Гамблер - да ли је Вахлберг динамит или ултимативни буззкилл?

Komentari

Још једном, филмска индустрија се одлучила за класични филм и претворила га у савремени ремаке. Пратећи стопе Алфија, Анние и Тхе Амитивилле Хоррор, Тхе Гамблер је најновији икони филм који ће добити модеран макеовер. Сада можете помислити да је задатак будале узети класик таквог статуса и дати му тренутни преокрет - и можда смо склони да се сложимо са вама - али када филмска индустрија има знакове долара у њиховим очима, нема их заустављања.

Пораст популарности онлине цасино игара - посебно с појавом мобилних цасино апликација које игре чине забавнијим и приступачнијим него икада - несумњиво је имао огроман утјецај на Холивудову одлуку да поново погледа ову драму базирану на касину. Али како савремени ремаке стоји на старом тајмеру? Да ли је индустрија обавила велики посао или је потонула као врећа камења?

Оригинална верзија

Направљен у КСНУМКС-у, оригинални филм глумио је Јамеса Цаана као Јим Беннетт - професор књижевности који се самозадовољан дању и коцкар високих улога по ноћи. То прати причу о Беннеттовој борби да се суочи са овисношћу о коцкању и оцртава своје поступке док наплаћује знатне дугове, упркос богатој позадини - прво, корејском менаџеру казина, а затим и лудом кредиту - и како покушава да исправи ситуацију користећи своје вољене око себе. То је емоционални роллерцоастер реторике, самоодрицања и лоших одлука - а казино сцене су примамљиво аутентичне.

Модерни ремаке

Објављен Божићни КСНУМКС, Марк Вахлберг улази у чизме главног човека Џима, у пратњи Брие Ларсон као једног од његових забринутих ученика, а Јессица Ланге игра убедљиву улогу Беннеттове богате мајке. Ова верзија Руперт Виатт-а засигурно даје оригиналну рунду за свој новац, пратећи исту парцелу што је ближе могуће, али доводећи елемент самозадовољства у први план са Вахлберг-овим потписом. Када се ради о акцији Машина за коцкање моменти дефинитивно конкурирају оригиналу са неким изузетно атмосферским сценама које су на ивици вашег седишта.

Овде можете погледати званичну приколицу ...

Неке филмске чињенице

Наша омиљена линија (КСНУМКС верзија) - 'Шта је с тобом? Имаш оштећење мозга?

(Франк се обраћао Џиму: помало бомбашка након што је навео Франкове добре особине као што су шарм, изглед, привилегија и образовање).

Дакле - који је најбољи?

Преобликовање било ког култног култног филма је ризичан потез, а критичари су сигурно били активни. Сматрамо да је главни плус модерне верзије Вахлбергова изведба, у комбинацији са снажним напором (посебно ћелавим) Јохном Гоодманом као лошим кредитним ајкулом, Френком.

Међутим, чини се да се сви не слажу - док је Вахлбергова глума била описана као 'динамит' UK'Тхе Гуардиан', Вултуре је његову испоруку назвао 'ултимативним буззкиллом', истичући да се његова реторика понекад чини исувише инсценираном. Мислимо да је ово мало грубо. Иако је Цаан био номинован за Златан Глобус због његовог убојитог учинка - и дефинитивно је био увјерљивији - и иако не изгледа као да ће Вахлберг добити такву пажњу, његов је био значајан напор, поготово када узмете у обзир да је то било тако тешко чинити.

Што се тиче водећих дама, Мисс Ларсон дефинитивно има шарм, али Лаурен Хуттон је свакако тињајућа. Овдје можете гледати сцену и сами одлучити!

ИМдБ сајт тренутно оцењује модерну верзију као КСНУМКС, али је оригинална верзија пише на КСНУМКС - а ко смо ми да се свађамо? Лијепо испробавање момака - и сјајно мјерење времена с Божићем, да би нас одвојили од уобичајеног - али понекад је оригинал само… боље.

Бонуси Цасино.цом >>


Извор: цасино.цом
Гамблер - да ли је Вахлберг динамит или ултимативни буззкилл? Ажурирано: Јун КСНУМКС, КСНУМКС Аутор: Дејмон