Шта је Осцар'с Гринд Блацкјацк кладионички систем?

Komentari

Првобитно кориштен за црапс Осцар'с Гринд је систем за клађење који је постао популаран међу Машина за коцкање плаиерс. Једноставан је, погодан је за почетнике и, што је најбоље од свега, то је позитиван систем напредовања.

Познат је и као Плусцоуп Прогрессион и као Хоиле'с Пресс. Ради на претпоставци да, дугорочно гледано, играчи доживљавају низ који губи, након чега слиједи низ побједника.

Ако се испостави да је тако, играчи који користе систем би требали повратити своје губитке и скупити неколико мањих исплата.

Не постоје гаранције да ће се то десити, баш као што не постоје стратегије играња које би гарантовале да ћете победити дилера. Ипак, мислимо да је то одличан избор за почетнике и искусне играче који желе да користе систем за клађење када играју блацкјацк.

Оригинс оф Осцар'с Гринд

Вероватно знамо о Оскару о Осцар'с Гринд колико и ви. Изгледа да нико не зна ко је био Осцар.

Неки коментатори су сугерисали да је Оскар колективно име за групу играча у коцкама који стављају завршне детаље у систем. Ко год да је био Осцар, систем за клађење не изгледа посебно стар, као што је првобитно поменуто у водичу за казино коцкара, књизи КСНУМКС-а Аллана Вилсона.

'Гринд' дио имена долази од коцкарског језика. Када играч меље, они имају за циљ да направе бројне мале победе у касину, уместо да циљају на неколико масивних џекпотова.

+ и - Прогрессион Системс

Као што смо поменули, позитиван систем за клађење на прогресију је један од разлога зашто Осцар'с Гринд постаје омиљени систем многих који играју мобилни или онлине блацкјацк. Овакви системи су веома различити од негативних система прогресије као што је Мартингале.

Када користите позитиван систем напредовања, једини пут када повећате величину ваших улога је када освојите игре. Ако је систем имао негативну прогресију, требало би да повећате величину ваше опкладе сваки пут када вас дилер победи.

Како користити Осцар'с Гринд

Пре него што почнете да користите Осцар'с Гринд систем за клађење када играте блацкјацк, морате да одредите распон клађења. Систем почиње са минималним улогом који ће морати да се повећа у величини, под условом да освојите рунде које играте.

Имајући у виду да већина играча удвостручује своје опкладе када победе док користе систем, требало би да почнете са опкладом која неће постати превише неизводљива ако погодите победнички низ.

Ради јасноће, рецимо да сте одлучили кренути клађењем КСНУМКС чипа. Било да победите или изгубите ту рунду, ваша следећа опклада такође треба да буде КСНУМКС чип.

Претпостављајући да сте победили у трећем кругу, ваша наредна опклада мора да буде КСНУМКС чип. Ако наставите да побеђујете у четвртој рунди, ваша наредна опклада ће бити КСНУМКС чипови.

Ако изгубите пети круг, мораћете да се вратите на КСНУМКС чип за клађење док поново не победите дилера.

Систем није дизајниран да доноси огромне добитке у једном покрету. Уместо тога, требало би да обезбеди удобно клађење које би могло резултирати низом мањих профита, додајући тако пристојну количину новца.

Стратегија за побољшање побједе

Комбиновањем позитивног система за клађење са прогресивним блацкјацком, као што је Осцар'с Гринд, са звучном стратегијом, стварно би вас могло довести на пут да постанете велики играч. Вреди научити шта можете о томе како направити најбоље потезе са картама у руци.

Спин Палаце Но Депосит Цасино Бонуси >>


Извор: спинпалаце.цом
Шта је Осцар'с Гринд Блацкјацк кладионички систем? Ажурирано: Јун КСНУМКС, КСНУМКС Аутор: Дејмон