било коју исплату коју сте направили и слажете се да нам надокнадите било какве наплате, одбијање или сторнирање уплата које сте направили и било који губитак који сте претрпели.

КСНУМКС Можете затражити повлачење средстава у било ком тренутку. Нећете бити у могућности да повучете било каква средства са вашег рачуна и ми нећемо бити обавезни да враћамо никаква средства са вашег рачуна, док не проверимо на задовољавајући начин:

КСНУМКС Ваш идентитет, пребивалиште и да сте минимални узраст, у складу са провјерама идентитета и старости утврђеним у параграфу 3 горе;

КСНУМКС да нисте депоновали средства из криминалних, незаконитих или лажних активности, у складу са провером против прања новца утврђеном у ставу 3 горе; и

КСНУМКС да нисте направили или покушали да извршите било какве повратне уплате, одбијање, отказивање или поништавање плаћања.

Накнаде за повлачење

КСНУМКС Ми нисмо одговорни за било какве трошкове или накнаде које прими издавалац картице, банка или финансијска институција као резултат вашег захтјева за повлачењем.

КСНУМКС Наплаћујемо накнаду од £ КСНУМКС (или еквивалент у изабраној валути) за сва повлачења средстава. То значи да, ако затражите повлачење £ КСНУМКС-а, Ваш банковни рачун ће бити приписан £ КСНУМКС-у.

КСНУМКС Када затражите међународни банковни трансфер, ми такође можемо наплаћивати додатну накнаду од £ КСНУМКС (или еквивалент у изабраној валути).

КСНУМКС. ВАГЕРИНГ АНД ВИННИНГС

вагеринг

КСНУМКС Можете поставити опкладу или опкладу само до вриједности одобрених средстава која имате на свом рачуну. Задржавамо право да поништимо било који улог или улог који смо можда прихватили грешком када ваш рачун није имао довољно средстава.

КСНУМКС Можемо такође да прогласимо било који улог неважећим ако имамо основе да сумњамо да сте предузели било коју забрањену активност, у том случају вам неће бити исплаћени добитци.

КСНУМКС Минимална и максимална величина улога варира од игре до игре на веб страници и приказује се на екрану. За више информација погледајте појединачну игру.

КСНУМКС Када потврдите детаље своје опкладе и започнете игру, обично предузимањем акције као што су "спин", "бет" или "плаи" ваша опклада ће се сматрати прихваћеном и нећете моћи да промените или варирајте.

Виннингс

КСНУМКС Добици због вас ће бити приписани Вашем рачуну. Ово није доказ победе и подлеже вашим правима из параграфа КСНУМКС и КСНУМКС (како је примењиво) ових Услова и Услова, слажете се да ће наша евиденција (или било која евиденција наших добављача игара треће стране) бити коначни ауторитет у одређивању било којих добитке.

КСНУМКС Све слотове, видео покер, табеле, картице и аркадне игре на Веб страницама (осим прогресивних џекпотова) ограничене су на максималну исплату од £ КСНУМКС (или еквивалент у изабраној валути) сваком клијенту на било којој рунди клађења. У већини случајева то је путем граница улога наметнутих у оквиру примјењивих игара. Да би се избегла сумња, ово је без обзира на величину улога или број постављених опклада. Ако добијете више од овог износа у било којој рунди клађења као резултат грешака у лимитима улога, добићете £ КСНУМКС (или еквивалент у изабраној валути) и било који износ изнад овог ће бити неважећи.

КСНУМКС Трудимо се да се грешке или грешке не догоде у било којој игри или било којој трансакцији која се односи на ваш рачун. Осим у случају нашег немара, можемо поништити све добитке или уновчавања која су омогућена побједама које произлазе из било које грешке или грешке или било које техничке грешке (укључујући, али не ограничавајући се на, неточне исплате игре или кварове у игри) са било којом игре или понуђене услуге. Слажете се да ћете изгубити било који добитак који је резултат таквих грешака, грешака или техничких грешака и потврдити да се у неким случајевима захтјеви за повлачење могу одржати за одобрење како би се осигурало да се такве грешке, грешке или техничке грешке нису догодиле.

Прогресивни џекпоти

КСНУМКС Максималне исплате се не примењују на прогресивне џекпот добитке. У складу са параграфима КСНУМКС изнад и КСНУМКС испод, ако освојите прогресивни џекпот добићете износ који се приказује у прогресивној игри коју играте у тренутку ваше победе.

КСНУМКС Све прогресивне џекпот победе подлежу верификацији и валидацији од стране добављача игре. Износи добитака прогресивног џекпота могу да варирају као резултат верификације и валидације и ви се слажете и разумете да верификовани износ прогресивног џекпота у формалном обавештењу примљеном од добављача игре одређује тачан износ за сваки прогресивни џекпот.

КСНУМКС Ако освојите прогресивни џекпот, ми ћемо настојати да вам платимо пуни износ који сте освојили у току КСНУМКС дана победе, чекајући верификацију износа џекпота од било ког добављача игре и подложно горе наведеном ставу КСНУМКС. Задржавамо право на исплату прогресивних џекпотова у валути у којој нам је исплаћује добављач игре.

КСНУМКС Можемо декомисирати прогресивни џекпот у било које вријеме из било којег разлога.

опорезивање

КСНУМКС Ви сте искључиво одговорни за евидентирање, плаћање и обрачунавање било којем релевантном органу за било који порез или друге трошкове који се могу платити на било који добитак који примите.

КСНУМКС. НЕАКТИВНИ ИЛИ ЗАМРЗЊЕНИ РАЧУНИ И НАКНАДНЕ НАКНАДЕ

КСНУМКС Ако се нисте пријавили на свој рачун или на други начин нисте приступили или сте га користили током непрекидног периода од КСНУМКС месеци, или ако је ваш налог замрзнут док чекате верификацију како је наведено у параграфу КСНУМКС током непрекидног периода од КСНУМКС месеци, ваш налог ће бити се сматра неактивним. Ако ваш рачун постане неактиван, ми ћемо наставити да користимо све разумне напоре да на задовољавајући начин завршимо верификацију или да искористимо све разумне напоре да вас контактирамо како бисмо утврдили ваше жеље у погледу неискоришћених реалних новчаних средстава.

КСНУМКС Ако ваш рачун остане неактиван током наредног периода од КСНУМКС месеци, или ако је још увек замрзнут, сматраће се да је неактиван. Ако се ваш рачун сматра неактивним, ми ћемо искористити све разумне напоре да вас подсјетимо на задовољавајућу потпуну провјеру или да Вас контактирамо како бисмо утврдили ваше жеље у вези са неискориштеним стварним новчаним фондовима. Ако после још КСНУМКС месеци још увек нисмо могли да вас контактирамо да бисмо утврдили ваше жеље, ваш налог ће бити затворен.

КСНУМКС Ако нас контактирате након КСНУМКС-мјесечног периода и накнадног затварања рачуна, тражећи повраћај средстава на Вашем рачуну, ми ћемо обрадити поврат новца, у складу са параграфима КСНУМКС и КСНУМКС, под условом да задовољавајуће извршите верификацију у складу са ставком КСНУМКС ако је потребно и ако наше законске и регулаторне обавезе.

КСНУМКС. ЗАБРАЊЕНА АКТИВНОСТ

КСНУМКС Слажете се да нећете:

КСНУМКС користити Веб сајтове или Услуге за било коју комерцијалну сврху или да промовишете своје производе или услуге треће стране;

КСНУМКС користити Веб сајтове или Услуге на било који начин који може довести до охрабривања, набавке или обављања било какве лажне праксе или кривичне активности;

КСНУМКС преносити датотеке које садрже вирусе, тројанце или друге штетне програме;

КСНУМКС приступ или покушај приступа рачунима других корисника или продирање или покушај продирања у сигурносне мјере Веб странице;

КСНУМКС користите било који увредљив или увредљив језик у Вашем коришћењу Веб локација и Услуга (укључујући избор корисничког имена или екранског имена који је увредљив или увредљив или коришћењем увредљивог или увредљивог језика у нашој функцији подршке за разговор);

КСНУМКС искористите било коју техничку грешку, рупу, грешку или погрешну конфигурацију било које игре понуђене на Веб страницама у своју корист или на штету нас или других;

КСНУМКС користити Веб странице или Услуге на територији у којој је то незаконито;

КСНУМКС предузме било какву злоупотребу (како је дефинисано у параграфу КСНУМКС испод); или

КСНУМКС на било који други начин прекршити било који од ових Услова.

КСНУМКС Све активности у параграфу КСНУМКС представљају облик “Забрањена активност". Можемо суспендовати, ограничити или затворити ваш рачун у било ком тренутку без обавештења ако имамо оправдане основе да верујемо да сте предузели неку забрањену активност и / или да повратимо са вашег рачуна износ депозита, исплата, бонуса или добитака који су били који су погођени или су на било који начин приписани забрањеној активности. Права која су наведена у овом параграфу не утичу на било која друга права (укључујући сва права у вези са општим правом) која можемо имати против вас под овим Условима и одредбама или на неки други начин.

КСНУМКС У остваривању наших права из параграфа КСНУМКС користићемо све разумне напоре како бисмо осигурали да остварујемо та права на начин који је поштен према вама.

КСНУМКС За потребе овог параграфа КСНУМКС:

КСНУМКС "Фраудулент Працтице“Означава било какву лажну активност коју сте ви или било која особа која дјелује у ваше име или у дослуху с вама, укључила, и без ограничења ће укључивати: (а) лажне оптужбе и активности поврата; (б) коришћење на вашем рачуну било ког лица украдене, клониране или неовлашћене кредитне или дебитне картице као извора средстава; (ц) сваки покушај регистрације лажних или обмањујућих података о рачуну; и (д) свако дјело или покушај чина за који се разумно сматра да је незаконит, са намјером да нас превари, са намјером да заобиђе било каква законска ограничења, или да је учињен у лошој вјери, без обзира на то да ли нам било који такав чин узрокује штету или штету;

КСНУМКС "Цриминал Ацтивити”Укључује, без ограничења, прање новца и било које кривично дјело према Закону о коцкању КСНУМКС.

КСНУМКС. ПРОМОЦИЈЕ, НАГРАДЕ И ПРОГРАМИ ВЈЕРНОСТИ

КСНУМКС С времена на време можемо понудити промоције за награде као што су бесплатни окретаји и бонуси или шеме лојалности (“Награде").

КСНУМКС Све промоције, награде и шеме лојалности подлежу условима наведеним у овом ставу КСНУМКС, као и свим другим специфичним условима који се односе на релевантну промоцију, награду или шему лојалности коју објављујемо на веб страницама, посебно на "Промоције" страна ("Услови промоције”). У случају било каквог конфликта између Услова промоције и услова наведених у овом ставу КСНУМКС, примјењују се увјети промоције.

КСНУМКС Осим уласка у шеме лојалности, промоција (и награде изведене из овога) не могу се користити у комбинацији, или комбиновано, са било којом другом промоцијом / наградом.

КСНУМКС Аутоматски ћете бити унесени у наше Цасино и Бинго програме лојалности када играте са стварним новцем на Веб сајту.

КСНУМКС Када програм промоције или лојалности захтијева да направите депозит како бисте примили награду, поништено повлачење извршено у складу са ставком КСНУМКС неће се рачунати као депозит за те сврхе.

КСНУМКС Ако техничка погрешна конфигурација резултира неисправном наградом која се додаје вашем рачуну, можемо исправити ову грешку уклањањем свих примљених добитака и поновним додавањем Награде са исправном конфигурацијом.

КСНУМКС Ако је ваш рачун затворен или на ваш захтјев или у околностима када ставке КСНУМКС или КСНУМКС примјењују све награде ће бити отказане.

КСНУМКС Можемо отказати или повући програм промоције или лојалности у било које вријеме по нашем разумном нахођењу. Свако такво отказивање неће утицати на било коју награду која вам је већ додељена или сте је искористили.

КСНУМКС. ПРОМОТИОН АБУСЕ

КСНУМКС Промоције и Награде су дате за ваше уживање у Веб страницама и за награђивање наших клијената. Не смеш:

КСНУМКС користити вишеструке рачуне за потраживање награде или ући у промоцију више од једном;

КСНУМКС да се упусте у било коју неправилну игру када се играју са бонус фондовима који подлежу ограничењима клађења која се издају као део промоције или као награда у циљу гарантовања профита без обзира на исход. Ми ћемо се побринути да будете информисани када играте са ограниченим бонус фондовима, да вас подсетимо која су ограничења и да изложите последице неусклађености;

КСНУМКС искористите било коју техничку грешку, рупу, грешку или погрешну конфигурацију било које од промоција или награда понуђених на Веб страницама у своју корист или на штету нас или других;

КСНУМКС у договору са другима како би искористили Награде или промоције; или

КСНУМКС користите ВПН или маскирате вашу ИП адресу да бисте ушли у промоцију или добили награду за коју иначе не бисте били подобни.

КСНУМКС За потребе параграфа КСНУМКС сматрамо да "Нерегуларна игра" укључује:

КСНУМКС на рулету, један или више од: (а) који покривају КСНУМКС или више доступних КСНУМКС бројева; (б) клађење на црвено и црно; (ц) клађење на квоте и изједначења; (д) клађење на КСНУМКС-КСНУМКС (укључиво) и КСНУМКС-КСНУМКС (укључујући); (е) клађење на све три колоне изгледа табеле; (ф) клађење на све три десетине;

КСНУМКС на баццарат клађење на банкара и играча на истом пучу;

КСНУМКС прелазак са игре са ниским пондерисањем (КСНУМКС% или мање) на игру са високим пондерисањем (КСНУМКС%) након великих победа у циљу брисања захтева за клађење; и

КСНУМКС коришћење вишеструких рачуна (било са собом или са другима, које држите ви и / или делујући у сагласности са другима) да покријете све или већину ако се покажу могућности.

КСНУМКС Све активности у параграфу КСНУМКС представљају облик “Злоупотреба промоције". Можемо обуставити, ограничити или затворити ваш рачун, опозвати било које награде које су вам додијељене и захтијевати отплату свих добитака које сте додијелили путем злоупотребе промоције (укључујући одузимање износа који се држе на вашем рачуну) одмах и без најаве ако смо разумно сматрате да сте предузели злоупотребу.

КСНУМКС. РЕСПОНСИБЛЕ ГАМБЛИНГ

КСНУМКС Одговорно коцкање схваћамо врло озбиљно. Пружамо вам могућност да се сами искључите из вашег рачуна код нас, одвојите време од коришћења вашег налога и поставите специфичне контроле за ограничавање средстава или времена које проводите коцкањем. За више информација о алатима за одговорно коцкање које пружамо, или ако имате било каквих недоумица у вези са коцкањем, идите на одјељак "Одговорно играње" на веб-локацијама или контактирајте наш Кориснички сервис и тим за одговорно играње.

КСНУМКС Користићемо све разумне напоре да осигурамо поштовање самоизолације. Ми ћемо спроводити разумне провере и заштитне мере како бисмо се уверили да док сте ви сами искључени нисте послани маркетиншки материјал о коцкању од нас и да не можете приступити Услугама. Међутим, самоискључивање захтева заједничку посвећеност и вас и нас. Током периода самоизлучивања не смете покушавати да отворите нове или дупле рачуне и прихватате да немамо никакву одговорност или одговорност ако наставите да коцкате и / или желите да користите Веб сајтове и ми не препознајемо или не утврђујемо да сте ви да сте се искључили у околностима које су изван наше разумне контроле, посебно ако сте променили било који од података о регистрацији који сте раније поднели (укључујући и ако отворите други рачун са суштински истим информацијама, мада унесете у формулар за регистрацију на другачији начин).

КСНУМКС Ако сумњамо да имате проблем са коцкањем, можемо замрзнути ваш рачун док вршимо додатне провјере како бисмо утврдили да ли вам одговара ваш ниво потрошње. Након ових провјера, ако откријемо да ви не контролишете коцкање, можемо затворити ваш рачун и издати вам сва стварна новчана средства преостала на вашем рачуну у вријеме затварања.

КСНУМКС Национална асоцијација за образовне ресурсе и обуку за коцкање (“ГАМЦАРЕ”) (ввв.гамцаре.орг.ук) пружа информације, савете и саветовање појединцима, њиховим породицама и пријатељима који имају забринутости у вези са проблемом коцкања. Број бесплатне телефонске линије за ГАМЦАРЕ (доступан КСНУМКСам - поноћ, КСНУМКС дана у недељи) је КСНУМКС КСНУМКС КСНУМКС).

КСНУМКС. КОРИСНИЧКИ СЕРВИС

КСНУМКС Ми пружамо услуге подршке за све наше играче. Наш Кориснички сервис и тим за одговорно играње можете контактирати путем е-поште, телефона и ливе цхат подршке. Наше радно време и наши контакт детаљи могу се наћи на Помоћ страна.

КСНУМКС Када контактирате наш кориснички сервис и одговорни тим за игру, они ће извршити проверу идентитета да би се уверили да сте власник рачуна.

КСНУМКС Имајте на уму да се све интеракције са нашим корисничким сервисом и одговорним гаминг тимом и ВИП тимовима (укључујући телефонске позиве) могу снимити у сврху обуке, праћења и осигурања квалитета.

КСНУМКС. ЖАЛБЕ И СПОРОВИ

КСНУМКС Надамо се да сте потпуно задовољни веб страницама и услугама. Међутим, ако имате жалбу, овај одељак објашњава како да поднесете такву жалбу и процес који ћемо применити када то учините.

КСНУМКС Можете поднијети жалбу код нас у било које вријеме контактирањем нашег корисничког сервиса и тима одговорног играња путем е-поште суппорт@бго.цом, суппорт@поверспинс.цом or суппорт@вегаслуцк.цом или у посети Помоћ страна. Молимо наведите своје корисничко име, пуно име и презиме, онолико детаља колико можете о жалби, и ако је потребно укључите све релевантне прилоге.

КСНУМКС Све притужбе морају бити регистроване код нашег корисничког сервиса и тима за одговорно играње у року од КСНУМКС мјесеци појаве догађаја на који се жалба односи. Ми нећемо бити у могућности да се бавимо жалбама у вези са догађајем који претходи овом временском периоду.

КСНУМКС Прихватамо већину жалби у току КСНУМКС сати. У неким ретким случајевима наше признање може бити одложено (на пример, ако је суштина комуникације или чињенице о жалби нејасне).

КСНУМКС У неким случајевима ваша жалба ће бити једноставна (на пример, неспоразум или призната системска грешка). Ове жалбе се могу брзо ријешити од стране нашег корисничког сервиса и одговорног тима за играње и без дуготрајног разматрања у складу са нашим пуним процесом жалби. Гдје је то случај, задржавамо право на то.

КСНУМКС Све остале жалбе ће се наставити на наш Стаге КСНУМКС разматрање након чега ће члан нашег корисничког сервиса и одговорног руководства тима за игре бити задужени да истражи и одговори на вашу жалбу. По завршетку такве истраге (обично у радним данима КСНУМКС) ми ћемо вам саопштити нашу одлуку у вези са жалбом.

КСНУМКС Ако сте незадовољни нашом одлуком и одговором на вашу жалбу у овој фази, онда ако вас нисмо обавестили да је таква одлука наша коначна одлука, можете затражити да ваша жалба настави са разматрањем Фазе КСНУМКС. Било би нам корисно у овој фази да наведете зашто сте незадовољни одлуком Стаге КСНУМКС.

КСНУМКС Фаза КСНУМКС притужбе ће истражити виши менаџмент. Информације које се разматрају у фази КСНУМКС биће прегледане заједно са одлуком и свим додатним информацијама које су дате. По завршетку такве истраге, ми ћемо вам саопштити нашу одлуку у вези са жалбом и назначити које су вам опције на располагању ако останете незадовољни исходом.

КСНУМКС Циљ нам је да ријешимо све жалбе у најкраћем могућем року и користићемо све разумне напоре да закључимо наш процес жалби у току КСНУМКС седмица нашег почетног признања. Продужићемо овај КСНУМКС-недељни период ако не будете правовремено реаговали на процес жалби, узимајући у обзир свако одлагање проузроковано таквим пропустом. Ако се чини да ће нам требати дуже од КСНУМКС седмица, писаћемо вам како бисмо вас обавијестили о ревидираном временском оквиру.

КСНУМКС Задржавамо право да донесемо коначну одлуку у вези са било којом жалбом у било којој фази овог процеса, посебно ако сматрамо да је ваша жалба без основа, неозбиљна, узнемирујућа или лако решена. Ако то учинимо, ми ћемо вам ово јасно показати и имат ћете избор да прихватите одлуку или наставите са АДР (ако је примјењиво - види параграф КСНУМКС).

КСНУМКС Ако се не слажете са нашом коначном одлуком, жалба се односи на коцкарске услуге које пружамо, а ви боравите у Великој Британији, имате право да тражите рјешење ваше жалбе путем поступка алтернативног рјешавања спорова (“АДР”). Именовали смо еЦОГРА као нашег пружатеља услуга АДР услуга. Када је вредност спора мања од £ КСНУМКС ми ћемо поштовати налазе било које АДР процедуре одсутне материјалне или очите грешке од стране АДР пружалаца. Можете контактирати еЦОГРА преко њихове веб странице која се може наћи ovde.

КСНУМКС Напомињемо да жалбе које се не односе на коцкарске услуге које пружамо (на примјер, лоша корисничка услуга, врсте производа у понуди) нису прикладне за упућивање нашем добављачу АДР-а и бавит ће се интерно.

КСНУМКС Ако се не слажете са одлуком нашег вишег руководећег тима и ако имате пребивалиште у некој другој земљи осим Велике Британије, требало би да контактирате АГЦЦ преко њиховог веб сајта који се може наћи ovde. Ми ћемо се придржавати сваке одлуке коју донесе АГЦЦ и помоћи ћемо им у било којој истрази коју предузму. Имајте на уму да АГЦЦ неће, међутим, рјешавати било какве спорове који се односе на игре које пружа СГ Дигитал.

КСНУМКС Такође имате право да поднесете своју жалбу Европској онлајн платформи за решавање спорова (ОДР) која је доступна ovde. Међутим, имајте на уму да то може повећати време потребно за решавање ваше жалбе.

КСНУМКС Очекујемо да све чињенице и садржај жалби остану тајни између нас током процеса жалбе и било које АДР процедуре. Ово се не примењује када желите да тражите поверљиви савет или када закон или правни поступак захтевају јавно објављивање. Ништа у овом процесу не утиче на ваша законска или законска права у том погледу.

КСНУМКС. ПРИВАТНОСТ

КСНУМКС Требало би да прочитате нашу Политику приватности која садржи важне информације о коришћењу ваших личних података и других информација које се тичу ваше приватности. Политика приватности се може приступити ovde.

КСНУМКС Ми ћемо сарађивати са било којим органима за спровођење закона или регулаторима или судским налозима који траже или нам дају упуту да откријемо идентитет или лоцирамо некога ради спречавања или откривања злочина или привођења или гоњења починилаца. Могу постојати и друге околности у којима нас може законски захтијевати да откријемо информације о Вама или Вашој употреби Веб страница или Услуга.

КСНУМКС. ИНТЕЛЕКТУАЛНА СВОЈИНА

КСНУМКС Веб странице и сав садржај и софтвер који су доступни на њему (укључујући, али не ограничавајући се на, игре) су у власништву нас или су нам лиценцирани. “Бго”, “бго.цом”, “поверспинс” и “поверспинс.цом”, “бго Ливе”, “бго Бинго”, “Цанди Цлуб”, “вегаслуцк” и “вегаслуцк.цом” су робне марке, ознаке услуга, и трговачке називе који су ми у власништву.

КСНУМКС Ваше кориштење веб-страница и његовог садржаја не даје вам никаква права у односу на наша права интелектуалне својине, укључујући, без ограничења, заштитне знакове, логотипе, графике, фотографије, анимације, видеозаписе и текст или интелектуално власништво трећих страна на веб-локацијама и његов садржај (укључујући али не ограничавајући се на било коју од игара).

КСНУМКС Не смете копирати, репродуковати, објављивати, преузимати, објављивати, емитовати, снимати, преносити, комерцијално користити, уређивати, комуницирати са јавношћу или на било који начин дистрибуирати Услуге, веб странице или материјале на Веб страницама или рачуналне кодове елемената који садрже Веб сајтове осим за вашу личну употребу.

КСНУМКС Можемо ставити на располагање софтвер који се може преузети и инсталирати на ваш ПЦ, мобилни и / или било који други уређај. У складу са овим Одредбама и условима, овим Вам одобравамо опозиву, не-ексклузивну, непреносиву, непреносиву лиценцу за коришћење овог софтвера на ПЦ-у, мобилном и / или било ком другом уређају у власништву или под управом вашег корисника у сврху коришћења вашег налога и наших услуга.

КСНУМКС Свака употреба осим оне која је дозвољена под овим условима може се предузети само уз наше претходно изричито одобрење.

КСНУМКС. ЛИНКОВИ НА ДРУГЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ

КСНУМКС Можемо повремено дати линкове на друге веб странице (путем оглашавања или на други начин). Ови линкови су дати само ради лакшег сналажења и практичности. Ми не контролишемо такве веб странице трећих страна и нисмо одговорни за њихов садржај. Наше укључивање линкова не подразумева било какво одобравање материјала који се налази на таквим сајтовима или било какве везе са њиховим оператерима.

КСНУМКС Прихватате да ми нећемо бити страна у било којој трансакцији или уговору са трећом страном у коју можете ући и ми нећемо бити одговорни према вама у вези са било каквим губитком или оштећењем које можете претрпети кориштењем тих веб страница. Слажете се да нас нећете укључити у било какав спор између вас и треће стране.

КСНУМКС. НАША ОДГОВОРНОСТ ЗА ВАС

КСНУМКС Ништа у овим терминима није намијењено за:

КСНУМКС искључити или ограничити нашу одговорност за лажно представљање или за смрт или личну повреду услед немара или немара од стране нас, наших запослених или агената;

КСНУМКС ограничите своја статутарна права (законска права укључују, на примјер, да ћемо пружати услуге са разумним вјештинама и пажњом иу разумном року). За више информација о обавезном посјету правима ввв.цитизенсадвице.орг.ук.

КСНУМКС Имате одређене правне лијекове ако прекршимо било које ваше право које се може примијенити без обзира на ове Увјете и одредбе. Ништа у Увјетима и одредбама нема намјеру да утиче на ова законска права или друга права на која можете имати право.

КСНУМКС Осим као што је горе наведено, и осим у односу на било који добитак који је законски доспео вама у складу са параграфима КСНУМКС - КСНУМКС, наша максимална одговорност према вама под овим Условима и ограничењима ограничена је на веће:

КСНУМКС када се таква одговорност односи на одређену опкладу или опкладу, вредност такве опкладе или опкладе коју сте платили;

КСНУМКС када се таква одговорност односи на погрешну употребу средстава на вашем рачуну, износ који смо погрешно поставили;

КСНУМКС у односу на било коју другу обавезу, пет хиљада фунти стерлинга (£ КСНУМКС).

КСНУМКС У складу са горњим параграфима КСНУМКС - КСНУМКС, нисмо одговорни за:

КСНУМКС губитке који нису узроковани нашим кршењем Увјета и одредби;

КСНУМКС индиректне губитке који су споредни ефекти главног губитка или штете и који нису разумно предвидиви од стране вас и нас у тренутку када прихватате ове услове;

КСНУМКС губитке у пословању и / или губитке за не-потрошаче;

КСНУМКС губитке узроковане опремом и уређајима које користите за приступ Веб страницама и / или Услугама;

КСНУМКС губитак или оштећење добре воље или угледа; и

КСНУМКС неуспех у пружању Услуга или испуњавању било које од наших обавеза под овим условима, када је таква грешка настала због догађаја изван наше контроле. “Догађаји изван наше контроле"Значи било који узрок изван наше разумне контроле који нас спречава у пружању Услуга или испуњавању било које од наших других обавеза под овим условима и укључује, али није ограничено на ватру, поплаву, олују, нереде, грађанске поремећаје, рат, нуклеарну несрећу, терористичку активност и Божја дјела.

КСНУМКС Иако чинимо разумне напоре да исправимо грешке, недостатке, пропусте или неисправности на Веб локацијама и услугама чим то буде могуће, након што их упознамо, не обећавамо да ће Веб странице и / или Услуге бити без грешака , недостатке, пропусте или кварове.

КСНУМКС Ми не обећавамо да ће Веб странице или Услуге бити доступне без прекида иу потпуно оперативном стању. Приступ Веб страницама или Услугама може бити привремено и без претходне најаве суспендован у случају квара система, одржавања или поправке или из разлога који су разумно изван наше контроле.

КСНУМКС Веб странице и услуге се пружају на 'онакав какав је' и 'по доступној' основи. Осим како је описано у овом параграфу КСНУМКС, ми не представљамо било каква уговорна обећања ни на који начин у вези са Услугама или Веб страницама, укључујући, без ограничења, било који дати савет (на личној или општој основи).

КСНУМКС. ПРОМЈЕНЕ ОВИХ ПРАВИЛА И УСЛОВА

КСНУМКС Непрестано тражимо нове начине за побољшање веб страница и наших услуга. Стога можемо с времена на вријеме допуњавати ове Одредбе и услове из више разлога, укључујући (без ограничења) из комерцијалних разлога, поштивање закона или прописа, или придржавање препорука, смјерница или упута регулаторног тијела.

КСНУМКС Када извршимо значајне измене ових Услова и одредби, обавестићемо вас о таквим променама на један од начина наведених у параграфу КСНУМКС.

КСНУМКС Када извршимо значајне измјене ових Услова и одредби, обавијестит ћемо вас о таквом начину обавјешћивања како то сматрамо, по нашем нахођењу, најприкладнијим и који може садржавати:

КСНУМКС обавештење на веб сајтовима, и ми можемо, по нашем нахођењу, да вас позовемо да прихватите нове Услове и услове било којим обликом потврде као што сматрамо прикладним. Ако нам дате било какву такву потврду или наставите да користите Веб сајтове након обавештења у складу са овим ставом КСНУМКС, од тог времена ћете сматрати да сте прихватили нове услове и услове. Ако вам је промена неприхватљива, можете престати да користите Веб локације и / или затворити свој налог; или

КСНУМКС емаил (на адресу е-поште коју сте нам раније доставили).

КСНУМКС За мање или незнатне промене, можда вам нећемо дати никакво упозорење, стога би требало да обезбедите да редовно проверавате Веб локације да бисте потврдили датум када су услови последњи пут ажурирани.

КСНУМКС. Генерал

КСНУМКС Ако суд или регулатор утврди да је нека одредба ових Услова и услова неважећа или непроведива, остале одредбе ће се наставити примењивати.

КСНУМКС Ако прекршите ове Одредбе и услове и ми не предузмемо никакву радњу против вас, и даље ћемо имати право да користимо наша права и правне лекове у било којој другој ситуацији у којој кршите Услове и одредбе.

КСНУМКС Можда желимо да пренесемо наша права или обавезе, или да подуговоримо наше обавезе према овим Условима и одредбама са другим правним лицем. Слажете се да то можемо учинити под условом да то не утиче негативно на стандард услуге коју примате у складу са овим Условима и одредбама.

КСНУМКС Не смијете пренијети ниједно од својих права или обавеза нити подуговорити било коју од својих обавеза према овим Увјетима и одредбама у цијелости или дјеломично.

КСНУМКС Ништа у овим Увјетима и одредбама неће се тумачити као стварање било које агенције, партнерства или било којег другог облика заједничког улагања између вас и нас.

КСНУМКС Ове одредбе и услови нису намењени да дају права никоме осим вама и нама. Ово не утиче на наше право на пренос према ставу КСНУМКС.

КСНУМКС Ако имате пребивалиште у Уједињеном Краљевству, ове Одредбе и услове и однос између вас и нас ће бити регулисани и тумачени у складу са законима Енглеске и Велса. Судови Енглеске и Велса имају неискључиву надлежност, што значи да можете поднијети тужбу у Енглеској и Велсу или у земљи ЕУ у којој живите.

КСНУМКС Ако имате пребивалиште у било којој другој јурисдикцији осим Уједињеног Краљевства, ове Одредбе и услове и однос између вас и нас регулисаће се и тумачити у складу са законима Алдернеи-а. Судови у Алдернеију имају неискључиву надлежност, што значи да можете поднијети тужбу у Алдернеиу или у земљи ЕУ у којој живите.


ПРИЛОГ КСНУМКС

УГОВОР О ЛИЦЕНЦИ ЗА КРАЈЊЕГ КОРИСНИКА ПЛАИТЕЦХ

ВАЖНО

ОВАЈ ВЕБ САЈТ ОПЕРИРА ГАЛЕРИЈСКУ СОФТВЕРСКУ ПЛАТФОРМУ ЗА ПЛАИТЕЦХ СОФТВЕР ЛИМИТЕД И ЊЕГОВЕ ПРЕДУЗЕЋЕ ГРУПЕ (“ПРОДАВАТЕЉ”) ПОД ЛИЦЕНЦОМ ИЗ ПРОДАВЦА. СТАЊЕ ВАШЕГ ПРЕУЗИМАЊА ИЛИ ДРУГОГ КОРИШЋЕЊА СОФТВЕРА (КАО ДЕФИНИРАНО НИЖЕ) ЈЕ УЛАЗАК У СЛЕДЕЋИ ПРАВНИ СПОРАЗУМ СА НАМА, КОЈА УПРАВЉА ВАШУ УПОТРЕБУ СОФТВЕРА.

МОЛИМО ВАС ДА ПРОЧИТАТЕ ОВАЈ СПОРАЗУМ да би били сигурни да у потпуности разумете његов садржај. АКО ИМАТЕ ДВОСТИ О ВАШИМ ПРАВИМА И ОБАВЕЗАМА КОЈЕ СЕ ОДНОСЕ НА ПРИХВАЋАЊЕ ОВОГ УГОВОРА, МОЛИМО КОНСУЛТИРАТИ ОДВЈЕТНИКА ИЛИ ДРУГОГ ПРАВНОГ САВЈЕТНИКА У ВАШОЈ ЈУРИСДИКЦИЈИ.

ВАЖНО: ОСОБЕ које се налазе у одређеним територијама, тренутно укључене у Сједињене Америчке Државе и њене територије, Израел и земље које су наведене као забрањене, искључене или сличне као дио увјета и / или пописа на веб-мјесту, у сваком случају као допуна ОД ВРЕМЕНА ДО ВРЕМЕНА ("ЗАБРАЊЕНЕ ЈУРИСДИКЦИЈЕ") НИСУ ДОЗВОЉЕНЕ ЗА КОРИШТЕЊЕ СОФТВЕРА У БИЛО КОЈЕМ ПУТУ ИЛИ НАЧИНУ У ПОВЕЗАЊУ СА БИЛО КОЈЕМ РЕАЛНОМ ИГРАЊУ НОВЦА. Да би се уклонило било какво сумње, ово ограничење такође се односи на резиденте и грађане других нација које су лоциране у забрањеној надлежности. ЧИЊЕНИЦА ДА ЈЕ ВЕБ САЈТ ДОСТУПАН У ЗАБРАЊЕНОЈ НАДЛЕЖНОСТИ, ИЛИ ДА ЈЕ СОФТВЕР ПРУЖАН НА СЛУЖБЕНОМ ЈЕЗИКУ ЗАБРАЊЕНЕ ЈУРИСДИКЦИЈЕ, НЕ МОГУ БИТИ ИЗГРАДЊЕН КАО ЛИЦЕНЦА ЗА КОРИШЋЕЊЕ СОФТВЕРА ТАКВОГ ЗАБРАЊЕНОГ НАДЛЕЖНОСТИ. БИЛО КОЈЕ ПОКУШАВАЊЕ ОГРАНИЧАВАТИ ОГРАНИЧЕЊЕ (ПРИМЕР, УПОТРЕБОМ ВПН, ПРОКСИ ИЛИ СЛИЧНОМ УСЛУГОМ КОЈА МАСКА ИЛИ МАНИПУЛИРА ИДЕНТИФИКАЦИЈУ ВАШЕ РЕАЛНЕ ЛОКАЦИЈЕ, ИЛИ ОСТВАРИВАЊЕМ ФАЛСКОГ ИЛИ НЕСТАЛОГ ИНФОРМАЦИЈА У ВЕЗИ СА ВАШИМ ДРЖАВЉАНСТВОМ, ЛОКАЦИЈОМ ИЛИ МЈЕСТОМ ПРЕБИВАЊА, ИЛИ ИЗРАДА УЛАЗА ИЛИ ВАГЕРА КОРИШЋЕЊЕМ СОФТВЕРА КРОЗ ТРЕЋУ ЛИЦУ ИЛИ У СЛОБОДИ ТРЕЋЕ ЉУДЕ КОЈИ СЕ НАЛАЗИ У ЗАБРАЊЕНОЈ НАДЛЕЖНОСТИ) КРШЕЊЕ ОВОГ СПОРАЗУМА И МОЖЕ САСТАВИТИ КРИВИЧНО ДЈЕЛО. АКО ЈЕ ПОСТОЈЕЋА, ИЛИ ИМАМО ПОВОЉНЕ РАЗЛОЗЕ ЗА ОЧЕКИВАЊЕ, ДА ЛИ СЕ НАЛАЗИМО У БИЛО КОЈОЈ ЗАБРАЊЕНИМ ЈУРИСДИКЦИЈАМА, ОВО МОЖЕ РЕЗУЛТАТИ У ЗАТВАРАЊУ ВАШЕГ ИГРАЧКОГ РАЧУНА, БЕЗ ОБАВЕЗЕ ДА ПРУЖИТЕ ВАМ С НАПРЕДОМ ПРИМЈЕЊИВИ ДЕТАЉИ ПРОДАВАЧА И / ИЛИ РЕЛЕВАНТНИХ ВЛАСТИ, СВИ У СКЛАДУ С ПРИМЈЕЊИВИМ ЗАКОНОМ, А БИТ ћете одговорни за било какву штету или губитак који произлази из тога.

ИГРАЈТЕ НА ВЕБ СТРАНИЦИ НА БИЛО КОЈОЈ ИГРА, КОЈА ЈЕ ДОНОСИО ПРОДАВАТЕЉ КОЈИ СЕ СЛАЖЕТЕ СА УВЈЕТИМА ОВОГ УГОВОРА. АКО СЕ НЕ СЛАЖЕТЕ СА БИЛО КОЈИМ ОДРЕДБАМА ОВОГ УГОВОРА, НЕ МОРАТЕ ПРИХВАЋАТИ ОДРЕДБЕ И УСЛОВЕ И НЕ ТРЕБАЈТЕ НАСТАВИТИ, ИНСТАЛИРАТИ ИЛИ ОСТАЛО КОРИСТИТИ СОФТВЕР.

1. Дефиниције

Следеће речи и термини, када се користе у овом споразуму, имају следећа значења, осим ако из контекста није јасно назначено другачије:

КСНУМКС. "Програми помоћи”Значи било која вештачка интелигенција, укључујући, без ограничења, 'роботе' и / или било који други компјутерски програм који се користи за интеракцију са Софтвером као помоћ или уместо играча.

КСНУМКС. "ИП права“Означава сва права интелектуалне својине, било које врсте, било које врсте, укључујући, без ограничења, патент, ауторска права, права на дизајн, трговачке марке, права на базу података, апликације за било које од горе наведених, морална права, кнов-хов, пословне тајне имена домена, УРЛ адреса, трговачка имена или било која друга права интелектуалне или индустријске својине (и било које лиценце у вези са било којом истом), без обзира да ли су регистроване или способне за регистрацију, и да ли постоје у некој одређеној земљи или земљама или било којој другој део света.

КСНУМКС. "Онлине Гамес"Значи наш систем за коцкање на интернету на веб страници и сродне услуге и коцкарске активности (укључујући, али не ограничавајући се на, онлине цасино игре) које се нуде на веб страници.

КСНУМКС. "Аццоунт Плаиер“Значи лични рачун који је отворио појединац и који се одржава код нас како би омогућио тој особи да игра онлине игре.

КСНУМКС. "софтвер“Значи софтвер који је потребан за преузимање, приступање или на други начин коришћен од стране Веб сајта у сврху учешћа у Онлине играма, укључујући и одговарајућу документацију и укључујући сва побољшања, измене, допуне, преводе или ажурирања таквог софтвера.

КСНУМКС. "Us","We","наш”И слични изрази означавају БГО Ентертаинмент Лимитед

КСНУМКС. "вебсајтЗначи ввв.бго.цом, ввв.поверспинс.цом or ввв.вегаслуцк.цом и све сродне странице на којима су онлине игре доступне преко линкова или на било који други начин приступа.

КСНУМКС. "ти","твој“И слични термини означавају корисника Софтвера преузетог са Интернет странице.

2. Предмет споразума

Правила онлине игара су доступна на https://www.bgo.com/help/terms-and-conditions, https://www.powerspins.com/help/terms-and-conditions or https://www.vegasluck.com/help/terms-and-conditions и на другим деловима Софтвера и Веб-сајта, укључујући (али не ограничавајући се на) правила која описују како играти Онлине игре, турнире и било која друга правила која регулишу одређену игру, догађај и турнир. Сва таква правила су инкорпорирана и укључена у овај термин и услове.

3. Лиценца за коришћење софтвера; Ограничења

КСНУМКС. Овим путем Вам дајемо ограничену, личну, непреносиву, не-ексклузивну, светску (осим како је наведено у наставку) лиценцу за преузимање, приступ и на други начин коришћења Софтвера на Вашем уређају, како би играли Онлине игре, у складу са овај споразум.

КСНУМКС. Ова лиценца се односи само на објектни код Софтвера (тј. Компајлирану, састављену или машинску извршну верзију Софтвера) и не даје вам никаква права у погледу изворног кода Софтвера.

КСНУМКС. Без обзира на било шта супротно овом документу, лицима која се налазе у забрањеним јурисдикцијама није дозвољено да користе Софтвер на било који начин или у вези са игром за прави новац. Да би се уклонила свака сумња, ово ограничење се односи и на резиденте и грађане других земаља док се налазе у забрањеној надлежности. Ова лиценца се не односи на и не дозвољава Вам употребу Софтвера у или из било које забрањене јурисдикције, као и чињеницу да је Веб страница доступна у забрањеној надлежности или да је Софтвер обезбијеђен на службеном језику забрањене јурисдикције , неће се тумачити као лиценца за коришћење Софтвера у таквој забрањеној надлежности. Сваки покушај да се заобиђе ово ограничење (на пример, коришћењем ВПН-а, проки-ја или сличне услуге која маскира или манипулише идентификацију Ваше стварне локације, или на други начин даје лажне или обмањујуће информације о вашој локацији, држављанству или месту боравка, или тако што клађење или опкладе које користе Софтвер преко треће стране или у име треће стране у забрањеној надлежности) представља кршење овог споразума и може представљати кривично дјело према важећим законима. Ако постане очигледно, или имамо разумне основе да сумњамо да се налазите у било којој од забрањених јурисдикција, то може довести до тога да ми затворимо ваш рачун играча, без обавезе да вам доставимо унапред обавештење, замрзавајући средства у њему и обезбеђујући им примењиве детаље за продавца и / или релевантне органе, све у складу са важећим законом, и Ви ћете бити одговорни према нама за било какву штету или губитак који из тога произлази. ВАША ДУЖНОСТ ЈЕ КОНСУЛТИРАТИ И ПРОВЈЕРИТИ РЕДОВНО НАШЕ ВЕБ СТРАНИЦЕ У ВЕЗИ СА ПОПИСОМ ЗАБРАНИХ ЈУРИСДИКЦИЈА.

КСНУМКС. Ми задржавамо сва права која нису изричито дата у одељку КСНУМКС горе. Осим тога, није вам дозвољено, а Ви се слажете да нећете дозволити или помоћи другима да:

КСНУМКС. користити, копирати, модифицирати, креирати изведене радове или дистрибуирати Софтвер, било који његов дио, или било коју копију, адаптацију, транскрипцију или његов дио;

КСНУМКС. декодирати, обрнути инжењеринг, раставити, декомпилирати или на други начин превести или претворити Софтвер или било који његов дио;

КСНУМКС. преноси, даје у зајам, даје у закуп, додељује, изнајмљује или на други начин даје подлиценцу Софтверу;

КСНУМКС. уклонити сва обавештења о ауторском праву, власништву или сличним обавештењима из Софтвера (или било које његове копије);

КСНУМКС. користити Софтвер или било који његов дио у корист или у име било које треће стране, укључујући путем 'огласне плоче', онлине услуге или даљинског бирања, услуга даватеља услуга, услуга пружатеља интернетских услуга, аранжмана за дијељење времена, оутсоурцинг услуге или услуге бироа;

КСНУМКС. копирати или превести било коју корисничку документацију достављену на мрежи или у електронском облику;

КСНУМКС. да унесете, приступите или покушате да уђете или приступите Нашем безбедносном систему или да на други начин заобидете наш безбедносни систем или на било који начин (укључујући, али не ограничавајући се на, на роботе и сличне уређаје) ометате веб-сајт или покушате да направите било какве промене у Софтверу и / или било којим функцијама или њихове компоненте; или

КСНУМКС. користити било који програм помоћи у вези са софтвером и / или онлине играма. Забрањено вам је било какво интеракцију у оквиру онлине игара које није директан резултат Вашег личног коришћења софтвера у сврху за коју је намењен.

КСНУМКС. Прихватате и слажете се да можемо предузети кораке за откривање и спречавање употребе програма помоћи. Ови кораци могу укључивати, али нису ограничени на, преглед софтверских програма који се истовремено покрећу са софтвером на вашем уређају. Слажете се да нећете покушавати да заобиђете, ометате или блокирате такве кораке, укључујући, без ограничења, употребу софтвера треће стране који заобилази, омета или блокира такве кораке. Сваки покушај да нас ограничи у овом случају даје нам право да одмах обуставимо доступност софтвера вама и ви ћете одмах изгубити било који добитак.

КСНУМКС. Прихватате и слажете се да сва права на интелектуално власништво, власништво и интерес у софтверу, укључујући и на било коју модификацију, побољшање, прилагођавање, превођење или другу промену или допуну софтвера, припадају искључиво продавцу, чак и ако је развијен о идејама, сугестијама или предлозима од стране Вас или било које треће стране. Прихватањем овог уговора, Ви неопозиво додељујете Продавцу сва права, власништво и интерес који Ви имате или можете стећи у свим таквим правима, укључујући, без ограничења, патент, ауторско право, заштитни знак, пословну тајну или кнов-хов, и пристаје да потпише и достави Продавцу документе које Продаватељ сматра пожељним да докаже или изврши уступање свих горе наведених права Продавцу. Слажете се да нећете, директно или индиректно, покушати да поништите било који разлог, или да тврдите, или да помогнете тврдњи других, да права, власништво или интерес у софтверу припадају било којој трећој страни осим продавцу, или да крше права интелектуалне својине других.

4. Ваша дужност да испита законитост употребе

Потврђујете да сте КСНУМКС година или старији, ау сваком случају пунољетства одређеног законима земље у којој се налазите. Такође потврђујете да сте упознати са правним питањима која се односе на функционисање сајтова за коцкање на мрежи, и да разумете да Ми и Продавац не гарантујемо на било који начин или на начин да коришћење Софтвера у сврху коцкања, као такав израз се обично схвата у индустрији, легалан је у било којој јурисдикцији.

Имајући у виду промене у правном статусу онлине коцкања у разним јурисдикцијама, Ви се обавезујете да испитате законитост Вашег учешћа у Онлине играма и коришћења Софтвера у свакој јурисдикцији која је применљива за Вас и да урадите исто само у складу са свим важећим законима и налозима било ког надлежног органа.

5. Одрицање од гаранције

СОФТВЕР ЈЕ ДОСТУПАН ЗА ВАС ОВОГА НА ОСНОВИ "КАКВА ЈЕ", БЕЗ БИЛО КОЈИХ ПРЕДУЗЕЋА, ГАРАНЦИЈА ИЛИ ПРЕДСТАВЉАЊА, ИЗРИЧИТИХ ИЛИ ИМПЛИЦИРАНИХ, СТАТУТОРНИХ ИЛИ ДРУГОГ.

МИ И ПРОДАВАТЕЉ, И СВИ ЊИХОВИ ПОВЕЗНИЦИ И ПОВЕЗАНЕ СТРАНЕ, ОВИМ ИСКЉУЧУЈУ И ОДБИЈАВАЈУ БИЛО КОЈЕ И СВЕ ИМПЛИЦИРАНЕ УСЛОВЕ, УСЛОВЕ И ЈАМСТВА (УКЉУЧУЈУЋИ БИЛО КОЈУ ЈАМСТВО О ТРГОВИНИ, ЗАДОВОЉНИ КВАЛИТЕТ И ФИТНЕСС ЗА БИЛО КОЈУ ПОСЕБНУ НАМЈЕНУ), И, БЕЗ ОГРАНИЧАВАЊА ОПШТИНЕ ПРЕДСТАВНИШТВА, МИ И ПРОДАВАТЕЉ НИСУ ЈАМЧИ, МЕЂУ ДРУГИХ СТВАРИ, ДА (А) СОФТВЕР ЋЕ БИТИ НЕПОВРШЕН, (Б) УПРАВЉАЊЕ СОФТВЕРОМ ЋЕ БИТИ НЕПРЕКИДАН ИЛИ БЕСПЛАТНИ, ИЛИ ДА БИЛО КОЈИ НЕДОСТАЦИ У СОФТВЕР ЋЕ БИТИ ИСПРАВЉЕН, ИЛИ ДА ЈЕ СОФТВЕР СЛОБОДАН ВИРУС; (Ц) СОФТВЕР ЈЕ ЗАДОВОЉНИ КВАЛИТЕТ ИЛИ ФИТ ЗА БИЛО КОЈЕ ПОСЕБНЕ НАМЕНЕ; ИЛИ (Д) КОРИСТИТЕ СВОЈИМ СОФТВЕРОМ СА СВИМ ДРУГИМ СОФТВЕРОМ, или са неодговарајућим хардвером, НЕЋЕ УЗРОКОВАТИ НЕСТАНАК НА СОФТВЕР ИЛИ ДРУГИ СОФТВЕР.

У СЛУЧАЈУ КОМУНИКАЦИЈА ИЛИ ГРЕШАКА СИСТЕМА ПРИКУПЉЕНИХ СА СОФТВЕРОМ, НИТИ НИТИ НИТИ НИТИ ЊИХОВИ ПОВЕЗНИЦИ И ПОВЕЗАНЕ СТРАНЕ НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРНИ ВАМ ИЛИ НЕКОЛИКО ТРЕЋЕ СТРАНЕ ЗА БИЛО КОЈЕ ТРОШКОВЕ, ТРОШКОВЕ, ГУБИТКЕ ИЛИ РЕКЛАМАЦИЈЕ ЕРРОРС.

НИТИ НИСУ НАШИ ПОВЕЗНИЦИ И ПОВЕЗАНЕ СТРАНЕ НЕЋЕ БИТИ ОДГОВОРНЕ ЗА ВАС ИЛИ БИЛО КОЈЕ ТРЕЋЕ СТРАНЕ ЗА ПЛАЋАЊЕ (ИЛИ НЕ И УРЕЂЕНЕ) ВАС КАО РЕЗУЛТАТ ДЕФЕКТНЕ ИЛИ ГРЕШКЕ У СОФТВЕРУ, ИЛИ У ВЕЗИ СА БИЛО КОЈИМ ПОТРАЖИВАЊЕМ ИЛИ ЗАХТЈЕВОМ ПРОДАВАТЕЉ ИЛИ БИЛО КОЈЕ ТРЕЋЕ СТРАНЕ ЗА ПОВРАТАК ТАКВА ПЛАЋАЊА ИЛИ ДРУГАЧИЈЕ ПОВЕЗАНЕ СА ТАКВИМ ПЛАЋАЊИМА.

Овим потврђујете да није у нашој контроли како Ви користите Софтвер. Учитавате и користите Софтвер на сопствену одговорност и ни у ком случају нећемо бити одговорни према вама за било какву директну, последичну, случајну или посебну штету или губитак било које врсте (осим личне повреде или смрти настале услед нашег немара).

6. Поверљивост

Софтвер обухвата информације које нису јавне и поверљиве, што је тајна и вредна за нас или продавца. Слажете се, све док користите Софтвер и након тога, да (а) држите све такве поверљиве информације строго поверљиве; (б) да не откривају такве поверљиве информације трећим лицима, и да не користе такве поверљиве информације за било коју другу сврху осим за учешће у Онлине играма. Даље пристајете да у сваком тренутку предузмете све разумне кораке да заштитите и чувате поверљиве информације.

7. Ваша јамства и изјаве

Ви гарантујете и представљате нама:

КСНУМКС. Ви нисте становник ниједне од забрањених јурисдикција;

КСНУМКС. Ви сте КСНУМКС година или старији, ау сваком случају пунолетства одређеног законима земље у којој се налазите; и

КСНУМКС. Испитали сте законитост Вашег учешћа у Онлине играма и употребу Софтвера у свакој јурисдикцији која је примјењива на Вас, и установили да је то исто што је легално у таквим јурисдикцијама у складу са свим важећим законима и налозима било ког надлежног органа.

8. Измене овог Уговора

КСНУМКС. Ми можемо извршити измене овог Уговора у било ком тренутку, по сопственом нахођењу. Такве промјене ступају на снагу од датума који смо навели на веб страници, без обзира да ли смо Вас посебно обавијестили о таквим промјенама. Важно је, дакле, да се с времена на време пријавите на Веб локацију да бисте проверили да ли постоји обавештење о промени.

КСНУМКС. Слажете се да сте искључиво одговорни за информисање о таквим промјенама. Ако наставите да користите Софтвер или Онлине игре после датума ступања на снагу одређених промена (без обзира на начин на који смо обавестили такве промене), слажете се да ћете се обавезати за те промене без обзира да ли сте или нисте примили обавештење или нисте прочитајте, релевантне измене. Ако се не слажете да будете везани релевантним променама, не би требало да наставите да користите Софтвер или Онлине Игре.

9. Појам и престанак

КСНУМКС. Овај уговор је ефективан и обавезујући за Вас, од тренутка Вашег прихватања, и остаће на снази уколико се не раскине у складу са одредбама овог Уговора.

КСНУМКС. Можете раскинути овај уговор са тренутним дејством у било ком тренутку, у складу са условима из Одељка КСНУМКС. Раскид уговора од Вас ће бити извршен тако што ћете нам послати писмено обавештење о престанку Вашег учешћа на сајту и онлине играма и затварању Вашег рачуна код нас.

КСНУМКС. Можемо раскинути овај уговор са тренутним дејством у било ком тренутку, писменим обавештењем.

КСНУМКС. Након било каквог раскида овог уговора, било од стране нас или од Вас, Ви се слажете и потврђујете да (и) Ваша права на кориштење Софтвера ће се одмах раскинути, и (ии) Прекинут ћете било коју употребу Софтвера и (иии) ) Софтвер ћете уклонити са рачунара, чврстих дискова, мрежа и другог материјала за складиштење.

КСНУМКС. Нема потраживања од продавца; Ограничење одговорности

КСНУМКС. Разумијете и слажете се да ћемо бити искључиво одговорни према Вама према овом споразуму, и док су Ваше обавезе према овом уговору такођер у корист Продавца, његових повезаних друштава и повезаних странака (и стога их могу и провести), Продаватељ , његове подружнице и повезане стране нису стране у овом уговору и неће бити одговорне за било какве штете било које врсте изазване Вама или било којој трећој страни, без обзира на облик радње, било у уговору, деликту (укључујући немар), строго одговорност или другачије.

КСНУМКС. Слободни сте да изаберете да ли да преузмете и користите Софтвер. Ако то учините, потврђујете да то чините уз потпуно разумијевање овог споразума, укључујући одредбе овог Одјељка КСНУМКС, и на властиту одговорност. НИКАДА НЕ СМИЈАМО (и за избјегавање сумње, такођер продавца) ИЛИ БИЛО КОЈИ ЊИХОВИ ПОВЕЗНИЦИ И ПОВЕЗАНЕ СТРАНЕ, У АГРЕГАТУ:

КСНУМКС. БУДИТЕ ОДГОВОРНИ ЗА СВЕ ПОСЛЕДИЧНЕ, ИНДИРЕКТНЕ, СЛУЧАЈНЕ ИЛИ ПОСЕБНЕ ШТЕТЕ ИЛИ ГУБИТАК БИЛО КОЈЕ ВРСТЕ; ИЛИ ГУБИТАК ПОСЛОВАЊА, ДОБИТИ, ПРИХОДИ, УГОВОРИ ИЛИ ОЧЕКИВАНА ШТЕДЊА; ИЛИ ГУБИТАК ИЛИ ОШТЕЋЕЊЕ ОД ГУБИТКА, ОШТЕЋЕЊА ИЛИ КОРУПЦИЈЕ БИЛО КОЈИХ ПОДАТАКА; или

КСНУМКС. БУДИТЕ ОДГОВОРНИ ВЕЋИ У ВЕЗИ СА БИЛО КОЈИМ И СВИМ ПОТРАЖИВАЊИМА У СВИМ ВРЕМЕНИМА КОЈИ ДОЛАЗЕ ИЛИ У ВЕЗИ СА ОВИМ СПОРАЗУМОМ, КОЛИКО ПОСТОЈЕ ИЗВОД УГОВОРА ИЛИ БИЛО КОЈЕ ТЕОРИЈЕ ЗАКОНА, ЗА ШТЕТЕ КОЈЕ НИСУ ВЕЋЕ \ т И КОРИСТИТЕ ВАМ ЗА СВРХУ ГАМБЛИНГА, ИЛИ (Б) € КСНУМКС (ЈЕДАН ТИСУЋЕ ЕУРА).

КСНУМКС. Употреба личних података

Ваше личне податке ћемо користити само у складу са нашом политиком приватности, која је у потпуности наведена на веб сајту (“Заштита приватности”). Задржавамо право да измијенимо Политику приватности у било које вријеме. Међутим, задржавамо право да вас замолимо да нам доставите додатне детаље и све додатне информације ће бити поверљиве. Даље задржавамо право да под одређеним околностима откријемо одређене детаље релевантним властима ако то захтијева закон, рука државе или регулаторно тијело. У складу са одредбама Политике приватности, ово право на откривање личних информација органима или органима чија је сврха да истраже прање новца, превару и друге криминалне активности биће у мери у којој то захтијева закон.

КСНУМКС. Ваши одговорности

Нећете пренијети ни на који начин своја права према овом уговору без нашег претходног писаног пристанка.

КСНУМКС. Задржавање права

КСНУМКС. По нашем нахођењу задржавамо право да:

КСНУМКС. променити, суспендовати, уклонити, изменити или додати било коју игру или турнир на Онлине Гамес.

КСНУМКС. Ми можемо у било ком тренутку открити одређене личне податке Ваших трећим лицима у складу са нашом Политиком приватности.

КСНУМКС. Можемо у било ком тренутку без претходног обавештења прекинути Ваше коришћење онлине игара и блокирати ваш налог играча ако сматрамо да сте прекршили било који од услова и одредби овог уговора или да сте у супротном деловали незаконито. У таквим околностима нећемо бити у обавези да Вам вратимо или на неки други начин надокнадимо било који износ средстава на Вашем рачуну играча.

КСНУМКС. Опште одредбе

КСНУМКС. Надлежно право. Изградња, ваљаност и извршење овог споразума ће бити регулисани законима Енглеске.

КСНУМКС. Надлежни судови. Сви правни поступци који произилазе из овог споразума или се односе на њега биће предмет надлежности судова у Лондону, Енглеска. Ме | утим, то нас не} е сприје ~ ити у покретању било каквог поступка пред судом било које друге јурисдикције за забрану или сли ~ но олак {ање.

КСНУМКС. Северабилити. Незаконитост, неваљаност или извршност било ког дела овог споразума неће утицати на законитост, ваљаност или извршност остатка.

КСНУМКС. Језик. Верзија овог споразума на енглеском језику има предност над било којом другом језичком верзијом коју смо издали.

КСНУМКС. Нема задатка од Вас. Није вам дозвољено да доделите овај уговор или било која права или обавезе према било којој другој страни.

КСНУМКС. Приоритет. Овај уговор ће имати предност у случају било каквог сукоба између услова и услова у овом документу и било ког другог уговора или документа који се овде односи или се користи у вези са Софтвером.

КСНУМКС. Обавештења. Слажете се да ћете примати поруке од нас у електронском облику. Електронске комуникације могу бити објављене на страницама унутар Веб странице или у порукама / датотекама помоћи вашег клијента или достављене на Вашу е-маил адресу. Сва комуникација у електронском или папирном формату сматраће се да је у "писању" и да је примљена најкасније пет радних дана након објављивања или ширења, без обзира да ли сте примили или преузели такву комуникацију. Задржавамо право, али не преузимамо обавезу, да обезбедимо комуникацију на папиру. Сва обавештења која треба да буду достављена нама или било која питања која се тичу овог споразума треба да буду упућена суппорт@бго.цом, суппорт@поверспинс.цом or суппорт@вегаслуцк.цом.

Играј садаhttps://www.vegasluck.com

Активни бонуси

Укупно: 96
КСНУМКС Лоиал Фрее Спинс! у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер захтјеви £ КСНУМКС Мак ЦасхОутаддитионал бонус: Еур КСНУМКС Бесплатни кеш на ногомету Френзи Ртг игра ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

€ КСНУМКС ФРЕЕ ЦАСИНО ЦХИП у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер захтјеви € КСНУМКС Макимум ВитхдравалЕктра Цасино Бонус: ЕУРО КСНУМКС Без депозита на Трансилванији Топгаме Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз казино $ КСНУМКС Мак ЦасхОутспециал бонус: £ КСНУМКС но депосит бонус код на Валхалла Ваздан Слот игри ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУР КСНУМКС Без депозита у Вегасу Луцк КСНУМКСКС ВагерингЕУР КСНУМКС Мак готовински оутспециал бонус: КСНУМКС БЕСПЛАТНИ спинови на старом рибару Балли Вулфф игра ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУРО КСНУМКС Без депозита на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте крозЕУР КСНУМКС Мак готовински оутЕктра Бонус: КСНУМКС Фрее спинс но депосит он Елфстеденкоортс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте преко Цасино $ КСНУМКС Максимално исплатаЕкцлусиве Цасино Бонус: € КСНУМКС Фрее Цасино Цхип на Арцаде Ваздан Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% бонус за цасино утакмицу на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Мак ЦасхОутектра бонус: КСНУМКС Лоиалти Фрее Спинс! на Мермаид & с Пеар ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Триал Спинс у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер $ КСНУМКС Мак готовински оутаддитионал бонус: КСНУМКС ФРЕЕ СПИНС на Црази Тхинг ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС фрее спинс у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагеринг $ КСНУМКС Мак ЦасхОутаддитионал бонус: € КСНУМКС Без депозита бонус цасино на Цастле Буилдер Ии Рабцат ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее Спинс без депозита у Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте преко Цасино $ КСНУМКС Максимално исплатаЕктра Цасино Бонус: КСНУМКС% Бонус на први депозит на Ноувеау Рицхе ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее Цасино Тицкет у Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз казино € КСНУМКС Мак готовински оуткцлусиве бонус: Еур КСНУМКС Но Депосит Бонус на класи Бооминг Гамес Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС фрее спинс но депосит цасино на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер $ КСНУМКС Макимум Витхдравалектра бонус: КСНУМКС Фрее Цасино Спинс он Монеи Магиц ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% Матцх Бонус Цасино у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагеринг $ КСНУМКС Максимална исплатаЕкцлусиве Цасино Бонус: КСНУМКС ФРЕЕ СПИНС на Мицхаел Јацксон Кинг Оф Поп Балли Слот ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Еур КСНУМКС Без депозита Бонус Цасино у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагеринг € КСНУМКС Мак готовина оутЕкцлусиве Цасино Бонус: $ КСНУМКС НО ДЕПОСИТ ЦАСИНО БОНУС на Спринг Бреак Мицрогаминг Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС фрее спинс без депозита на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино € КСНУМКС Мак готовински оутсектра бонус: Еур КСНУМКС Фрее Цасино Цхип на Мицхелангело ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

£ КСНУМКС Фрее Цасино Тицкет у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз казино $ КСНУМКС Мак готовина оутАддитионал Цасино Бонус: КСНУМКС% Најбољи бонус бонус цасино на Гемик Плаин Го Слот игри ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее цасино спинова на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер захтеви € КСНУМКС Мак ВитхдравалСпециал Бонус: Еур КСНУМКС без депозита цасино бонус на Фортунес Оф Тхе Амазонс Амаиа Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% Бонус добродошлице на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино € КСНУМКС Максимално Подизање бонуса: КСНУМКС% бонус на Блацк Булл Симбат ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Еур КСНУМКС НО ДЕПОЗИТ БОНУС ЦАСИНО на Вегасу Луцк КСНУМКСк Захтеви за зараду $ КСНУМКС Максимална исплатаЕктра Цасино Бонус: КСНУМКС% Најбољи бонус бонус цасино на Рагс то Рицхес ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУРО КСНУМКС турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте крозЕУР КСНУМКС Мак готовински оутаддитионал бонус: КСНУМКС Лоиал Фрее Спинс! на Викингс Глори Спиноменал Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Лоиалти Фрее Спинс! у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер € КСНУМКС Максимална исплатаСпецијални бонус: $ КСНУМКС Цасино Цхип на Тхундер Реелс Плаисон Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% бонус бонус цасино на Вегасу Луцк КСНУМКСк Плаи тхроугхЕУРО КСНУМКС Мак ЦасхОутектра бонус: $ КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на Гхостс оф Цхристмас ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Фрее Цасино Турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСКС ВагерЕур КСНУМКС Мак ЦасхОутЕкцлусиве Бонус: € КСНУМКС Онлине Цасино турнир на њему да победи ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС без депозита цасино бонус у Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино € КСНУМКС Мак Витхдравалектра бонус: £ КСНУМКС Бесплатан чип цасино на Хигхваи Кингс Про Плаитецх игра ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

€ КСНУМКС Онлине Цасино Турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагеринг £ КСНУМКС Мак Витхдравалспециал бонус: ЕУРО КСНУМКС Но депосит он Биг Бен ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее спинс но депосит цасино у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз Цасино € КСНУМКС Макимум ВитхдравалЕктра Цасино Бонус: € КСНУМКС но депосит бонус на Беацх Парти Ваздан Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

£ КСНУМКС Цасино цхип на Вегасу Луцк КСНУМКСк Плаи Тхроугх Цасино € КСНУМКС Мак ВитхдравалСпециал Бонус: £ КСНУМКС ФРЕЕ ЦАСИНО ЦХИП на Голд Ахои Нектген Гаминг Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% Бонус на утакмици Вегас Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино € КСНУМКС Мак ПовлачењеЕкцлусиве Бонус: ЕУР КСНУМКС Без депозита цасино бонус на Биг Буцк Бунни ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Триал Спинс у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагеринг £ КСНУМКС Мак готовински оутспециал бонус: ЕУР КСНУМКС ФРЕЕ ЦАСИНО ЦХИП на Фире Годдесс Инспиред Гаминг Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Лоиал Фрее Спинс! у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер захтјеви $ КСНУМКС Максимална исплатаЕктра Цасино Бонус: КСНУМКС% Цасино бонус бонус на Фу Дао Ле ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Цасино Турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагеринг € КСНУМКС Максимално исплатаДодатни Цасино Бонус: Еур КСНУМКС Без депозит бонус код на Супер Јацкпот Парти Вмс Слот игри ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

€ КСНУМКС турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагеринг £ КСНУМКС Максимална исплатаДодатна Цасино бонус: $ КСНУМКС без депозита на Алцхемист Новоматиц Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУРО КСНУМКС Без депозита у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Мак готовина оутЕкцлусиве Бонус: Еур КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир на Хот Фацтор Кајот Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС ФРЕЕ Цхип Цасино на Вегасу Луцк КСНУМКСКС ВагерЕур КСНУМКС Мак Витхдравалектра бонус: $ КСНУМКС без бонус кодова на мексичким слотовима ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% бонус за цасино утакмицу на Вегасу Луцк КСНУМКСк ВагерЕур КСНУМКС Мак готовина оутСпециал Бонус: Еур КСНУМКС Фрее Цасино турнир на Црази Цамел Цасх Ривал Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСк ВагерингЕур КСНУМКС Мак готовина оутАддитионал Цасино Бонус: КСНУМКС ФРЕЕ Спинс он Луцки Росе ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Фрее Цасино Турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте крозЕУР КСНУМКС Мак готовински оутАддитионал Бонус: КСНУМКС Фрее Спинс одмах на Рапунзелс Товер Куицкспин Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее Спинс без депозита цасино на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер захтјеви € КСНУМКС Мак ЦасхОутЕкцлусиве Цасино Бонус: ЕУР КСНУМКС Без депозита бонус цасино на Ектреме Стаке Логиц Слот игри ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

£ КСНУМКС Даили фрееролл слот турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер $ КСНУМКС Мак ЦасхОутаддитионал бонус: КСНУМКС бесплатни окрети без депозита цасино на Јунгле Спирит Цалл о ... ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% бонус бонус цасино на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер € КСНУМКС Мак ЦасхОутАддитионал Бонус: $ КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир на Иеар оф тхе Монкеи ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Еур КСНУМКС турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагеринг $ КСНУМКС Макс. 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС ФРЕЕ Цхип ат Вегас Луцк КСНУМКСк Вагеринг $ КСНУМКС Максимална исплатаДодатни бонус: КСНУМКС% Матцх Бонус Цасино на Бурнинг Хеат Меркур Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Цасино турнири фрееролл у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз ЦасиноЕУРО КСНУМКС Максимално исплатаЕктра Цасино Бонус: КСНУМКС% Матцх ат цасино на Магиц Таргет Делуке Ваздан игра ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУРО КСНУМКС Цасино турнири фрееролл у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз казино £ КСНУМКС Мак Витхдравалекцлусиве бонус: € КСНУМКС Но Депосит Бонус Цасино на Фенику Играјте КСНУМКС Ваздан игра ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС ФРЕЕ ЦХИП ЦАСИНО у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз ЦасиноЕУР КСНУМКС Мак готовински оуткцлусиве бонус: £ КСНУМКС Даили фрееролл слот турнир на Моонсхине ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Без депозит Бонус код на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер € КСНУМКС Мак ЦасхОутАддитионал Бонус: КСНУМКС% Најбољи Бонус Сигнуп Бонус на КСНУМКС Драгонс Аристоцрат Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

€ КСНУМКС Цасино Турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСКС ВагерЕур КСНУМКС Мак готовина оутЕкцлусиве Цасино Бонус: £ КСНУМКС Но Депосит Бонус Цасино на Дице и Ролл ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

£ КСНУМКС бесплатни цасино цхип на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер захтјевиЕУР КСНУМКС Мак ЦасхОутЕкцлусиве Цасино Бонус: КСНУМКС% Матцх бонус на Хоттер Тхан Хот Аинсвортх Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС ФРЕЕ ЦХИП ат Вегас Луцк КСНУМКСк Вагеринг € КСНУМКС Макимум ВитхдравалАддитионал Бонус: КСНУМКС ФРЕЕ СПИНС он Марвелоус Мр Греен ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС фрее спинс цасино на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагеринг € КСНУМКС Максимално исплатаДодатни бонус: $ КСНУМКС Без депозита Бонус Цасино он Море Голд Диггин & ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

€ КСНУМКС Цасино турнир у Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино $ КСНУМКС Максимални готовински оутСпециал Бонус: ЕУР КСНУМКС Цасино турнир на Цреепи Царнивал Нолимит Цити Цасино слотовима ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУР КСНУМКС ФРЕЕ Цасино Цхип на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте преко $ КСНУМКС Мак ВитхдравалЕкцлусиве Бонус: КСНУМКС% Цасино Бонус на Роиал Спинс Игт Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

ЕУР КСНУМКС Фрее Монеи на Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер £ КСНУМКС Макимум Витхдраваладидитионал бонус: $ КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир на станици за одмор ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее Спинс Цасино у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер захтјевиЕУР КСНУМКС Мак ЦасхОутЕктра Цасино Бонус: КСНУМКС бесплатни окрети цасино на Синтерклаас Симбат ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% бонус на први депозит у Вегасу Луцк КСНУМКСк Вагер $ КСНУМКС Мак готовина оутЕкцлусиве Бонус: КСНУМКС бесплатни окрети на Беацх Парти ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% Депозит Бонус на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино € КСНУМКС Мак готовински оутаддитионал бонус: € КСНУМКС Но Депосит Бонус Цасино на Саванна Кинг Генесис Слот Гаме ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Еур КСНУМКС Цасино Цхип ат Вегас Луцк КСНУМКСк ВагерингЕур КСНУМКС Макимум Витхдраваладдитионал бонус: $ КСНУМКС но депосит бонус цоде на Клеопатра Гамеарт Слот Мацхине ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

€ КСНУМКС Но Депосит Бонус Цасино у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер захтјеви $ КСНУМКС Мак готовински оуткцлусиве бонус: € КСНУМКС Цасино турнири фрееролл на Турбо Плаи ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС Фрее Цасино Спинс у Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз ЦасиноЕУР КСНУМКС Максимални исплатуСпецијални бонус: $ КСНУМКС Дневни фрееролл слот турнир на Вилд Берри ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Еур КСНУМКС Но Депосит Бонус на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Играјте кроз $ КСНУМКС Мак ЦасхОутекцлусиве бонус: КСНУМКС% бонус за цасино утакмицу на Арцадеру ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

КСНУМКС% Депозит Бонус на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз £ КСНУМКС Мак готовински оутСпециал Бонус: ЕУРО КСНУМКС Фрее цхип он Реел Фисх ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Онлине Цасино Турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз Цасино $ КСНУМКС Максимално ПовлачењеДодатни Бонус: ЕУР КСНУМКС Турнир на Гемс Стонес Ендорпхина ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

$ КСНУМКС Цасино Цхип на Вегасу Луцк КСНУМКСКС Вагер захтеви € КСНУМКС Мак Витхдравалекцлусиве бонус: € КСНУМКС бесплатни чип цасино на Феник Плаи ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

£ КСНУМКС Мобиле фрееролл слот турнир на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз € КСНУМКС Макимум Витхдравалекцлусиве бонус: ЕУРО КСНУМКС Без депозита Цасино Бонус на Ји Ксианг КСНУМКС ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Еур КСНУМКС цасино чип на Вегасу Луцк КСНУМКСк Играјте кроз ЦасиноЕур КСНУМКС Мак ЦасхОутЕкцлусиве Цасино бонус: € КСНУМКС НО ДЕПОСИТ ЦАСИНО БОНУС на Зеусу Тхундерер Мрслотти Цасино Слотс ... 👁 више >>

📁 Категорија:

цреатед:

Истиче:

Страница КСНУМКС од КСНУМКС1 2

Непоуздани бонуси

Укупно: 0

Жао ми је, није пронађен бонус за казино